Mamici de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cu placere valen .... hai noapte buna!

karligutza, sapt.16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by simo_al_jaafari

cred ca cel mai trist si mai "morbid" lucru pe care l-am citit pe forum este aceasta disputa....am impresia ca discutia a degenerat cu totul si ca multe fete au uitat de ce deschid aceasta pagina.

eu una intru pe forum sa vad ce s-a mai intamplat cu fiecare (ne cunoastem de acum de aproape trei luni, nu?), cine a mai scapat de greturi, cine a mai aflat daca e baiat sau fetita...chestii din astea..."banalitati"

din nefericire in acest week-end nu am mai aflat nimic nou despre nimeni ci doar...cuvintele sunt de prisos.

inca odata...trist!

va pup si astept sa reveniti la sentimente mai bune (de exemplu mie analizele mi-au iesit foarte bune, mai bune chiar decat atunci cand nu eram insarcinata, de unde rezulta ca imi prieste , chiar daca am slabit in ultimul timp de atata rau)

pt toate fetele cucuietele si pupici pe burtici

PRIVILEGE 11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

EXACT!
aI SPUS CUM NU SE PUTEA MAI BINE.
Sincer mie persoanal nu mi-au facut rau discutiile despre cezariana si restul aferente, cat m-a intristat si m-a indignat disputa aceasta.
Pacat...
imi placea cand era liniste si pace, si nu ma loveam de violenta in limbaj, si atata cruzime.
Simo, ma bucur ca ai venit cu o veste buna...
multa sanatate iti doresc...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

nikole, tu cum mai stai? esti mai bine? si ma refer si moral...
ai inceput sa te interesezi de un alt medic? eu sincer am stiut ca e medicul potrivit pentru mine in momentul in care l-am vazut prima data si am simtit o liniste interioara...am fost la primul control la 5 saptamani deoarece aveam intepaturi in partea dreapta si ma temeam de o extrauterina.
acum stiu ca m-am dus aproape degeaba, dar nici o secunda nu m-a facut sa simt ca i-am pierdut timpul inutil cu crizele mele...
spre din suflet sa te refaci si sa vii cu o veste buna si tu

pupici

PRIVILEGE 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor mai e cineva pe aici "vie" sau vorbesc singura? Oricum nu conteaza; aleg sa ignor disputele copilaresti si va mai impartasesc despre mine.

Burtica creste, am inceput sa am insomnii insa ziua mor de somn. Frumos nu? Sper sa nu ma tina asa toata sarcina altfel o iau razna. Azi iar mi-a fost rau (ca tot ma laudam ca imi trecusera gretzurile) deci weekendul meu s-a dus pe apa sambetei.

Voi ce mai faceti?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

chiar vroiam sa intreb daca mai are cineva probleme cu somnul.
noaptea ma invart pe toate partile, ziua pic de somn... am incercat sa nu mai dorm la amiaza, degeaba!!!!
cu greturile, asa si la mine. au fost concentrate o vreme. acum am zile cand ma simt foarte bine, zile cand nu ma pot ridica din pat.
dar starea generala e buna.

a! si toxoplasma mi-a iesit IgI-, IgM-, deci trebuie repetat.

PRIVILEGE 11+

Mergi la inceput

Eu stau cel mai bine cu analizele, nici n-am ajuns la doctor inca.

Aici prima programare e la 8 sapt si ma duc joi iar prima echo e la 12 sapt. Deci...

Insa la prima sarcina m-am agitat mult, echo lunar, analize si m-am terorizat singura (eu sunt mai fricoasa din fire) cum spunea doc ceva ciudat cum gata ma panicam. Asa ca acum m-am linistit, nu cunosc.

Mergi la inceput

m-am uitat la pozele tale, sunteti tare draguti toti! sa va traiasca piticul e frumusel foc!

asta cu panicatul cred ca e ...hai sa nu spunem normal, dar aproape normal... adica prima sarcina...nimic nu te pregateste pentru asta, oricate povesti auzi. si ca orice lucru nou, sperie! mai ales cand e vorba de o asemenea comoara.

eu una am noroc de sotul meu, student la medicina, care cum fac o criza cum imi deschide cartea sa ma lamuresc ca nu-i chiar asa si ca nu trebuie sa stam cu drobul de sare deasupra capului. ma linistesc pe moment, dar cum aud ceva nou cum ma crizez!

in genere incerc sa fiu cat mai calma pentru ca sunt o agitata din fire si nu vreau sa daunez copilului.

PRIVILEGE 11+

Mergi la inceput

p.s. cu toxoplasma am voie sa ma agit pentru ca avem pisica si mergem pe principiul mai bine sa previi decat sa tratezi

PRIVILEGE 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Mai sunteti? Eu la inceputul sarcinii eram terminata cu somnul si aproape ca-mi facusesm un scop in viata din a dormi. Acum dorm cel mult 7 ore pe noapte si-mi sunt suficiente, ba uneori abia adorm.

Mergi la inceput

Si eu m-am uitat pe pozele tale si sunteti frumosi amandoi. Ai fosr o mireasa tare frumoasa. Felicitari!

Si eu am avut animale toata viatza mai ales pisici insa de la 15 ani (cand am pierdut-o pe ultima pe care am iubit-o enorm si am suferit mult) nu am mai avut nici una si la primul copil nu aveam toxo. Deci ar trebui saam mare ghinion sa am acum.

Intr-un fel sunt speriata putin acum sa marg la doctor ca vad ca din ce in ce mai multe burtici sunt consemnate la pat, su la domiciliu iar eu sunt f activa si mai am si baiatul, nu cred ca as putea sta la pat atatea luni. Asa ca sper sa nu aud astfel de vesti desi cateodata simt sarcina cam jos. Om vedea.

Noapte buna si pupici pe burtici

Mergi la inceput