casnicutze sexy (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ce nebuni Cami?Pe cine esti asa suparata?

Danelutza nu alea!!!!!!!!!!!!!!!!Ouale alea aranjate ca ciupercutzele pe salata si cu caciulitze de rosie. Cred ca le-a facut Cami de ziua Maiei dar nu-s sigura.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

cit despre uragan, ma tem ca n-ai ghicit, uraganul vine pentru ca si Romania a intrat in UE, deci peste tot tre'sa fie la fel de rau, ca de bine... , fiecare cu tzara lui

da mai, dar noi abia am intrat .asa ca suntem tratati binesi nu vrea sa ne sperie.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cred ca de maine plec in concediu!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Cred ca de maine plec in concediu!

unde?unde?hai ca venim si noi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Va urez noapte buna.
Intru dimineata la cafea inainte sa plec la munca.
Va pup

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gagici,de unde luati voi muzica de pe net?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Mama, ati dansat!eu nu am mai dansat de mult...si mie mi-a zis barbatul ca azi va fi vant puternic la noi...mi-e cam frica.Mie mie frica de vant si cant trazneste ma ia durerea de cap...M-am trezit cu noaptea in cap caci au inceput pisicile sa...si era o zapaceala in curte pe la 4 dimineata...cainele latra de zici ca innebunise, am iesit afara sa vad ce este si mi-a sarit somnul.Am facut si cafea!Va invit!Voi ce mai gatiti?eu nu mai stiu ce sa fac de mancare...nu la ora asta , mai tarziu, caci acum nici apa nu curge...abia la 6 o dau...la potrie...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIKI,sper ca esti ok cu vremea aia urata...eu stiu cum e cu uraganele,aici sunt la ele acasa...imi pare rau dar nu am avut timp sa intru pe mess sa vorbim,poate maine!!!

DANELUTZA,tare mi-ar place sa vin si eu la tine in vizita,dar....poate intr-o alta viata...Robert a fost ok azi,nu a plans nici cand l-am lasat nici cand l-am luat...mi l-au laudat tantiile alea...acum e nasol ca nu mai merge pana marti...dar asta e...sper sa fie bine si saptamana viitoare.

Ce bine ar fi sa ninga si la noi,ooooooooo...cred ca atunci chiar s-ar fi dat lumea peste cap...aici nu ninge niciodata...si e chiar cald,azi au fost 28 de grade

Pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Gata, am pus masina sa spele, am facut si suplimentul de cafea!termin acusi cafeluta, apoi sa ma gandesc ce sa mai gatesc azi...cred ca o mancare de fasole cu ciolan!asta o sa fac.Voi ce mai gatiti?Va pup pe toate!si mai trebuie sa merg putin si pana in oras.Dar am chemat-o pe mama sa ma ajute putin, a fost si ieri si am facut amandoua mancare, e asa de bine cand suntem amandoua, eu si mama mea!Va pup!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
nu pot sa plec la munci pina nu va
deci si apoi plec linistita.
da' chiar cami, ce face un nebun cu numele noastre? care poate nici nu-s reale
miha, ce ai mama? unde pleci? pe noi cui ne lasi?
biaaa, vrem pozeeeeee, pe privat, sa nu vada toti nebunii
o zi frumoasa, pa pa

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput