Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu lui Tudor i-am facut un tort foarte simplu, intrucat stateam foarte prost cu timpul dar eu cred ca a fost destul de bun. Am facut blatul cel mai simplu din lume, pandispan, l-am taiat in doua, l-am insiropat cu compot de piersici (facut in casa), l-am umplut cu frisca adevarata din lapte (La Dorna batuta de mine) si cu bucati de piersica din compot. L-am ornat tot cu frisca si fructe diverse. Mi-as fi dorit sa-i fac un om de zapada, dar n-am avut timp....

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, noi pt masurarea inaltimii folosim un metru de perete, printat de pe net si lipit cu scotch pe faianta din bucatarie. Pui copilul la perete si masori deasupra capului.
Tomasa, te-ai descurcat f bine cu tortul. Si eu vreau unul masinuta, dar daca nu reusesc din lipsa de timp/oboseala voi face unul simplu, ca tine, musai de casa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 20s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, l-am admirat si eu aseara pe Tudor, are o figura foarte expresiva si seamana cu amindoi si este tare dragalas.
eu nu stiu ce tort o sa ii fac de ziua ei, o sa vad ce timp/inspiratie voi avea, ca nu sint deloc talentata la torturi.

Ana-Maria, Ubi, la intilnirea viitoare nu o sa mai lipsiti, nu-i asa??valabil si pentru celelalte. Ixxi, ce s-a intimplat cu tine??
tare bine face la moral sa mai iesi din cind in cind...

Crinuta, nu am zis nimic...doar am citit ca am o stare de lene de nu ma vad. Mi-am dat si eu cu parerea azi la "parintii intreaba", nu m-am putut abtine la un sub despre "super-nani"ce am vazut intimplator aseara...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Irina cum se face frisca in casa?
Am vazut si eu pozele ieri, ce mare s-a facut Tudor!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simona, pt frisca eu procedez asa: Lasi smāntāna la frigider cāteva ore, apoi o rastorni īntr-un vas si o bati cu telul/mixerul 10 minute. Adaugi treptat zaharul (de preferat pudra) si bati īn continuare pāna se īngroasa si devine ca o spuma. Mie imi place mult cum iese cu La Dorna rosie.
Patricia, ati facut ieri si poze? Cam despre ce ati vorbit?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 20s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Simona, ti-a raspuns perfect Liviana la intrebarea cu frisca. Un singur lucru as adauga ca trebuie batuta cu mixerul la viteza cea mai mica (o data m-am grabit si am incercat sa o bat la viteza mai mare, dar am reusit doar sa o tai), cu rabdare, pana se intareste. Eu tot zahar pudra ii pun, uneori adaug si cateva picaturi de vanilie sau putin baton ras, dar alteori nu-i pun nimic, nici zahar nici arome ca sa-i simt gustul natural. O folosim si la cafea. Trebuie sa cumperi smantana dulce La Dorna rosie si este delicioasa, nu se compara cu cea vegetala sau cu cea de cofetarie, plus ca e absolut naturala.

Mergi la inceput

Patricia, draga mea, iti multumesc frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor, am aterizat si eu!

Patri, esti o dulce (am 28 )

Tomasa, n-am apucat sa facem poze la intalneala, am vb despre pitici, normal, despre servici...eu am plecat prima, am stat f. putin. Dar, sincera sa fiu, mi-a ramas gandul la profiterolul Crinutei, arata tare bine! Poate mai facem o tura saptamana viitoare, daca nu ma duc singura si tot mananc

Eu maine am un examen la facultate, acum mi se inchid ochii, nu mai pot de somn si am de invatat vreo 50 de pagini.....sunt varza!!!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu sunt franta, e putin spus.
Noroc ca vin acasa si nu fac nimic, chiar daca se cere, fac cand apuc, daca apuc.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

LA multi ani dragilor mici !Sa va dea Dumnezeu sanatate si intelepciune!
Witchie, nu v-am uitat mama draga !

Tomasaaaaaaa!Este un dulce Tudor !Ca si caprul meu de altfel!Nu stiu dar de fiecare data cand ma uit la poze mis e pare ca e o e o "topire de iubire"!

Liviana nu te necaji!NOi eram convinsi ca ILinca este baiat! La noi uin familie 95% is baieti!Si nu ne suparma de 3!
La mine Iosup a fost ff exact de la 13 sapramni!La amndoi!Iar la asta mica m-a bagat in ceata cu pata ei de pe inima...Noroc cu Tutunaru care m-a linistit!

Eu abia mai fac fata cu alergatul cu continuarea CIC.. acte de la servici... acte...acte..si alearga cu viezurii..noroc ca Tudor zic ca are 4 ani aasa alaerga !4 ore sus, jos autobuz ,tramvai!Este fanul acestor micjloace !

Amaya incercam sa punem poze!Ai sa vezi cat este de minunat!
Si duap care urmeaza LIviana

Aditaaaaa!Sa iti traisca ca minunuile !Esti super fericitaaaaaaaa!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput