Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 10
madaluta spune:
AngeliquedeS: si eu am patit ceva asemanator dar cu BRD-ul si am povestit tot aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92504&whichpage=2
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
cornelianeli spune:
buna seara, buna seara vorbaretelor
ralina cum sa ma supar????? va rog ca de fiecare data cand omit cate ceva (ca de acum sunt batranica ) sa-mi atrageti atentia uite multi de la mine
mada pentru bebe darius si pentru tine
asa cum au zis si fetele spermatoizoizii anormali nu fecundeaza ovulul,daca le-a recomandat prezervativul inseamna ca fie el are o infectie pe care ar putea-o lua si ea,fie medicul este depasit,o fi fost la prietenul meu urologul osman sesghin
eu maine dupa amiaza iau rezultatul la analize
maria iti trimit un pm
gabiu sa treci mai des pe la noi pentru tine si pentru caruciorul albastru
teano ma bucur ca tu si bebe sunteti bine,poti incerca sa te uiti si prin carrefour pentru patut,masa infasat si alte lucrusoare trebuincioase
spor la cumparaturi,si eu as cumpara de pe acum
mamacita si eu ma inscriu inca de pe acum pe lista ta,dar eu vreau cezariana ca sunt fricoasaaaaa
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
mamacita spune:
Hai ca sunteti dulci cu lista;se mai inscrisesera fervent si madaluta si a_deju,dar au ricosat.
gabiu,nu,eu nu le-am cerut niciodata pacientelor sa cumpere trusa,anestezic sau mai stiu eu ce,ca si asa au supercheltuieli pentru venirea pe lume a printului/printesei si destule alergaturi,dar restul bagajului de spital contine ce scrie prin linkurile date de mav.Eu imi procur truse si toate daraverile,"victime"sa fie!Eu va doresc tuturor sa ajungeti"victime"ca mamici
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andicu spune:
Mamacita, pe mine m-ai uitat! pune-ma si pe mine la tine pe lista, te rog, tot cu epidurala! chiar daca va fi cezariana sau nastere normala, oricum fac cu epidurala! si datele tale le am notate de mult!
Mada, eu una, as pune carucior roz, dar am asa, o presimtire, ca va fi albastru! asa ca sper sa vad maine daca avem sanse sa ne incuscrim sau nu!
tuturor, aspirante, gravidutze si mamici de COnstanta!
Andicu 16+
Poze noi
ioana_p76 spune:
Buna dimineata!
Mamacita ma bucur ca esti mereu alaturi de noi! Si abia astept sa ma inscriu si eu pe lista la tine daca da Dumnezeu si devin gravidutza.
Cornelia multa bafta azi, sa-ti iasa analizele bune!
Andicu abia astept sa ne spui deseara ce s-a vazut la echo!
toate fetele!
Ioana
Vreau si eu un
gabiu spune:
buna dragele mele,
mamacita daca si dr. e de acord ca nasterea normala e buna pt.mine si bb ( asta mai spre sfarsit, in functie de marime bb, cordon ombilical si analiza chlamydia ok) atunci e clar ca la tine apelez, ma inscriu pe lista "victimelor", iar daca nu, cezariana sa fie, dar tot cu tine de fata.
cornelianeli si bafta multa la analize
andicu sa ai un carucior asa cum iti doresti si bb sa fie sanatos
Va pup pe toate fetelor, zile fertile, sarcini usoare si bb-i sanatosi
gabi
23+
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor
Am intrat sa va spun ca de maine pana luni sunt intr-o minivacanta la Predeal. Abia astept. Sa fiti cuminti in lipsa mea.
Cand ma intorc sapt viitoare ma voi apuca de dentist si de analize din nou.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
maria08 spune:
Angelique: Un miniconcediu placut!!! Sa-ti lasi grijile acasa!!!
Cornelia: Multumesc!!! Acum trebuie sa-mi interoghez sotul....sunt in Constanta de 2 ani si ceva si nu prea cunosc , dar ma descurc pana la urma.
Fetelor si eu plec in Moldova si pana luni nu mai intru.
Va pup! Sa aveti un week-end frumos!
mav spune:
Buna, fetelor!
Angelique, concediu placut!!!!!
Tin sa va spun, ca pe mamacita am simtit-o foarte aproape de mine, cand am trecut prin perioada cea neagra. S-a oferit sa-mi faca anestezie generala pr chiuretaj si chiar ar fi lasat totul si ar fi dat o fuga la dr Rusa la cabinet (care nu a fost de acord sa-si intrerupa "fluxul activitatii" de la cabinet, numai pt anestezia mea), special pt mine, desi nu avea absolut nicio obligatie! Sper sa nu se supere pe mine mamacita ca v-am povestit asta. Acest gest frumos, pe langa altele (despre care nu vreau sa vorbesc aici), imi confirma faptul ca d-na dr. se va purta foarte bine atat cu cele "inscrise pe lista de asteptare", cat si cu toti ceilalti pacienti... obisnuiti! Asadar, pt sanatatea mamacitei, si eu as fi linistita cu ea la capul meu!!!!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
AngeliquedeS spune:
Mav, subscriu si eu la ce ai spus tu ca mamacita este o adevarata profesionista cu TOTI pacientii, mai multe prietene de-ale mele au nascut si au avut-o pe ea anestezist, din pura intamplare, si mi-au laudat-o fara sa stie ca eu o cunosc prin internet. Asa ca nici nu ma indoiesc. Si orice ar fi sa fie, eu pe ea o vreau, mi-a castigat increderea si asta face enorm, increderea in medicul tau e totul, cu atat mai mult cand e vorba de anestezie si de toate riscurile pe care aceasta le implica...
Offf, sunt racita rau, Predeal imi mai trebuie mie...
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...