Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
Catalina spune:
Levi, iti multumesc pt sfaturile referitoare la trezire copil. Pana la urma si eu am ajuns la concluzia ca nu il mai trezesc pt ca nu face frumos la bibe cand il trezesc. Cel putin asa imi spune instinctul. Ce mare ma dau! ;)
Despre operatia mea, eu nu o mai simt de sapt trecuta (deci la 2 sapt). Daca ma apas pe ea o simt mai taricica asa dar nu ma mai jeneaza deloc. Durerile de spate in schimb sunt o alta poveste.
Trusa se numeste "cateter rahi-peridural" si il poti lua de la farmacia de la Municipal, program L-V 8:17. Costa 1 mil 700 cand am luat eu.
Noi am mai vorbit la telefon si ti-am zis dar vreau de mult timp sa scriu si aici ca am fost EXTREM DE MULTUMITA de dr Radoi. S-a purtat exemplar si a avut o super grija de noi, in momentele de criza din timpul operatiei a fost super calm, mi-a vorbit si m-a linistit, a fost SUPER. Este un super medic si as merge tot la el la urmatorul copil fara sa clipesc. Sa fii linistita ca va fi totul ok. Este profesionist.Din punctul meu de vedere a fost singurul care si-a meritat toti banii, chiar si mai multi daca as fi avut eu. In rest, hahalere, vorba lui Becali.
Dar nu ii lasa sa te supere, eu cand am intrat in asistentele alea in ultima zi si m-am dat la ele, nu mai zicea nici una nici pas. Dupa 4 nopti nedormite, le si bateam. Si poate ca faceam mai bine, poate nu ma mai lua depresia dupa aia ... dar mi-au scapat ... ;-)
Hai va pup
Cata
gabriela_s spune:
am primit mesaj de la roandre
se pare ca a avut ceva probleme cu epidurala dar rezista.
curaj mami!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
kachi spune:
Buna fetelor,
Treceti-ma si pe mine la bebici cu
Matei 12.01.2007 apgar 9 3500g 51cm nastere normala fara epidurala
Va pup si mult succes la nastere viitoarelor mamici si felicitari actualelor.
Carmen si BB Matei 
maria72 spune:
Nu se poate Messa nasti inaintea mea! Eu azi am facut 38 fix si am zis ca o sa "comit" o plimbare, dar stiti ceva? Mi-e frica, auzi, eu vreau sa nasc si mi-e frica sa ies afara la plimbare (n-am mai iesit de o luna ca n-am avut voie).
Sa va vand un pont, cica daca vrei sa nasti repede, sa ai travaliu usor sa bei ceai din frunze de smeur din saptamana a 35. Eu mi-am luat azi si mai uit la el. Ma gandesc ca la cate contractii am avut eu, daca beau o cana ma apuca nasterea.
Pentru cicatrizarea rapida a epiziotomiei am cumparat tinctura de galbenele si cretisoara pe care o s-o pun in apa si o sa ma spal cu ea dupa nastere. Cica are efect garantat, am citit pe net de la alte mamici care au aplicat asta.
Gio ti-am pus nr de tel in agenda, o sa te sun daca ma apuca inaintea ta! Tu cum stai, cum iti mai este? Ce zici de ceaiul de zmeur, daca il incercam crezi ca se declanseaza nasterea repede la noi dupa cate "intaritoare" am luat pana acum?Apropo, am inteles ca si tu ai burta ca o minge, ce ai zice sa facem o minunatie de "fata" cu putulica?! Eu am toate hainele roz, ca n-am gasit verzi sau galbene, asa ca...daca e baiat va purta roz, cel putin in primele luni.
38 fixxxx
gabriela_s spune:
am primit un mesaj nu prea bun de la roandre...
nu i-a prins anestezia pe partea stanga si o doare rau...![]()
of...
curaj mami mihaela...!!!
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
gio spune:
Roandre, bafta multa!! fetele daca mai stiti ceva, scrieti, ca special nu am inchis netul.
Maria, uite la ceaiul de zmeur nu ma gandisem; dar ce efect are concret? produce contractii? ca am o gramada oricum...maine oricum intentionez sa gasesc o solutie, hehe.
multa lume mi-a zis ca e baietel, dar nu cred; si la noi toate sunt pt fetitza
38 +
adinush spune:
Fetelor nu vreau sa va dezamagesc dar la mine ceaiul de zmeur n-a avut nici un efect..in afara de faptul ca ma duceam sa fac pisu dupa atata lichid![]()
Adinush
de
Ayleen-Alexandra
maria72 spune:
Nu stiu exact ce produce ceaiul, dar cred ca da contractii, mai caut pe net si daca gasesc ceva va spun. Gio ce intentionezi sa faci, ia-ma si pe mine de mana ca mi-e frica singura sa nasc, acu' vreau sa scap de burta , acu' ma apuca frica, nici nu mai stiu ce vreau.
Adinushtu ce concentratii stii ca se beau, cat ceai pe zi, ca zau ma duc sa-mi fac un ceai acum.
maria 38 fix
gio spune:
maria, ufff, am si eu niste stari contradictorii legate de nastere...uite un pupic virtual
ceai de zmeur inca nu mi-am luat si sincer contractii nu prea vreau sa am multe ca oricum nu duc lipsa. eu tot nu ma menajez poate am bafat si ma duc luni la control gata dilatata...la mine trebuie un mic imbold, gen dop sau dilatatie si dr nu mai ma lasa; ca doar nu mi-o declansa ca vreau eu la 38 si ceva.
oops,acum citesc ce scrie gabriela. ce inseamna ca nu i-a prins epi pe stanga? n-am mai auzit asa ceva, saracutza de ea...
38 +
monykk spune:
fetele care imi dati si mie un nr. de tel sa anunt in caz ca se intampla ceva ?
eu ma rog sa se intample ceva si nimic .........vreau sa nasc
39+ cu
Denis Andrei
mony