Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Adevarul e ca nici eu nu am un pediatru care sa vina acasa sau la care sa apelez in caz de urgente. doar la Medicover numai cu programare, si la policlinica de cartier pentru chestii generale, retete, etc, dar nu am incredere absolut de loc in dr de acolo din pacate...astept cu mare interes abonamentele pt copii...
eu azi am oprit-o pe rebe acasa, mi-a fost frica cu vintul asta si inca mai are muci. Mi-a zis sotul ca avea o bubita pe burtica, sper sa nu fie vreun puiut de varicela ca am pus-o...amindoua...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, eu vorbeam in general.
Pediatru bun am, dar la Medicover, aceeasi pediatra la care merge Patricia.
Pediatru super bun aveam in Saudi, iar de conditiile de acolo... nu mai zic ca n-ar sens.

Deocamdata nu pot cere aici sa fie luxul de acolo, dar macar eficienti sa fie, nu sa auzi 10 pareri. Asta mi se pare inadmisibil!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

am descoperit ca PULS au abonamente destul de avantajoase pentru copii (23 euro/3 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

am descoperit ca PULS au abonamente destul de avantajoase pentru copii (23 euro/3 luni).

Serios? Ma intereseaza si pe mine.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Lavinia, de cand nu se mai gasesc fiole de vit C pediatrul mi-a recomandat sa-i dau vit C efervescenta (concentratie 1000mg) si sa-i dau un sfert de pastila dim si evetual inca un sfert la pranz. Din cate stiu pastilele au 500 mg concentratie ...

Mergi la inceput

Crinuta, uite aici:

http://www.pulsmedica.ro/facilitati_pulsmedica.php
desi pretul este 50 E/3 luni, asa am primit pe mail, nu stiu de ce, inca ma mai conversez cu ei.
Oricum, am vorbit si la medicover si inca nu se stie daca vor scoate abonamente pt copii prea curind, iar ca pers fizica costa enorm sa iti faci pachet de familie care sa includa si copil... (de ordinul 500 ron/luna...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Doamne...... nu imi mai revin de cand am citit cazul acela... Dumnezeu sa le dea putere parintilor! ca altceva ....am ramas fara cuvinte si am un gol in mine........

mergeti neparat cu copiii bolnaviori la medici chiar la mai multi - sa vedeti dc coincide diagnosticul si tratamentul! faceti orice investigatie ar fi necesara, nu va lasati cu un antibiotic si acasa!... mi-e groaza de ce se poate intampla! si numai vremea asta total nepotrivita pt ac perioada face asa bacterii puternice si vantul asta e groaznic caci le transporta cu o vitezaaaaaaa... Doamne fereste!

acum mi-e din ce ince mai groaza de a-l da in colectivitate pana la 3 ani... inca cautam bona...

aaa, sa va zic ca ultima care a venit vineri seara sa o vedem avea fata de alcoolica 99%!!!!!!!!!!!!!, am simtit ca mi se scufunda picioarele, dc n-as fi avut un tata alcoolic si un socru cam la fel as zice ca-s nebuna, dar si eu si sotul cand ne-am uitat mai atent la ea am avut aceeasi idee, imediat ce a plecat si ne-am uitat unul la altul ne-au iesit aceleasi cuvinte pe gura... Doamne fereste!!!

aveti grija de voi si piticuti!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Crinuta, uite aici:

http://www.pulsmedica.ro/facilitati_pulsmedica.php
desi pretul este 50 E/3 luni, asa am primit pe mail, nu stiu de ce, inca ma mai conversez cu ei.
Oricum, am vorbit si la medicover si inca nu se stie daca vor scoate abonamente pt copii prea curind, iar ca pers fizica costa enorm sa iti faci pachet de familie care sa includa si copil... (de ordinul 500 ron/luna...).

Patricia, sint doctori buni la PLUS?

Eu am o intrebare despre Medicover, daca vreau sa merg acolo nu au un serviciu de "urgente" unde pot sa merg si fara abonament? Stie cineva?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

MihaT, te rog frumos, imi spui si mie pls care e suma min ce trebuie platita pt party la McDonalds? Din cate stiu eu trebuie achitat un anumit meniu pt fiec copil participant. Astept cateva detalii daca ai timp sa mi le dai. Succes la servici!
Leta, chiar ca e ingrozitor ce i s-a intamplat lui Ja si baiatului ei! Groaznic ce se poate intampla de la virusii astia nenorociti. Slava Domnului ca baiatul meu nu a capatat nici unul pana acum. Oricum, eu sunt convinsa ca acest lucru e o consecinta a incalzirii globale. Iarna cu temperaturi scazute era f buna pt distrugerea microbilor/virusilor... Poate macar acum in februarie sa se intample acest lucru.
Leta, dar tu de ce nu mai scrii in grupul nostru? Sper ca nu esti suparata...
Kris, multumim pt info despre Ingerasa. A inceput si ea serviciul, nu? O asteptam sa ne scrie cand poate.
Lavinia, sanatate multa fetei! Ma bucur ca acum e mai bine.
Bubu, dar firma nu va asigura transport (taxi) catre casa la ora 22? La Softwin fetele care lucrau in Call Center aveau tichete de taxi... Asa e normal sa fie. Si M e rasftat, dar nu de noi, ci de bunic. In week-end sotul meu a trebuit sa mearga la servici si pt ca M ma epuizeaza, am fost cu el in vizita la socri. Atata a tipat sa i se faca pe plac, ca m-a exasperat. I-am zis lui socru-miu sa nu-i mai satisfaca dorintele pana nu vorbeste calm. N-am avut insa cu cine sa ma inteleg...
AnaMaria, sanatate lui Didi si succes sa afli diagnosticul corect!
Doamne, Shobo, dar unde ai gasit-o pe bona asta alcoolica? Ti-a trimis-o vreo agentie ceva?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

sunt cam obosita ca weekendul acesta am botezat primul nostru finutz dar a fost fff frumos! vai ce emotionant a fost la slujba cand il tineam in brate si imi gangurea :)...si si mai si cand a venit si al meu si m-a vazut cu altul in brate si s-a pus pe un plans... ca l-a scos soacra afara din biserioca si se tot auzea saracutzul, insa l-am impacat apoi cand am terminat procesiunea si l-am returnat mamei pe finutz si eu l-am luat pe al meu - care apropos era imbracat ff frumos, i-a luat soacra un super costumash de stofa bej cu cravata pe auriu, va zic, era mortal! si am facut poze, o sa va pun cum fac rost de ele sa il vedeti pe nasicul cel mic :))
apoi ieri am avut baia de mir :)dar am mers fara C ca altfel nu cred ca puneam mana pe finutz :)

alipiticot, scuze ca nu ti-am rasp, dar n-am intrat in weekend deloc:
pai Codrin papa cam asa:

ora 7 (de ceva zile vad ca e iar 7 :)) ) canita cu lapte 300ml
apoi ceva 2-3 biscuiti
9:30 fructe goale (acum preferatul lui e Pomelo, acel fruct imens care seamana cu greph-ul) sau cu cereale Cheerios
12:30 ciorbita (nu prea vrea altceva) de vitel / pui / legume+ou fiert, acrita cu bors sau lamaie. f rar mai papa si altceva, de exp ii mai place mancarica de fasole pastai cu usturoi sau piure de cartofi. in rest sa nu vada pilaful, mamligutza cu branza; deocamdata eu sunt multumita ca papand ciorbita papade toate, noi punem absolut TOT ce gasim pe piata ca radacinoase si frunze etc..
15:30-inca cev mancarica, gen ciorbita sau orice altceva mai avem noi facut.
18:00-iaurt cu cereale sau biscuiti sau painica prajita
20:30-Milubrei cereale cu lapte cam 250ml.

nu stiu dc ti-a folosit la variatia pe care o vroiai tu, el e cam mofturos la chestii noi gatite, deocamdatam sper sa-i mai treaca. e MARE ciorbar deocamdatam ce sa-i facem...

printre mese mai papa fructe cam orice sau rosii cu o felie salam Sibiu, ii plac domne rosiile ceva de sperita si salamul la fel, si asta nu-mi prea place ca e de porc... chiar azi ma duc sa-i caut unul de vita, stiti vreunul de vita bun???

merci mult

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput