Ajutorrrrrrrrrrrr

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jovi spune:

quote:
Originally posted by chislauriana

Te rog sa ne dai si noua adresa clinicii unde te-a trimis medicul si un nr. de tel de acolo, ca sa sun si eu sa ma interesez pt laparoscopie, lucru care ti-l recomand si tie.HSG, e dureros si se face aproape fara anestezie.In plus e o metoda barbara de verificare a trompelor si nu e de durata.Sunt medici care nici nu o recomanda sau refuza sa o faca.Te chinui degeaba, pt ca orice raceala sau infectie iti infunda din nou trompele.Mai bine fa o Laparoscopie.Macar sti o treaba si nu simti nimic pt ca dormi.Pa.

chis

Sper sa-ti fie de folos adresa asta daca nu poti intra pe net la Interservisan au site.Adresa: Str. Pascaly nr.5, cartierul Gheorgheni
Cluj-Npoca, judetul Cluj

Tel: 0264 414807
Fax: 0264 414163

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Jovi. secondez ceea ce au zis deja fetele: sa faca sotul o spermograma si sa repeti si tu analizele.

Intre timp, schimbati-va stilul de mancat, alegeti o dieta sanatoasa, cat mai multe produse organice, renuntati la bautura si fumat.

Si luati cu toata increderea ulei de peste, cate 2 capsule pe zi si tu, si sotul tau. Tu poti bea si ceai de cretisoara. Asta pana faceti analizele ca sa stiti cum stati. Apoi vedem, in functie de rezultate, ce idei va dam.

Aaaa, si din ziua 9 o data la 2-3 zile. Musai .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

Mergi la inceput

Salutari, azi merg sa fac HSG-ul si mi-e foarte frica sau mai bine zis rusine,dupa cum am citit de pe la voi este dureros dar daca sunt durerile ca si atunci cand vine cm nu ar fi o problema foarte grava pentru ca eu le am luna de luna fara nici o exceptie .Stiti sa-mi spune-ti daca pot aparea ceva complicati dupa sau totul va fi ok . Oricum o sa va tin la curent cu tot.Pupici si bafta multa la toate sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna Jovi!
am o prietena care a facut HSG, si mi-a spus ca nu a fost foarte dureros. Cam ca la CM...si nici dupa nu i-a fost rau.

Iti doresc succes!

Eu merg la un medic in Bucuresti si sunt foarte multumita de el.
Ca sa-ti activezi PM-ul, mi se pare ca este nevoie sa ai cateva mesaje la activ (in jur de 20), apoi mergi in optiuni si de acolo te vei descurca sigur!

Daca doresti sa-ti da mai multe informatii despre medicul meu imi poti scrie un mail / PM. Acum depinde daca esti dispusa sa mergi la Bucuresti, dat fiind faptul ca esti de la Cluj.

Numai bine!

iyoana

Mergi la inceput

mersi mult iyoana,sunt la inceputul investigatiilor dar sper sa rezolv problema aici la noi si sa nu fiu nevoita sa ajung in bucuresti.Mersi inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

jovi , daca tu si sotzul sunteti "functionali" , ai toata sansele sa ramai dupa HSG. eu am incercat 10 luni si nimik. analizele erau bune. am facut HSG si in luna urmatoare am ramas insarcinata. cica are rolul unui lavaj mecanic al trompelor. daca totul e ok, si trompele sunt in regula, prestati puternic in luna de dupa ca ai sanse mari de reusita. de durere la HSG ce sa zic?, pe mine m-a cam durut ce-i drept, insa nu ceva insuportabil. ca la CM in zilele super, super naspa. inteapa atunci cand substanta de contrast urca pe trompe. dar merita! iti spune o viitoare mamica, care a facut HSG si a avut rezultate pozitive. bafta maxima!

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

jovi , daca tu si sotzul sunteti "functionali" , ai toata sansele sa ramai dupa HSG. eu am incercat 10 luni si nimik. analizele erau bune. am facut HSG si in luna urmatoare am ramas insarcinata. cica are rolul unui lavaj mecanic al trompelor. daca totul e ok, si trompele sunt in regula, prestati puternic in luna de dupa ca ai sanse mari de reusita. de durere la HSG ce sa zic?, pe mine m-a cam durut ce-i drept, insa nu ceva insuportabil. ca la CM in zilele super, super naspa. inteapa atunci cand substanta de contrast urca pe trompe. dar merita! iti spune o viitoare mamica, care a facut HSG si a avut rezultate pozitive. bafta maxima!

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Eu sper sa fim functionali,inca nu stim la care-i baiu sau daca-i ceva bai.De prestat o facem de 7 luni si nimic,dar in luna cand fac HSG putem presta sau trebuie sa asteptam luna urmatoare.Azi merg sa-l fac la 4 dupamasa.Sper sa fie bine caci ne dorim ffff mult un.Iti doresc o sarcina usoara si numai bine,DD are grija si de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Asa este Jovi. Si eu am auzit ca multe au ramas dupa HSG.
Sotul tau trebuie sa faca neaparat spermograma. Si noi incercam de ceva timp sa facem bb si nu reusim. Sotul meu a facut spermograma si are oligospermie. Acum face tratament 3 luni si apoi va repeta spermograma dupa care vom vedea. Intre timp o sa ma duc si eu la doctor sa-mi fac analizele si o HSG.

oana
http://tt.lilypie.com/uORkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

quote:
Originally posted by chislauriana

Te rog sa ne dai si noua adresa clinicii unde te-a trimis medicul si un nr. de tel de acolo, ca sa sun si eu sa ma interesez pt laparoscopie, lucru care ti-l recomand si tie.HSG, e dureros si se face aproape fara anestezie.In plus e o metoda barbara de verificare a trompelor si nu e de durata.Sunt medici care nici nu o recomanda sau refuza sa o faca.Te chinui degeaba, pt ca orice raceala sau infectie iti infunda din nou trompele.Mai bine fa o Laparoscopie.Macar sti o treaba si nu simti nimic pt ca dormi.Pa.

chis

si noi am inceput acum un an si ... nimic, tot asa ... nu mi-a gasit nimic ; sunt la TUTUNARU , am incredere in el ; mai ramane acuma sa faca spermograma , dar am asteptat cu viroza asta sa ne facem bine, o sa il sun in martie , si daca iese bine la spermo , si nu raman gravida , LAPAROSCOPIE fac

nici eu nu inteleg de ce nu s-a intamplat pana acuma, poate nu ne-am dat silinta ...

Mergi la inceput

E buna fetelor sunt foarte suparata. In urma hsg-ului radiologul mi-a spus ca am sinechii uterine.Totusi nu inteleg din ce cauza pt.ca nu am avut niciodata nici un avort,care ar mai putea fi cauza acestei bombe ce a cazut asupra mea.

Mergi la inceput