** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 31
andradap spune:
Daca nu ni se decshide un nou capitol nu mai putem scrie aici??? ![]()
Aici sunt hainutzele mele de gravida
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
24+ cu
Antonio
jollyies spune:
Buna fetele,
Mama mama ce ati mai scris. Cand oi avea eu timp sa citesc 16 pagini.
Andrada –merci mult pentru link. Pare interesant si l am pastrat in favorites.
Elteka - daca mai ai amanunte despre nasterea in apa mai spune-mi. O sa merg luna viitoare sa vad cum arata tot departamentul nasteri. Felicitari pentru baietel. Nut e mai agita atata ca nu-I face bine. Despre nume vezi ca sunt siteuri unde selectezi tipul de nume dupa tara respective si vei gasi nume scandinave. Uite link aici: http://www.babynamesworld.com/search.php?tab=4&f_boy=1&f_containtype=contain&f_start=&f_lengthtype=&f_chars=&f_meaning=&f_land=Scandinavian&f_starstype=0&f_stars=1&f_submit=1&f_searchtype=advanced&qsearch=1&browseby=1&x=50&y=4
Am gasit eu pt tine.
Hai ca ma apuc sa citesc serios pana nu ma apuca somnul.
Pa
jollyies spune:
Ancamari - tare m-ai speriat cu criza de sciatica. Nu ma doare in fiecare zi. Dar si al meu bebe este cu capul in jos de fiecare data cand merg la eco. Nu am luat nimic si nu m am dat nimic dar o sa tin cont. Pe mine ma mai doare cand merg, simt ca se freaca oasele acolo. De carat sau urcat scari nu am facut nimic de genul asta dar fac gimnastica si imi solicita intr-adevar zona respectiva. Cred ca il sun pe doctor maine sa vad ce zice.
poohy spune:
Cred ca au dreptate astia cu sarcina care mananca neuronii..
Eu nu reusesc sa gasesc mesajul lui Pauly despre nume!
Pauly, ce nume ai ales pentru fetita?
Anca
22+ 
poze
bebelusa
Alyna24 spune:
Buna!
Iar vad ca ati avut ceva viteza la scris!
Aseara, bobonacul nostru a avut ceva chef de zbenguieli!De mult nu l-am mai simtit asa de mult si tare!Sa vedeti ce mi se unduia burtica, facea valuri!Radeam cu sotul meu in hohote de ce tumbe facea pe acolo!Cred ca se datoreaza si faptului ca am terminat tratam cu No Spa si Scobutil!
Am ramas la tratam pt coloica renala!
Totusi aseara dupa atatea tumbe ma cam durea burtica!E normal?Ma cam intepa parca!
Si cam am pofta de mancare ce nu aveam pana acum!De ieri imi tot vine ssa mananc!Voi ce mancati, fetelor?Ca eu nu ma stiu ce!Ideea e si ca am cam luat 8 kg pana acum!Si acum 1 luna si ceva abia se vedea si acum parca mi-a explodat burtica!Mi-e teama insa sa mananc!N-as vrea sa iau mai mult de 15 kg!
Si apropos de somn, pai nici nu ma mai lasa sa dorm ca nu-i convine dc stau cumva pe o parte si nimeresc sa stau peste el probabil!Nu dorm pe burta dar nici pe spate!Am cateva pozitii in care pot dormi si el nu ma lasa!E asa pretentios!Deja ma pune la respect!Am inceput sa dorm cu burlanul de la pat intrre picioare!Mai incolo ce-o mai urma?Sa dorm in fund?Mai stiti....:))
Va pupic pe toate!
24+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
mica0307 spune:
Poohy uite-te pr prima pagina si acolo o sa vezi ce nume de bebe a ales Pauly
Mica
23+
Poze
pauly spune:
buna gravidutele,
am fost plecata prin oeas cu treaba...si am revenit la forum.
mica ma bucur ca i-ti place numele fetitei mele...cand simt ca misca vorbesc cu ea si ii spun pe nume ca mi asa drag.
poohy l-am scris pe prima pagina langa carucior.
va pup,
19+
poze
andradap spune:
Gata noul capitol? ![]()
Aici sunt hainutzele mele de gravida
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
24+ cu
Antonio