Copilasi din 2002 (31)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
Ema e mai bine desi inca ii mai curge nasul.
Acum ma i-a si pe nmine raceala , stranut si tusesc ...nu-mi place starea asta.
Diseara o duc pe Ema la bunici. saracul copil nu a fost scos din casa de 10 zile, o las 2 zile sa n-o mai stresez...sa fie rasfata..desi plimbata nu prea o sa fie pt ca s-a lasat gerul aici, bate vanztul...si nu vreau sa revina raceala...

maine avem sedinta cu tutorii si coordonatoarea,duminica petrecerea, nu cred ca o sa am timp acasa sa stau pe net...
deci va doresc un we placut si o sa pun poze sa vedeti printesa cum se manjeste de ...tort

sanatate la toti piticii

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Pentru ca nici eu nu pot intra in weekend pe net, am deschis un subiect de felicitari pt. printesa Ema, aici.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Ema si Mari, multa sanatate!
La noi vremea s-a racit, sper sa ninga macar, daca tot e rece. Azi sunt cam ametita, cam distrata... sper totusi sa mai merg si azi la patinoar.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am intrat sa spun ca noi suntem bine...Azi nu a mai avut febra si nici nu l-a mai durut nimic...
Nu stiu ce a fost...dar bine ca i-a trecut!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Vreau sa va urez si eu multa sanatate la toti bolnaviori, sa va face bine cat mai repede .

Acum urari de La Multi Ani... multi sarbatoriti avem printre noi:

22.02.2002--- Matthew ---gabrielaghe
La Multi Ani Matthew, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata lina si senina.
Gabrielaghe, sa va traiasca printirosul si sa va umple viata de bucuri si impliniri.

25.02.2002--- Ema --- mari_paun
La Multi ani Ema, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata lina si seninta.
Maru_paun, sa va traiasca printesica si sa va aduca multe bucuri si impliniri.

crig72, sper sa nu gresesc... din cate imia duc aminte astazi este ziua ta. La Multi Ani, multa sanatate, noroc si fericire alturi de frumoasa ta familie

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

opsss .. tot eu .. am uitat pozele. Disney are 2 parkuri de distracti .. Californoa Adventure si DisneyLand... am fost in ambele parcuri inz ile diferite, fenomenal de frumos, am incercat sa captez tot - magia locului in poze, cladiri, oameni, admosfera, bucuria copiilor - chiar si a celor necunoscuti - sper sa va placa pozele. In disney Land Julian a fost super fericit cand si-a intalnit toti prietenii lui din desene animate si il luau in brate, ii dadeau pupic si stateau la pozat cu el.. la inceput putin speriat ca sa vede in marime naturala dar dupaia happy.
Pupici si mai vb saptamana viitoare

Disney California Adventure Park-2007
Desert Hot Sprins-2007
Disney Land-2007

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va salut si va multumesc pentru urari!
la noi e foarte frig si nu prea e de iesit afara.asa ca ..va scriu si eu putin.
gabb pozele sunt superbe.ce bine de voi ca aveti atatea locuri unde sa-i duceti pe copilasi.eu om mare cand l-am vazut pe tigger mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo darmite Mariuca..hihi.Vorbeati de role mai sus ..si eu vreau pentru Mariuca dar i-am pus la o prietena si abia mergea cu ele.erau f grele.se vedem pana la vara.
mari sa aveti petrecere frumoasa maine si sa va traiasca Ema!La multi ani!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=141769&Show=Y " target="_blank">poze din vacanta

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
va multumesc pentru urari...
petrecerea Emei a fost o adevarata sarbatoare, cu baloane , artificii, coifuri , prajituri, jucarii si muzica de copii...

Ema s-a simtit foarte bine, s-a jucat cu copii, s-au certat pe orga cea noua, si pe pasusica , pe carucior si masinute...
au dqansat, cantat...copii au fost foarte bucurori, tutorii Emei au fost cu ei...si i-au antrenat la jocuri...
Eu am stat mai mult cu adultii, m-am jucat mai putin pentru ca sunt racita cobza, sambata am zacut...ieri m-am mobilizat ca totul sa iasa perfect, iar azi nu am kef de nimik...

o sa pun poze de la ziua ei...

pupici

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
...Ce liniste e aici !
Sinzi, ce bine ca ati scapat de febra si durerile de burtica ! Cum v-ati petrecut weekend-ul ?
Noi ne-am bucurat una de alta(eu si Cristinuca) ca in fiecare weekend. Zapada n-am avut.
Mi-a facut Cristinuca si o declaratie de dragoste...."Ce bine ca existi pe lume, mami !".
Nicole, ce saptamana de basm ati avut !
Cristina , sunt grele rolele, intr-adevar, dar daca sunt pe marimea ei si ii place sa alunece pe ele, se va invata repede cu ele.
Mari, insanatosire grabnica !
S-au distrat bine copiii, din cate povestesti. Ce tort a avut Ema ?Asteptam pozele !
Nicoleta, a nins la voi ? Ati reusit sa mai ajungeti la patinaj ?
Va doresc o seara cat mai placuta, in familie !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, nu a nins, la patinoar nu am fost, a fost cam ger...
Ce bine ca avetitimp de voi, si eu ma bucur de timpul cu Stefan, desi... el il prefera pe tati cand suntem amandoi acasa.
Eu plec la un curs pana vineri, Stefan sta cu tati. Sunt 3 nopti departe de Stefan, au mai fost doar 3 cand am fost la un alt curs, anul trecut... 6 nopti departe de el in 4 ani si 1 luna :).
Mari, ma bucur ca v-ati distrat, sa ne arati si poze.
Abia in week-end voi mai citi ce ati scris, sa aveti o saptamana buna.
Nicoleta

Mergi la inceput