Copilasi din 2002 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Cristina_C spune:
La multi ani, Stefan!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
sinzi_ana spune:
Nicoleta super pozele!!! Mi-a placut tare mult tortul!!!! A avut o gramada de copiii cu care sa se bucure de cei 4 ani impliniti,nu???
Succes vineri la control!!!! Sper sa va placa Cernatescu!!!
Cristina nu pot decat sa banuiesc cine e iubirea Mariucai...hihi...(las ca o sa se ciufuleasca cu el la vara...)
Ruxij, pai aveti o gramada de activitati!!!! Nu cred ca e cazul sa iti faci griji ca se mai uita din cand in cand la tv!!!! Eu ma gandesc asa...ca atata timp cat statul in parc (sau orice activitate fizica) e cel putin dublu cat uitatul la tv...e ok...
Cristina, eu nu prea m-am gandit ca o sa aiba pb la gradi ca nu vb limba...Ieri am intrebat-o pe educatoare cum se descurca, si mi-a spus ca turuie mereu, si ca e la nivelul la care ar trebui sa fie cu limba...
Ce ma uimeste si bucura este ca face atat de bine diferenta intre limbi...(nu stiu daca oare peste un an va fi la fel)...
De exemplu, ieri am fost in parc cu 2 prietene romance care au 2 baieti de cam aceiasi varsta cu David...Unul din baieti vorbeste numai romana, si celalalt numai engleza. David i se adresa unuia in romaneste si celuilalt in engleza...niciodata nu a gresit!!!! Si ii mai traducea din cand in cand ce spunea unul celuilalt...
Chiar a fost o chestie amuzanta...noi spuneam ca mergem pe jos in parc, ca nu luam masinile si el ii spue lui Al:
"We are going on down"...(mergem pe..."jos"...) hihi..a tradus mot-a-mot!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Nicoleta spune:
Sinzi, multumim. Este a doua intalnire cu Cernatescu, ne-a placut de prima data, sper sa ne dea vesti bune. Oricum, tratamentul asta il ajuta extrem de mult pe Stefan, desi a mai tusit de vreo 2-3 ori... dar muuult mai bine.
Ce dragut David, cu traducerile lui!
Eu sper sa merg azi iarasi la patinoar.
O zi buna si un week-end placut.
Nicoleta
light spune:
A Nicoleta, mergeti iar la Cernatescu?Bafta si sanatate!NIna stiu ca ma intrebai mai demult cum se joaca painile. Fiecare jucator scrie pe o hartie numerele de la 1 la 10 apoi un jucator scrie fara ca celalalt sa vada, un numar oarecare. DAca va fi ghicit, cel care ghiceste adauga o linie sub numarul din lista sa. DAca nu, adauga linia cel care a scris numarul si continua sa scrie un alt numar pana va fi ghicit. Apoi urmeaza celalalt jucator sa noteze si tot asa pana cand la unul din numere se aduna 3 linii sub el si se inconjoara aratand ca o paine. Numarul iese din joc in acel moment. CAstiga cel care face cele mai multe paini. Sper ca ai inteles.
Nicoleta spune:
Da, Lucia, mergem la control. Altfel cum sa stim ce sa facem in continuare? Ne intalnim cu el la 12, la IOMC. Eu sper sa ne dea vesti bune, adica inca putin tratament cu Singulair si dupa aia gata, eventual niste imunostimulatori... daca crede ca este cazul.
Voi sunteti bine?
Nicoleta
ruxij spune:
Nicoleta, sanatate multa! Mi-au placut pozele si petrecerea. Si mergeti la patinoar.bravo! Pe vremea mea nu prea erau patinoare, acum am auzit ca s-au facut mai multe.
Si noi mergeam la patinoar sambetele si lui Bogdan ii place foarte foarte mult, dar acum sunt temperaturi prea scazute si n-am mai fost de trei saptamani. Astept sa se faca mai cald putin si mergem, ca e in aer liber.
Sanzi, e tare David cu ambele limbi. Sper sa o tina tot asa, sa vorbeasca mereu si romaneste.
Eu cu tiviul pana la urma nu ma mai stresez, in ultimele doua zile nu s-a uitat deloc, s-a jucat cu jucarii, culmea, cu cele mai ieftine posibil dintre toate jucariile!!! Si cand te gandesti ca noi parintii le cumparam tot felul de prostii scumpe pe care dupa aia nu le mai baga in seama. Ieri am fost la gimnastica. Cica sa exerseze statul in maini hahahaha. Alta treaba n-am decat sa il pun sa stea in maini prin casa.:)) Noi il ducem acolo pt. activitate fizica in timpul iernii si jucat cu copii si atat.
Observ ca copilasii implinesc 4 ani. Bogdan e cel mai mare mi se pare. Mai e cineva care o sa faca 5 ani in curand?
Am o problema ca Bogdan are numai fetite la gradinita. Are si doi baieti (mai nou, ca la un moment dat a fost singurul baiat din clasa), dar nu m-au sunat sa imi confirme ca vin la ziua lui si o sa fie numai fetite si doar un singur baiat, din vecini. Vreau sa ma agit sa mai caut baieti, dar nu stiu dc. reusesc. Sper ca la anul cand ne mutam la kindergarten la scoala publica sa aiba mai multi baieti in clasa.
crig72 spune:
Nicoleta am vazut si eu pozele impreuna cu Mariuca care a admirat pozele mai ales tortul si a pus n intrebari despre patinoar.m-a intrebat daca nu cumva e tortul ei de cand era mica..hihi.(il stia din pozeva asteptam cu vesti bune de la control si un pupic patinatorului!
Lucia voi ce mai faceti?
Ruxij poate vor fi fetitele cum e Mariuca uneori ..nu conteaza ca nu are papusi se joaca si cu trenuri, masini de pompieri sau avioane.Sau mai bine ii faci pirati pe toti si totul va fi ok.Nu de mult am fost la ziua unui baietel si vazand ea ca e bataie pe masinute lua repede ce-i placea si-i spunea sarbatoritului hai in dormitor..hihi.
Apropo de jucarii si eu sunt de aceeasi parere.
Elena pupici!
Ruxij ,Cristina Ninei a implinit 5 anisori de curand si Matei al Caprioarei.
eu azi am chemat dr s-o vada pe Mariuca.totul e ok cu gatul ei dar am vrut sa stau linistita.Am devenit tare panicata...imbatranesc si ma damblagesc.
eu sunt revoltata de ce vad la tv..cum se casatoresc unii pentru cei 200 de euro..(ce lege tampita!!)
pup si seara buna!
sinzi_ana spune:
Ruxij, al meu Thomas sa fie...si se joaca cu orice...chiar daca e de bebelusi...
Ii place tare mult...
Eu m-am apucat sa ii pictez camera lui DAvid...si muncesc din greu la ea...dar nu cred ca fac mai mult de un perete...e munca multa...hihi...
Dar David e incantat nevoie mare!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2313934940096532063ABaGNX
uite cu a iesit