Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
ALINATXA spune:
Hai roandre.....Sparge tu gheata !
Fetelor am si eu nevoie de un sfat.CE FEL DE BURTIERA SA IMI IAU PTR A AJUTA BURTICA SA REVINA LA NORMAL?EU MI-AM INSTALAT DEJA BICICLETA SI APARATUL PTR ABDOMENE.O sa imi fie greu sa merg la sala de aceea am sa imi folosesc sala din dotare.Insa obiectivul meu este sa revin la starea initiala cat mai repede!
36+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Messa spune:
Am burtiera, de fapt, am doua perechi de chiloti speciali cu burta sus si croiala intarita special pentru sustinut burdihane golite! Si da, si eu as vrea sa stiu daca stie cineva daca la noi se gasesc probiotice...
anis spune:
ROANDREEEEEEEE 

sa nasti usor si repede si un bb sanatos!!!
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Eu mi-am luat azi niste solutii de la plafar pt cicatrizari rani..incerc orice e omesc posibil.
Cu alaptatul e ok, eu manac orice, mai putin fasole ceapa , usturoi etc...bag si acte o bera NA, nu sunt probleme.
Oricum am inceput administrarea de sab simplex ca isi face efectul cam in 2 sapt, si daca incep colicii sa fim pregatite.
La capitolul somn sunt in urma rau de tot si culmea nu din cauza ca m-ar durea ceva in urma nasterii, ca n-am nimik,sau ca ma scoala copii , neah...ci ca ma doare sanul ala de ma urc pe pereti..
Ce chestie ,sunt pregatita sa zic asa la multe chestii adica nu ma sperii usor stiu e sa-i afc lui bb, dar cu faza asta cu sanii chiar nu ma asteptam..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Buna fetelor, sa nu dati cu rosii in mine dar chiar nu am mai apucat sa intru. Bebe e cuminte rau dar intre mese ma aventurez sa fac si eu una alta prin casa.
Ca tot intrebati, Matei baga cam 120 de ml la fiecare masa si apoi plange de foame. Soacra-mea m-a inebunit ca sa nu ii dau mai mult decat scrie pe cutie (acolo scrie 100) ca il fac obez. Ete na! Oricum, eu nu ii dau mai mult pt ca da afara si ma sperii de nu va zic.
Eu ma lupt cu ideea ca pediatra ma pune sa il scol la 3 ore sa manance si mai nou a inceput sa dea afara mai des. Cred ca stomacul lui nu tine atata. De mancat mananca, nu il indop eu dar ... da afara. Ma bate un mare gand sa nu il mai trezesc, ci sa il las pe el sa se scoale, chiar daca asta inseamna ca se va trezi noaptea - ca asta era motivatia asistentei. De parca asa nu se trezeste. Decat sa stresez puiul (ca nu va zic ca de cateva ori pe zi mananca in somn). Voi cum faceti? Al meu doarme si 4 ore daca il las ... sa il las?
Despre mine ... sunt ok cu moralul, slava Domnului, acum experimentez dureri atroce de spate, jos la baza si sus la gat, si o mare durere in ureche. Cred ca sunt varza. Dar ce mai conteaza? In picioare sa pot sta si in rest, puiul sa fie sanatos.
Hai va pup si va doresc numai bine tuturor.
Cata
LEVI spune:
Mai fetelor,stau si citesc cum asteapta unele dintre voi sa scape de burta.De fapt si Roandre zicea acelasi lucru.
Dar eu ce sa mai zic cu doi bebei care acum 2 sapt aveau 2,060Kg si 2,280Kg? Va spun eu:pur si simplu nu mai pot.E atat de grea burta incat cand ma ridic de pe scaun sau din pat simt o durere acuta,imi apasa pe vezica si imi solicita foarte tare spatele.
Azi am impinit 35 sapt si dr zice ca ideal ar fi sa mai stea puiutii o saptamana sau chiar doua.Sunt de acord cu el ,dar m-am plictisit asa de tare de stat in pat cat e ziua de lunga ,ca o balena,incat nu ma mai gandesc nici la frica de operatie,nici la durerile de dupa,vreau doar sa se termine odata.
Miercuri am programare si sper sa-mi stabileasca data cezarienei ca altfel nu stiu ce fac.
Cele care ati facut ceza,ce fel de trusa de anestezie (cum se numeste) trebuie cumparata,daca trebuie sa contina sau nu si anestezicul si unde se gaseste?
Luminita
35+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
LEVI spune:
Catalina, nu mai scula copilul sa manance!Lasa-l pe el sa-si faca programul.Asa am facut si eu cu Daria,o trezeam din trei in trei ore tot la sfatul pediatrei si manca in somn,iar pana la urma a ajuns sa i se urasca de laptele praf,si nu mai manca deloc.
Ulterior am citit ca nu e bine sa scoli copilul pt masa,ci trebuie hranit cand cere el pt ca stie cel mai bine.
De regurgitarea laptelui nu te speria,se intampla asa pt ca mananca cu lacomie dar in timp se rezolva.
Tu cum te simti dupa ceza,te mai tine operatia?Dupa cat timp nu ai mai simtit-o?
Luminita
35+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Am sosit de ieri acasa, nu am apucat sa citesc din urma (trebuia sa despachetez trupa, caci mai toti am lipsit de acasa), dar ma straduiesc desi nu e usor, caci ati fost tare harnicute
!
Suntem bine, bb pare mai cuminte decat Matei, avem laptic, insa mofturosul asta cand nu are chef sa suga (chiar daca s-a facut "ora de masa") face o figura de iti vine sa il mananci
!
Deocamdata vad ca naste Roandre, motiv pentru care ii trimit si toate gandurile bune, mult curaj, si nastere usoara!

Doamne, ce dor imi era de majorete! Am vazut ca totusi tati al nostru s-a folosit de ele...![]()
INCERC sa recuperez si va mai tin la curent cand pot... 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
39s fix cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
gabriela_s spune:
vesti de la roandre!!!!!!!!
acum o ora i-au rupt membranele si astepta peridurala!avea dilatatie 4 si spunea ca e totul suportabil!

eu zic ca pana pe la ora 9 e gata!
va tin la curent!!!
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
Maryela spune:
Roandre bafta multa!

Sa va intoarceti acasa repede!!!!!!
AMR 3 ZILE
Marilena cu
(un pui mic si iubit)