Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
danidani74 spune:
mormelvio,eu iti recomand cu caldura sa NU incepi asa devreme. Stomacelul lor nu este suficient de maturat ca sa digere chiar si numai o lingurita de suc de morcovi. Iar sucurile de fructe se adauga mai tarziu in alim. pt. ca sunt usor acide(in special cel de portocale).
Cu constipatia...ce sa-ti spun...Nu mai innebuni copilul cu termom. Lasa-l sa-si formeze reflexul de defecatie singurel, altfel vei fol. termom. timp indelungat.Emma, cateodata nu are scaun 2-3 zile, iar apoi are 2-3/zi de nu mai prididesc cu schimbatul.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
doradora spune:
quote:
Originally posted by dianocica
miro vazut filmulete super
cris sa nu te superi de pm, vad ca le ai...
pt sarbatoritii de ieri si de azi..scuze de intarzier, ieri nu m a lasat deloc...am mai pus poze. deh, de aia l am pus pe tati sa cumpere super aparat, ca sa facem poze la bb in fiecare zi. sute...
se cam trezeste
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana
din contra, multumesc chiar
chris + alexandra
bebe alexandra
dolores spune:
danita imi imaginez prin ce momente de groaza ai trecut.nici nu vreau sa ma gandesc.asta e motivul pt care david doarme cu noi in pat inca..sa-l am sub ochi noaptea,pt ca el de fff multe ori se ineaca,numai eu stiu cate nopti am fost in sec 2 cu el in brate cu capul in jos..asa ca te cred,doamne fereste ce sa zic.se fac ei mari si o sa trecem de emotiile astea si vom da de altele
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
Ralumat spune:
VA scriu pe fuga, pentru ca sunt beata de oboseala. Insa am nevoie de niste lamuriri, neaparat:
1. Bebeii vostri au accese de plans nervos? Pentru ca deja nu mai imi explic urletele de seara, care incep intotdeauna la aceeasi ora. Pur si simplu urla foarte tare, de ma scoate din minti.Hranit este, schimbat la fel, din picioruse nu strange......nu reusesc sa-l calmez decat cu ceai amestecat cu Colic Baby. Deja ma gandesc...siropelul asta o da dependenta si baiatul isi cere doza? Ca sa nu mai vorbim ca se repeta din ce in ce mai des plansul asta....si noaptea, si dimineata....offfff!
2. Cum curatati Batista Bebelusului? Chestia aia mare de plastic care se baga in aspirator? Ca la noi mucisorii patrund si acolo, si nu ies sub jet de apa. Ce sa fac?
Mormelvio, si eu ii dau lactoza de pe la 2 saptamani, la recomandarea pediatrei. 2 lingurite la un biberon scrie pe cutie, insa eu ii p0un numai una cu varf. La 2 lingurite face cam moale ....ii pun in biberonul cu lapte de seara, de obicei (daca nu uit ). Icnearca si tu o zi cu o lingurita, in lapte...si vezi cum reactioneaza, daca trebuie marita doza sau nu.
Doamne, copilul asta parca bea lapte cu energizant. Nu cred ca doarme legat mai mult de 10-15 minute ziua. Iar noaptea, noroc cu Colic Baby (sau ALcolic Baby, cum l-am botezat, ca-l pleosteste rau de tot), dar nu pot sa-i dau la fiecare masa.....azi incerc si Gripe, sper totusi ca urletele sunt de la colici.
Si zicem si noi LA MULTI ANI Antoniei de Saryta! Sa cresteti mari si frumoase!
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
mormelvio spune:
chris80Pe cutie zice asa:
Verzehrsempfehlung:
kinder: 1-2 Essloffek taglich
Milchzuker kann auch Baby-Frischmilchnahrung sinnvoll erganzen.
Imi traduce cineva???
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea
Catalina spune:
Buna fetelor, intru si eu sa intreb daca voi curatati gurita bebeilor (cei hraniti cu biberon in special) cu glicerina cu stamicin/nistatin? Ca noua asa ne-a zis pediatra sa facem, mai ales ca pe buzite avea niste basici si imi e tare greu sa ii bag in gurita degetul cu compresa sterila asa cum mi-a aratat. Voi faceti asa ceva? Cum?
Pupici
Cata
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Buna fetelor, intru si eu sa intreb daca voi curatati gurita bebeilor (cei hraniti cu biberon in special) cu glicerina cu stamicin/nistatin? Ca noua asa ne-a zis pediatra sa facem, mai ales ca pe buzite avea niste basici si imi e tare greu sa ii bag in gurita degetul cu compresa sterila asa cum mi-a aratat. Voi faceti asa ceva? Cum?
Pupici
Cata
Are pe buzite sau pe interior?
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
Poze noi
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
chris80Pe cutie zice asa:
Verzehrsempfehlung:
kinder: 1-2 Essloffek taglich
Milchzuker kann auch Baby-Frischmilchnahrung sinnvoll erganzen.
Imi traduce cineva???
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea
Imi pare rau da` nu stiu o boaba germana
Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi
madaluta spune:
Catalina ; eu ii fac asemenea "tratament" de cateva ori pe zi.Infasor degetul mic intr-o compresa strerila si apoi il inmoi in glicerina (inainte de masa sau ma rog, cand vad k are chef de supt )si i-l bag in gurita lasandu-l sa suga. mai incerc sa ajung cu degetul si in cerul gurii k face si pe acolo depunere de-aia alba... si gata. Nu plange, ci din contra vad k ii place gustul glicerinei si se linge pe buze cand ii scort degetul din gurita.Trebiuie curatat cat mai des pt a nu face basicute pe limbuta( asa mi-a zis pediatra)
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
madaluta spune:
Cine a cumparat "batistuta bebelusului" din alta farmacie in afara de Dona? Eu am facut comanda pe site saptamana trecuta si nici macar nu mi-au confirmat comanda, daramite sa mi-o trimita,iar farmacie Dona nu avem in C-ta.De unde pot cumpara din alta parte k ne cam trebuie urgent...?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius