credeti caci comuna Pantelimon v-a intra in sec. 2

credeti caci comuna Pantelimon v-a intra in sec. 2 | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

buna
cine stie ce modernizari s-au modificari vor exista cu partea aceasta comuna oras Pantelimon mai bine zis, caci asa am vazut ca scrie pe peretele primariei .
Doresc sa cumpar un teren si nu stiu daca e decizie corecta tinand cont ca-i aproape Carrfour Niro lacul Pantelimon,,,
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si care-i faza cu sectorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Sa intre, ca sa-mi creasca si mie pretul la pamant acolo, ,-fiecare cu ce-l doare!(eu am acolo ceva pamant , dar il mai las, ca sper sa creasca ca daca il vand sa-mi iau ceva in Bucuresti)

Sa stii ca zona e buna zic eu, ai cora aproape (asta in plus de ce ai enumerat tu).

Unde vrei sa-ti iei pamant? Cat metrul?(asta daca vrei sa spui normal).

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

NicoletaB am intrebat doar daca a mai auzit cineva daca partea aceasta Pantelimon v-a intra in sec 2, cred ca nu-i ceva rau a ma informa
sa-ti explic pe peretele primariei scrie oras Pantelimon cand am fost sa intreb cum e oras??
ei mi-au raspusc e recunoscut c-a oras, dar doar jumatate din comuna + nu are banci nu magazine nu spitale cum sa se numeasca oras??
cineva de acolo mi-a spus ca e propus pt. in viitor sa intre in sec 2 si daca as alege zona pt a i-mi face casa trebuie sa stiu dinainte ce zona e ,nu?
ms pt raspuns oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

iti doresc ca dotrinta sa se implineasca, dar gandeste-te si la celelalte orasele periferice care ar putea intra in structura bucurestiului
ce primar e prost sa faca referendum sa ramana fara primarie
intereseul lor a fost sa faca referendul ca comuna sa devina orasel, alt statut alte venituri de la buget, alta grila de impozitare

eu stau intr-una astfel de orasel, candva partea in care stau eu facea parte din sectorul 1, dar a fost 'taiata" din sector ca impreuna cu un satuc sa formeze o comuna, iar peste 20 de ania devenit orasel de sine statator

noi avem dispensar, vreo 4 scoli
de anul asta se construiesc un spital si un liceu

poate aceleasi planuri sunt si pt pantelimon, dar locuitorii nu sunt informati

Mergi la inceput

ma bucur ca m-ai inteles NicoletaB
Asta doream sa stiu si eudaca pe viitor se va inbunatatii, adica un spital, o scoala mai civilizata strazi mai bune,, e normal sa ma informez inainte de a ma muta acolo avand un bb mic,,
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ionela si eu astept imbunatatiri desi nu stiu cat de curand vor fi. am vazut ca se construieste o cladire noua acolo nu striu ce va fi acolo intelesesem ceva de o policlinica dar nu bag mana in foc. eu am cumparat casa acolo in toamna dar nu m-am mutat inca. mai trag de timp cat se mai poate , insa cred ca din vara va trebui sa ma mut, asa ca nu imi ramane nici mie decat sa sper ca primarul de acolo va face pana la urma ceva si pt comuna aia (poate in campanie sa miste ceva ).

6+

Mergi la inceput

si oare cand o fi campania asta:)) ? am auzit ca primarul e foarte tare ca s-a luptat pt a deveni oras zis, caci oras nu are cum a se numi caci nu are spital inema si multe bulevarde nu?
dar macar sa repare strazile acelea ca sunt pline de noroi si inguste
si noi visam sa ne construim o casuta acolo din vara
cand am intrebat de avize mi s-a raspuns ca de exemplu pt. electrica este impartita in doua adica jumatate de oars Pantelimon cum spun ei este recunoscut dar jumate de oras a ramas comuna Pantelimon
daca mai intelegi cu birocratia asta,, juam oras juma comuna
acum nici nu stiu unde ma incadrez caci momentan nu am ajuns la avizul electrica :))
bafta si sa auzim de bine mai vecinica SUCCES in noua casa sa va bucurati de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si noi vrem sa luam o casutza acolo, pt ca mi se pare aproape de Bucuresti. Numai ca nu avem prea multi bani pt asta, fiind mai la inceput. AM fost sa vedem zona de la intrare si nu mi s-a parut deloc rau. Pt cine sta pe-acolo...stiti daca ne putem gasi ceva la 20.000 de euro?

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

la 20.000 cu acte de proprietate pe teren si casa garantat nu gasesti eu deabia am luat 200 mp + constructie 70 cu 45.000

6+

Mergi la inceput

buna
irinabobe ce vrei sa spui cu 70+ 45 ?
ti-a luat pentru constructie 70 mil muncitorii?? ma intereseaza si pe mine fiindca daca ne Ajuta D-ZEU din vara si noi vrem sa incepem.
Acum alerg sa scot terenul din circuitul agricol si apoi actele avizele care astea ma sperie,,,
la ce te referi la 45? te rog mai multe info mersi mult
si succes tuturor

Mergi la inceput