PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Fetele...am o prietena la care fetita ei ( tot piersicuta de-a noastra care urmeaza sa se inscrie aici la noi) a fost diagnosticata cu dermatita atopica. A fost la dr. Victor Gomoiu si i-a dat sa faca tratament cu kanamicina. Ea nu e multumita deloc si ar vrea o alta parere. Stiu ca unele dintre voi v-ati confruntat cu problema asta....puteti ajuta cu ceva sfaturi: doctori, medicamente care ar putea sa fie de folos in situatia asta?
Mersic mult!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Eu stiu de ELIDEL..am auzit ca e foarte bun in dermatita atopica..are si studii de caz..te poti uita pe net despre el..e facut de NOVARTIS.Sper sa te ajute informatia.Pup si sanatate!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

La Multi Ani! Luca Alexandru, Tudor, Agatha, Stefan Eduard, Ana-Maria, Bushra, Ioana81 La Multi Ani!
Bulinutza, Sabana, Cristina_Ioana nice to hear from u again! Pupici multi si voua si la piersicutze!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Profit si eu ca doarme piticu...abia respira pe guritza....

Dariana, de ce nu incerci sa fii mai relaxata, sa le iei cu calm toate pe rand? Stiu ca e greu dar eu asa mi-am impus pentru ca si eu clacasem la un moment dat ...si e tare bine sa stii...Si eu sunt singura in Bucuresti, nici parintii, nici socrii, nici alte rude...sotzul lucreaza de dimineatza pana pe la 9-10 seara, de multe ori nici nu-l mai prinde treaz pe fiu-su`...deci pe mine copilu`, pe mine casa, pe mine masa, spalat, calcat etc...nu-mi este usor pentru ca si Mihaitza la fel ca si Darius este un copil dificil si rasfatat...dar iau lucrurile pe rand, in ordinea prioritatilor, calm si daca nu-mi ramane timp sa fac ceva nu ma mai agit...las pe a doua zi...nu-i un capat de tara...oricum ma culc in fiecare seara in jur de ora 2 si pana la urma suntem si noi oameni...cat sa ducem? Sa stii ca in general eu termin activitatea in jur de 12 noaptea cu pregatit biberoane pt. papik de peste noapte cu tot...si dupa ora 12 imi permit putin timp si pt. mine...fac baie, imi fac unghiile, urmaresc vreun serial ceva...bine, ca de cele mai multe ori cand ma bag eu i n pat se trezeste gandacu`..asta e alta poveste dar ti-am zis nu ma mai agit...

Poate incerci si tu

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buli bine ai revenit si tu! Imi place de tine ca esti fosrte activa. Eu de nu stiu cand imi tot bat sotul la cap sa mergem in Austria ca-s reduceri. Da' ai cu cine. Las' ca acu' o sa-i zic ca te-ai dus tu de la Bucuresti si nu suntem in stare sa mergem noi de la Tm.

Dariana incearca cu passiflora (ceai sau pastilute). Se gasesc la magazinele naturiste. Eu le-am luat intr-o perioada cand aveam foarte mult de lucru si eram ata de obosita si stresata ca nu mai dormeam nici noaptea! Au efect de calmare.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

la multi ani pt piersicutele care si-au serbat ieri ziua
Luca Alexandru
Tudor
Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard

si azi
Ana Maria, Bushra

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Norocuta ma bucur ca va simtiti mai bine!

mada mxm fata dulce...da suntem mai bine, azi i-am facut baita si l-am cam chinuit un pic sa ii curant lotiunea aceea intarita pe firele de par.

A dat el sa planga mai la final, ca na' cat sa fie si el "cum_se_cade" se plictisise cu toate jucariile in apa si toate maimutarelile mele.

Lushk si eu stau cu regretul ca nu l-am scos afara cum imi place mie, dar se vor face ei bine si "ne revansam" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Larissa, baiatul meu cel mare a avut dermatita atopica, intr-o forma destul de usoara. L-am tratat cu Elidel, o singura data si problema nu a mai reaparut. Sa fie atenta sa nu faca tratamente repetate cu unguente pe baza de cortizon - si Elidelul contine.
Inainte si dupa Elidel l-am mai dat si cu Propoderm, un unguent naturist cu propolis.
Kanamicina nu e pt afectiuni oftalmice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Lushk, pai si cat mai dormi daca te culci dupa 12? Eu dupa ce il adorm pe Dari (maxim 10) cad franta, poate mai mananc ceva, ma uit un pic la tv sau pe net si adorm, nu mai pot sa fac nimic. Si cred ca problema la mine e si ca mi se pare ca maraie mult prea mult fata de normal, care o fi normalul? si asta ma streseaza intr-adevar.

Consi, multzumesc, dar eu as avea nevoie de o revigorare, nu de calmare, ca daca ma lasi sa dorm eu dorm....mult si bine.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Lushk sanatate multa lui Mihaita!
Buuuuuuliiii ce bine imi pare sa te recitesc!
Fetele mele, am citit azi pe la "mamici de iulie-august 2007" si pe la "cireshe de mai-iunie 2006". Sunt pe-acolo niste tensiuni si conflicte de speriat. Va multumesc din suflet ca nu sunteti belicoase si ca formam, datorita acestui lucru, un grup compact si linistit. la voi toate pe obrajori de mamici dulcici si cumintele!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Tweety si Mamidestefan

Eileen Nicole

Mergi la inceput