Goana dupa "omologate"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

quote:
Originally posted by acina

La noi singurele omologate sunt cele produse de Vesta Investment -ghici cine sunt actionarii.mai mari din IGP si diversi de prin guvern.De aceea trebuie sa se cumpere trusa medicala, triungi si extinctorneaparat "omologate".Vestele sunt obligatorii pt vehicule peste 3.5 t .No coment.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Nu este adevarat .Pe piata sunt trei firme care comercializeaza truse medicale auto omologate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Sunt curios cum se introduce pipa daca nu exista laringoscop in trusa. Poate ne lamureste un cadru sanitar.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Multumesc Mirela Alina! Chiar n-aveam habar ce ar trebui sa contina. Poate le iau de la farmacie si macar sa stiu ce sa cer. Sper sa le gasesc pe toate la farmacie! Oricum pare destul de voluminoasa. Nu stiu daca vor incaprea toate in cutiuta aia!

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

quote:
Originally posted by Bfly

Multumesc Mirela Alina! Chiar n-aveam habar ce ar trebui sa contina. Poate le iau de la farmacie si macar sa stiu ce sa cer. Sper sa le gasesc pe toate la farmacie! Oricum pare destul de voluminoasa. Nu stiu daca vor incaprea toate in cutiuta aia!

Bfly, nu e mai bine sa iti iei o trusa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si acele produse de la Vesta unde se gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

quote:
Originally posted by mirela alina
Bfly, nu e mai bine sa iti iei o trusa?

mamica lui Mateut 11.09.2003

www.prorally.ro

Mirela, nu stiu de unde sa iau aici in Constanta, plus ca nu prea ma pot misca din casa cu asta mic dupa mine. Asa la farmacie ajung imediat, ca e la doi pasi. Sau gasesc la farmacie trusa completa? Mersi de sugestie oricum.

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Pipa nu se introduce cu laringoscopul ,ci cu mana .
Laringoscopul e necesar pt intubatie .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona82 spune:

buna
eu sunt din cluj si am gasit la 25 ron triunghi producator fiind Vesta la Hipermarketul Cora are chiar si E in cerculet.... trusa nici vorba omologata nici stingator...vorbesc omologate...o sa vedem ce va fi
si pt ca sunt mai ....necunoscatoare la ce va referiti cand spuneti kit...pt trusa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

S-au cam lasat pagubasi cu omologarile.Dealtfel in codul rutier scrie doar omologate ci nu cum cereau ei omologate RAR.Acum sunt valabile si trusele medicale din UE doar ca trebuie sa aiba valabilitate pe ele.....Dar mai spune ca in momentul in care esti oprit de catre agentul de politie, ii dai actele si nu ai voie sa te dai jos din masina ci sa stai in masina cu miinile pe volan.In cazul in care te intreaba de stingator, trusa, triunghiuri, o sa-i faci semn cu ochiu ca is in portbagaj?S-au ma dau jos sa le arat si in timpul asta(doamne fereste) vine unu si da cu masina peste mine....Cine ii de vina?Eu ca m-am dat jos din masina-A fost caz la TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

A mai cumparat cineva de curand trusa, triunghi, stingator?? Unde le-as gasi si eu??

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput