O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A mai trecut si sapt. asta de gradi.
Problema e ca de 2 zile refuza laptele, reusesc sa il dau doar in somn. Ieri dim., nu a baut, dar a mancat la gradi. azi nu a vrut sa manance nici la gradi. L-am culcat la 12.15 si a baut 200 ml in somn. cand se trezeste ii dau papica.
de 2 zile Marco doarme 4 ore, de la 12-16.

Simina am inteles ca ploau si in weekend.Da-mi nr. de RDS sa te sun sa vad poate trec pe la tine si cobori tu cu DVD-urile. daca nu lasam pe alta data.
Refacere rapida la amandoi!!!
Si Marco e cu muci, dar atat. si asta din cauza mea ca sambata l-am scos afara fara strampi si cu o salopeta subtire.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by mitzuka
Mirooooo...ne e dor de tine...oare cand veniti de la Otelu?

he he he si noua ne era dor de voi - ca prea liniste era pe aici - vb doar eu si Gio. Ei acu ca ati aparut si voi ... e mai bine.

Noi suntem in Tm - am stat doar in w/e la OR. Am reusit doar sa ma enervez si sa prind mai nervi pe soacra. Bineinteles ca nu a rezolvat ceea ce ne-a promis ca o sa rezolve pt botez. Sora-mea a rezolvat partea ei - daca cumva se intampla sa nu o faca - vai de urechile mele ce-mi auzeam. Asa ... ca ea nu a rezolvat ... tre sa tac si sa inghit - ca se va rezolva ... cand ? Nu stiu. dar am tras o tura de cearta cu Dani ... de mai putin si se adunau vecinii la poarta.

In fine - nu ma mai agit cu botezu - sa faca ce-or vrea - eu nu am timp sa ma implic.

nimeni nu a vazut filmuletzul in care sora-mea o face sa rada pe Kara in hohote?

Gio vazut-am intro-ul. SUPERB.

hai ca va pup pe toate si mai vb.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Miro pai anunta si tu cand pui cate un filmulet. Vazut mai multe, e mortala pitica.
Deci ai fost in Tm si nu ai dat nici un semn.
Ce e asa de mult de organizat pt. un botez? ocupa-te tu, sa fi multumita.cate pers. aveti invitate?

eu degeaba tot anunt ca pun poze si filme, ca nu intereseaza pe nimeni. asta e.

Weeeknd placut va doresc.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Salutare,salutare!

Ce vreme urata!Vlad azi toata ziua a stat la fereastra.Asa ar mai fi iesit afara....
Mami este de o saptamana la noi si am profitat de asta ca sa facem curatenie generala.Nu stiu cand terminam daca nu ma ajuta mami pentru ca Vladut vrea mareu sa ma "ajute".
Acum spera ca maine sa fie vreme frumoasa sa iasa cu Vlad la plimbare(doar ei doi)
MIRO-am vazut filmuletul si Karina este o dulce.
Cum am dat drumul la filmulet cum Vlad a fost prezent langa comp.
IOANA-Intro-ul este super , super frumos .Iar Marco ce sa mai spun....un scumpic

pentru toate fetele si sa aveti un sfarsit de saptamana frumos si insorit

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, ce faceti? slaba miscare la subiect... am si eu parte din vina ... am laut examenul care l-am picat si is fericita
Am vazut poze si filmulete... cu copilashi...cu nunta... superb
Astept si eu sa vina caldura sa pot sa stau mai mult pe afara (sper)... toata ziua is ori la faculta, ori plecata ori invat (mai trebe si asta sa fac )

va pup

Mergi la inceput

Adina gata a plecat mama ta? ati terminat curatenia?
ce mai face Vlad? noi...cu vremea asta urata tot in casa am stat. inb weekend am iwesit, azi in casa, ca e tot cu muci.
Ingerash felicitari!!Bravo tie!!! acum sa speram ca vei scrie mai des.

Despre noi:
Azi a mers cam greu la Nico- educatoarea. vroia la mine in brate.a fost morocanos putin, tre sa ne iasa maselutele, ne mai deranjeaza si nasul.... . Sa vedem maine cum o fi.
In rest ok, sapt. viitoare platimn masina. de la VW Passat am ajuns la Mondeo, dar daca avem schimbari majore in viitor...ne intindem mai putin...ca sa avem si rezerve.
Avem poze noi la semnatura si filmulete in (1).
la .

_

Mergi la inceput

INGERAS felicitari pt examen!
IOANA-vazut pozele si filmuletele cu Marcolino impreuna cu Vlad care s-a dus imediat sa il aduca pe Florin sa il vada si el pe Marco.(citez:uite tata Manto!)

Mama a plecat,dar il avem pe Florin toata saptamana
Saptamana trecuta am fost la Arad la o verisoara care ara o bb-lina de 6 luni scumpa foc.Vladut a fost super incantat si cat am stat acolo a pupat-o continuu .Cred ca i-ar place tare mult sa aiba un fratior sau o surioara.
la mamici si bebici

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

IOANA cum ai reusit sa faci pozele www.dropshots.com/day.php?userid=192901&cdate=20070322&ctime=073229" target="_blank">acestea asa frumoase?

Avem si noi poze noi incepand de aici

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Adina am un program. Daca vrei ti-l trimit pe mess.
Sunteti niste fericiti cu tati acasa.
Am vazut pozele, suntem si noi pe-acolo!!! Si ce frumoasa e pitica de la Arad!!! Iti sta bine cu o fetita sa sti.

De azi suntem proprietarii ap., dar si mai saraci cu o groaza de bani (taxele notariale) .

merg imn pat ca-mi vajaie capul. de ieri sunt tot asa...ma racesc....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele !

Ioana...sa stapaniti sanatosi apartamentul ! Felicitari!
Cum mai esti..ca ziceai ca racesti?
Am vazut filmuletul si pozele cu Marco...intr-adevar tare fain ai facut poza aia de care zicea Adina..ce program e?

Adina am vazut si pozicile voastre....

Ingerash...vad ca traiesti din plin viata de student...

Miro...mamico te-ai suparat pe noi de nu mai dai pe aici??....hai pove ce si cum o sa fie la botez si mai ales mai spunene ce mai face Karinutza...ca nu prea am mai intrat la voi la mamici in ultimul timp...Sper ca sunteti bine ...

La voi ce le aduce iepurasul la copiluti? Noi i-am luat un excavator mare si fain care face miscari reale si o betoniera...asta a cerut Dejan...eventual ceva iepuras de cioco si cam atat ca mai vine si ziua lui in curand....La Denisa i-am luat un carucior de papusi si o papusa draguta , ca mergem sa facem Pastele la Denta....

PS: mesajul meu e inceput de cam 1 ora...dar se tot perinda diversi profi pe la mine si nu apuc sa termin de scris....

Pupici la toate!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput