** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 24
ralucami spune:
Corap aici la cursul de gravidute , cand au vb despre sani, lactatie, alaptare, au zis de faza cu prosopelul aspru si masajul sfarcurilor. Cica ajuta mult la "calirea" sanului si astfel se evita formarea ranilor de la alaptare. Eu sincera sa fiu habar nu aveam ca masajul sfarcurilor duce la contractii ( ca daca stiam, sigur nu scapau de intrebarile mele
). Plus ca am mai vb si cu alte fete din Ro si am mai citit si pe forum si am vazut ca si lor le-a recomandat asa ceva la cursurile prenatale (deci nu e vb ca se practica doar in Jp). Sincera sa fiu eu nu suport sa imi masez sanii, imi da o stare de nervi pe care nu mi-o pot explica. Si acum ca am citit si de faza cu ccc contractiile, mi-am gasit si motivul ca sa nu o fac. ![]()
Eimotto ok, la faza cu masajul sunt de acord, dar la faza cu mangaiatul burticii NU. Eu imi mangai burtica zi de zi, vb cu puiul meu, o mai atinge si sotul meu . E o rutina tare placuta si vad ca pana acum nu am avut nici o contractie. Si sincera sa fiu nici nu am auzit de treaba asta : ca mangaiatul pe burtica duce la contractii.
Andrada am vazut si eu pozicile tale
si parca parca m-am mai incurajat. Azi am fost in butoiul cu depresii caci am impresia ca doar burta mea e anormal de mica.
Si cantarul meu cred ca a innebunit caci pe ecran imi apare aceiasi greutate ca pana acum, desi am mancat la greu in ultima perioada ( cred ca am facut si o fixactie pe tema asta
)
Elteka tare frumoasa burtica ta! 
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mica0307 spune:
Ralucami ai grija ce iti doresti
. O sa se vada si rezultatul mancarii asteia...
Mica
23+
Poze
eimotto spune:
Despre mangaiat burtica si contractii - ma refeream la mangaiat excesiv (acum nu ma intrebati ce inseamna excesiv, eu asa am citit, daca mai gasesc va dau si voua linkul).
Si eu ma mangai pe burtica si ma dragalesc cu bubulina ca nu se poate altfel![]()
Raluca-daca te mai duci la cursuri arunca si o intrebare sa aflam cezic si cadrele medicale.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
24+
dideip spune:
La Multi Ani Vas, iti doresc multa sanatate tie si bebelului tau si o nastere usoara.
Fetelor sunteti tare harnicute la scris de abia reusesc sa tin pasul cu voi(saptamana si capitolul)am venit de dimineata la servici si de atunci cum prind momentul cum va citesc dar de scris mai greut ca nu am timp.
Maine ma duc la control la Sf. Pantelimon si va tin la curent.
sambata seara, fetelor eram si eu cu sotul meu in pat
si cand imi era lumea mai draga a inceput bebe sa miste si sa loveasca, uffff mama mama, si ma lovea in partea dreapta de imi venea sa renunt de tot dar dupa ce ca sotul meu o vede odata la 2 saptamani nu puteam sa renunt.
Paula
25+
poze
poze bebe
varsta bebe
ralucami spune:
Mica lasa, ca are pe unde sa se depuna. ![]()
Eimotto abia astept sa-i prind la cotitura.
Si cand ma gandesc cat s-a insistat pe tema asta la curs si ce ascultatoare stateau toate mamicile.
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
eimotto spune:
"Bubulina" - hehehe, subconstientl meu se pare ca vrea totusi fetitza
.
Rectific cu bubulin, galusca sau fasolica - cam astea sunt alintaturile pe care le primeste.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
24+
dideip spune:
Fetelor eu am plecat acasa, va urez o seara placuta si fara peripetii.
apropos, eu ma dau cu crema Johnsons peste tot si nu am nici o contractie si imi mai fac si baita cu apa calda si nu am avut nici o contrtactie pana acum asa ca fiecare gravida cu problemele ei.

Paula
25+
poze
poze bebe
http://lilypie.com/create_baby_days.php?r=32901
dianalaura spune:
Mai fetelor eu tot citesc la mamici de ian-februarie...sa vad care sunt cotizatiile la nastere, care ce mai zice....si asa ma apuca cate un fior cand ele deja vorbesc ceva de genu: "oare ma apuca noaptea asta contractiile? maine ma internez oricum si nu mai vin fara bebe in brate...."
Noi mai avem o cale atat de lunga....dar cum zicea cineva aici (scuze, nu imi amintesc exact cine), mai bine sa avem noi rabdare decat sa vina el prea repede...
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
poohy spune:
He he he, Dianalaura ce amuzant e ticker-ul tau!
M-am si laudat la tati' ca am eu 22 de saptamani, dar nu fac -chiar- asa de urat :)))))
Anca
22+ 
poze
bebelusa
poohy spune:
Corap, merci pentru raspunsul cu leucocitoza 
Am rezultatul de 1 sapt si 1/2, dar am asteptat sa ma duc la doctor abia dupa ce am toate analizele. O sa ma duc poimaine, ca m-au sunat de la medsana ca maine e de garda si nu o sa vina la consultatii. Eu stau linistita, m-am linistit de tot in ultimul timp cu sarcina (in afara de nastere, pe care eu o vreau naturala cu epidurala - dar tot mi-e frica. Ma consolez ca atunci cand vine momentul nu o sa am ce sa fac, nu o sa pot sa fug, si tot o sa trebuiasca sa nasc)
Anca
22+ 
poze
bebelusa