Buna ziua
Va cer si eu un sfat: am niste ghetute dragute, din piele intoarsa. Sunt insa de culoare bej deschis, astfel ca in urma purtarii acum arata oribil, s-au innegrit pe alocuri. Stie cineva cum le pot curata si reda "stralucirea" de altadata? Deja nu mai pot sa le port, arata ca si cum as fi jucat fotbal cu ele prin noroi, si chiar imi pare rau de ele.
Multumesc.
Incearca cu apa si o periuta curata . Eventual putin sapun pe periuta si freaca usor locul unde e murdaria . Eu am de culoare neagra si numai cu o periesi apa le curat si sunt intotdeauna , dupa curatare , ca si noi .
Succes !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
sotul meu imi curata cojocul cu clabucul de la sampon, dupa care cu lama de cutit netaioasa , rade murdaria. apoi il usuca la temperatura camerei departe de calorifer . Eu cred ca ar putea fi acelasi lucru si cu pielea intoarsa de la pantofi
Succes!!!!
gabi marin
Exista in magazine doua produse destinate ingrijirii bunurilor din piele intoarsa. Unul este Nubukul - un soi de perie ambalata cam ca un luciu de pantofi comun din acela cu burete, care curatza foarte bine si un fel de radiera mai dura de marimea unei cuti de chibrite asa care face aceeasi treaba. Ambele costa undeva la o suta de mii de lei vechi. Este indicat deasemnenea protejarea incaltamintei cu sprey antiumezeala care pe langa ca te tine uscata la picioare isi face treaba si impotriva prafului.
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)