Copilasi din 2002 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
sinzi_ana spune:
La multi ani Karina!!!!!!
Ce greutati si inaltimi mai au copiii vostrii??? Noi luni mergem la control...si eu ca de obicei mi se pare copilul slab...poate ar trebui sa ma consult si eu ca ma obsedeaza greutatea asta...
Peste asta i-am taiat azi parul pe la urechi si i-am retezat si o bucatica de ureche...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Gabbriela spune:
ceau fetelor,
Sinzi a reusit David sa invete fara roti ajutatoare sa mearga pe bicicleta? Imi pare rau pt urechiusa lui - sper sa se vindece repede.
Legat de greutate si de inaltime - uitate pe graficul de crestere si nu te mai stresa asa de mult in perioada 3 - 5 sau 6 ani copii nu mai cresc asa de mult ca in perioada 0 - 3 ani .. dar d ela 6 ins us pana pe la 12 iara o sa aiba o crestere rapida unde se vad kg de la o luna la alta.
Noi suntem bine.. am scapat de tot de mai bine de 7 zile si ma bucur ca e ok... la scoala merge bine si e laudat intruna. Ma enerveaza in schimb ca mai primeste teme acasa sa scrie cate o litera pe cate o pagina trasata - cam 3 randuri pe pagina.. si sa sublinieze cuvintele care incep cu acea litera. Lui ii place si le face cu placere eu sunt cea nemultumita .
Zi buna si sanatate la toata lumea!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Salut.
M-am intalnit cu fetele in week-end. A fost frumos, am mers la un loc de joaca pentru copii, ei s-au jucat si noi am mai stat de vorba... Ma bucur ca am avut ocazia sa le cunosc, sambata si duminica Stefan isi facea planuri cand sa ne intalnim cu Mariuca si unde sa le mai ducem in plimbare . Am facut si poze, voi pune si la albumul comun. Au comunicat foarte bine copiii, amandoi sunt sociabili.
Crig, ati ajuns cu bine acasa?
Sinzi, nu te mai stresa cu greutatea si cu toate cele, ce ai vrea acum, sa pui copilul la ingrasat? Stefan se afla la medie si cu greutatea, si cu inaltimea. Eu nu ma mai stresez... doar foarte rar ma mai apuca si pe mine...
Nicole, daca el nu este stresat ca primeste teme, de ce te-ai stresa tu? IAr daca ei fac totul cu cap si temele sunt rare, atunci este ok, nu?
Anelis, cum a fost al munte?
Elena, ce-ti mai face burtica?
A reinceput si Stefan gradinita, a fost vesel ca si-a revazut colegii...Dar nu a vrut (a cata oara?) sa se imbrace cu o bluza primita cadou de la o colega, la ziua lui, fiindca avea capse...Am incercat sqa il convingem in fel si chip si nu a mers. Poate maine...
O saptamana usoara va doresc.
Nicoleta
HelleneC spune:
A reinceput si la noi caminul, George e cel mai fericit, ii era dor de colegi, a mers fara probleme!
Nicoleta, ma bucur ca v-ati vazut, si eu sper sa ajungem la mare candva sa o vedem pe domnisoara Mariuca! Burta mea creste de nu imi vine sa cred, deja e greu, insa 2 luni sper sa treaca repede, fara probleme.
Gabb, bine ca ati scapat de boli! Noi inca nu avem teme si uneori imi pare rau, pentru ca daca ii dau eu ceva de lucru, nu vrea sa faca, insa daca ar fi tema data de doamna educatoare.. sigur s-ar ocupa!
Sanzi, stai linistita ca are vreme si sa se ingrase, ei acum cresc mult in inaltime, si al meu stationeaza deja de un an ca si greutate iar in inaltime creste... de nu se mai opreste! Cata vreme mananca si are energie... eu zic ca e ok.
Anne, cum a fost la munte? A vazut ca traficul a fost ingrozitor, insa macar acolo mai e zapada!
La noi ploua atat de urat, eu inca mai sper sa revina zapada macar un strop.
Va doresc o saptamana frumoasa si sanatoasa mai ales!
Elena
Mami 29+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
Nicoleta spune:
http://new.photos.yahoo.com/copiii_din_2002/album/576460762373000345/photo/294928804228451639/92
Intalnire Stefan-Mariuca. Poate vine si Crig cu poze :).
Nicoleta
mari_paun spune:
buna ziua,
scrieti frumos despre comorile voastre...
kiar daca Ema este ALTFEL fata de copii vostrii... totusi face parte din generatia 2002...
Ema implineste 5 ani pe 25 februarie... si speram ca in toamna sa mearga la gradi...
Terapia ABA merge destul de bine si Ema incepe sa relationeze si sa se joace cu copii si jucarii...
La multi ani tuturor pestilor mici si mari
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
HelleneC spune:
Mari, vestile despre Ema sunt mai mult decat bune, eu iti doresc sa o poti integra la gradi cat de curand, dupa ai sa vezi ca progresele vor fi mari. Cand am lucrat intr-un centru de zi in care erau si copii diagnosticati cu autism, am cunoscut 2 copii, care acum, dupa 4 ani, sunt integrati in scoala si merg extraordinar de bine. M-am bucurat sa vad ca o fetita m-a recunoscut dupa 2 ani, si sa aflu ca sta in banca la scoala, lucreaza alaturi de ceilalti copii, o bucurie mai mare pentru parinti nu e. Si ei nu au avut ocazia sa aplice ABA, pentru ca aici nu are cine, au frecventat doar respectivul centru de zi. Ma gandesc la voi ca va fi mult mai bine si mai rapida integrarea, mai ales ca ai luptat atat de mult ca Ema sa ajunga in etapa asta.
Te pupam si asteptam sa scrii mai des despre ea si sa nu spui ca Ema e altfel, ea face parte din generatia copiilor din 2002!
Elena
Mami 29+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
anelis4u spune:
quote:
Originally posted by mari_paun
buna ziua,
scrieti frumos despre comorile voastre...
kiar daca Ema este ALTFEL fata de copii vostrii... totusi face parte din generatia 2002...
Ema implineste 5 ani pe 25 februarie... si speram ca in toamna sa mearga la gradi...
Terapia ABA merge destul de bine si Ema incepe sa relationeze si sa se joace cu copii si jucarii...
La multi ani tuturor pestilor mici si mari
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema
Mari,si Mircea daca e sa o luam asa e ALTFEL dar eu nu cred ca cineva de aici il priveste altfel..Si Ema si Mircea sunt 2 copii frumosi si hai sa fim noi primele care sa nu ii privim altfel...
Hellene,Nicoleta,la munte a fost superb chiar daca am stat doar o zi..Noi am mers cu trenul asa ca totul a fost ok..
Sper sa aveti ,sa avem o saptamana superba..
va pupacim
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Lacrimi pentru Paul
sinzi_ana spune:
Anelis, David e lesinat sa mearga cu trenul!!! S-ar muta intr-un tren daca ar putea...
Asta vara cand am venit in Ro, am fost la munte cu trenul, la cluj...adica de la C-ta la Cluj...am mers cred ca 12 ore daca nu mai mult si el a vociferat cand ne-am dat jos din tren!!!
Acum cand ne facem planuri de mers in Ro ne intreaba unde vom merge cu trenul si daca luam metroul in Bucuresti!!!!
Ai pus poze de la munte? Ah...ce dor imi e si mie...de abia astept la vara!!!!
Mari...toti copiii sunt altfel...nu au cum sa fie la fel nici macar daca ar fi gemeni identici!!!! Asa ca va incadrati perfect aici!!!
Nici noi nu prea ne incadram, ca suntem din 2003
Asa ca asteptam povesti despre Ema!!!!
Gabb, nu am mai mers prea mult cu bicicleta in parc...hih...asa ca nu a invatat fara roti ajutatoare...si a cam si plouat...
Ma uit la el si vad ca se lungeste, dar nu pune nimic pe el...in fine...sper sa ma linistesc si eu cat de curand
Nicoleta, da...daca ar tine vreo cura de ingrasare l-as pune...dar eu zic ca mananca binisor...numai ca nu se depune...si nici prostii nu i-as da sa manance doar sa se puna grasimi...hihi...
Ma bucur ca v-ati intalnit si ca v-ati distrat!!!!
Elena, succes in continuare la camin!!! Deja au nevoie de colectivitate si nu se mai bucura daca sunt tinuti acasa...
Cum mai e cu burtica???
Si la noi ploua si e urat, dar macar e cald...la sf saptamanii viitoare se va mai racori si la noi un pic...de abia astept!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
mari_paun spune:
multumesc de incurajari, ma bucur sa gasesc aici prietene...
evident ca lupt si cu siguranta voi reusii ceea ce-mi propun pt Ema...sa fie un copil normal...cat mai aproape de normalitate..
in fiecare zi ema face pasi mici spre acest taram...
in fiecare zi ma bucur pentru fiecare gest nou si constient...
sper ca in curand sa poevstesc depre Ema cum vorbeste...
pe cutand ...acum nu ma mai mai lasa Ema la calculator...
:)
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema