** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

si eu zic la fel....conteaza cum esti tratata in spital cand nasti...desi eu vroiam cezariana..de vreo doua sapt ma gandesc doar la cea naturala...asta din cauza noului meu doctor ,care mio prezentat-o intr-o lumina mult mai buna decat cezariana...si parca mi-ar place sa fie si sotul langa mine....cred ca ii un moment unic si emotionant.deci daca decurge totul ok....m-am hotarat sa nasc natural ..cu epidurala binenteles.
cat despre patut cred ca am sa-mi iau si unul de lemn care sa fie in camera lui bebe si unul pliabil, ptr ca am casa cu etaj si multe camere asa pot sa-l pun pe bebe tot timpul langa mine, indiferent de ce treaba am de facut.

pupici,

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

VAS, LA MUUUUUULTI ANI !!!

Referitor la subiectul zilei, adica la nastere, eu asa cum am mai spus-o sunt destul de ingrozita, mai ales dupa cate am citit. Concluzia e ca inca ma mai gandesc ce optiune sa aleg intre naturala cu epidurala si cezariana....Nastera naturala fara epi nu exista in optiunile mele. Si eu am vrut la inceput cezariana, dar apoi ma gandesc ca totusi te refaci mai greu dupa, in fine mai am ceva vreme pana la hotararea finala.
Pauly tu o sa nasti in Timi? Cu ce doctor?

Cat despre patutz eu optez pt unul de lemn cu masa de infasat.

E greu ca sunt printre cele mai "micutze" in saptamani pe aici si eu nici macar nu am simtit bebele inca.Dar va urma...in curand sper. In rest am niste problemutze cu arsuri la stomac care nu vor sa treaca cu nimic....
Pupici!!!!!

17+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Draga Vas, iti doresc multa-multa fericire si sanatate si un bebe care sa te faca sa rizi mereu

Elteka

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Dragelor, eu nu stiu ce sa zic...Eu nu masez nimic, nu curge nimic si nici bebe nu se agita. De fapt azi a fost prima zi cind m-a impins mereu in partea de jos a burticii, nu stiu de ce-i place acolo...Dar e foarte linistit, nu loveste, nu se misca burta...

Habar n-am care e eco doppler - multumesc de raspunsuri -, si 3D mi-au zis sa nu fac inca, sa mai astept pina la sapt 25. Dar la ala obisnuit la care m-a controleaza n-a pomenit nimeni de nici un IR. Inseamna ca nu le-au masurat? Daca sint asa importante...

Eu n-am racit inca niciodata; ati citit sfatul cu lamaia pe care vi l-am impartasit?

N-am avut greturi deloc si poftesc dulce intr-una...Sa ma zica babele ca e fata...Si am si burta rotunda (voi ce ziceti din poze???)

Baiat sau fata: poate ca exista o confuzie cu cordonul la baieti, dar la mine doi doctori diferiti au zis la fel; unul dintre ei a vazut sa bine ca se distra... Eu nu mai cred ca se inseala

Atit ma chinuie...o cumplita de arsura...non-stop...dupa orice...Nimic nu tine: mincat des, portii mici, nepus in pat 2 ore, lapte, nuci, biscuiti...Nimic. La doctor mi-au dat un praf, dar ieri am incercat sa-l iau si am zis ca mor. E cel mai rau gust pe care l-am simtit vreodata, era sa vomit pentru prima data...Si mai mult, nici nu mi-au trecut arsurile...

Ah, Romania, vreau si eu niste dicarbocalm, va rog....

La patuturi si nastere ma mai gindesc un pic.

Elteka

Asa creste bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IrinutzaS

Baietelul meu e destul de vioi, atit de vioi ca daca sta un pic mai jos in burtica si incepe sa sa miste imi atinge vezica si e o senzatie foarte urita, prima senzatie e ca vreau la baie chiar daca nu am nevoie. Voi patiti asa ceva? credeti ca e cazul sa ma ingrijorez?

Irinutza 21+ Stefan

Irinutza, baietelul meu numai in zona pelvisului isi petrece zilele si da, abia pot merge, imi vine sa fug la baie sau sa stau jos, numai sa nu ma mai apese/gidile/doara acolo.

Din fericire, seara are alt locsor si dimineata vine in zona ombilicala, la mingiat. Dar se face ziua in curind ....

Vineri am fost la doctor si am intrebat explicit de asta. Mi-a zis ca e normal si ca bebe e perfect pozitionat, inclusiv placenta si alte alea in jur si sa nu ma mai ingrijorez (astia toti ma stiu de stesata ) In Japonia nu pune 50 de femei atitea intrebari cit mine...

Eu zic sa intrebi prima data cind mergi la doctor. Daca zice ca e ok, linisteste-te si inchipuie-ti ca e o forma de manifestare a afectiunii

Elteka

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Elteka ce burtica frumoasa ai . Eu nu mai cred in tot ce spun babele. Se spune ca daca ai burtica in fata (nu rotunda) e baiat. Eu asa o am si e fetitza. Si ca daca il simti in dreapta e baietel. La mine a miscat in dreapta pana acum 1-2 sapt si uite ca tot fetitza e. Asa ca... hai sa nu ne mai luam dupa babe. Bebeul nostru sa fie sanatos.
Am facut si eu saptamana trecuta eco morfologica la 4D si nu mi-a zis nimic de IR.

Mica 23+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Multumesc Elteka pentru raspuns. Eu programare la doctor am abia pe 8 februarie, si ma tot gindesc ca tre sa fie ok chiar daca ma derajeaza cum se misca in partea de jos pt ca oricum nu il simt tot timpul acolo. Eu cel putin l-am simtit peste tot in burtica, aseara cel putin cred ca a facut o tura a burticii ca l-am simtit mai intii jos (binenteles ca a trebuit sa ma intind pe pat ca nu se mai putea) apoi in partea dreapta , dupa aia mai pe mijloc(in dreptul buricului) si dupa si in partea stinga. Cred ca fugea de tati ca el tot mergea cu mina dupa cum il simteam poate poate il simte si el

Eu in chestiile astea babesti nu mai cred de mult, daca nu primesc o explicatie logica pt ceea ce mi se spune, pot sa spuna ele ce vor ca oricum vorbesc singure. Din pacate asta nu e valabil si pt sotul meu care nu e de acord sa cumparam nimic pentru bebe pina nu se naste. Am incercat eu sa il conving macar strictul necesar sa il luam dar nimic. Tot imi spune ca daca se intimpla ceva cu bebe pina la nastere, ce face el cu lucrusosrele lui?

Va dati seama ce ar fi daca ne-am luat numai dupa ce spun babele? asta apropo de cele "80 de sfaturi de la babe" de aici de pe DC.

Irinutza 21+ Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica0307, hainutzele le-am cumparat (dar nu sunt de gravida... doar ca sunt mai largutze la burta desi am vazut ca sunt la moda astea acum) cu exceptia bluzitei mov (pe-asta am facut-o special la croitoreasa... si oricum e facuta mai mare sa ma incapa si mai tarziu fara sa stranga burtik). Acum apropos de semnele babeshti... poate chiar au dreptate... de multe ori ecograful s-a inselat si a prezis FETITZE si erau BAIETZI... Din nefericire, nu s-a intamplat si invers... Dar eu astept, si nu zic sigur nimik pana nu nasc!

Pauly, mersi pt. aprecieri!!!

Sobi, celulele stem pot fi folosite si pt. parinti... desi cine le recolteaza pt. copil nu risca sa le foloseasca si peste 1 an sa aibe nevoie la copil, si ia de unde nu-s!

EImotto, e bine ca nu trebuie sa masez sfarcurile ca nu ma atragea deloc ideea, iar burta nu as masa-o ... doar as intinde putina crema... ca sa nu-mi apara vergeturi... Voi nu procedati la fel?

Aici sunt hainutzele mele de gravida

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

andradap eu am auzit si de cazul cind ecograful a prescris baiat si pina la urma a fost fetita. O matusa de a mea cind a fost la eco i-au zis ca are baiat si cind a nascut era de fapt fetita. Bine ca asta s-a intimplat acum 10- 11 ani cind nu erau eco asa de performante ca acum.

De masat sfircurile am primit si eu ceva sfaturi din astea binevoitoare si cica cu un prosop mai aspru ca sa le formez dar nu ma incinta deloc ideea, mai ales ca ale mele sunt asa de sensibile ca abia pot sa le ating doar cu mina. Eu cel putin nu am facut asa ceva si nici nu am de gind sa fac decit daca primesc recomandare de la medic sa fac lucru asta.

Irinutza 21+ Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andradap am inteles ca nu e bine sa iti dai pe burtica decat cu crema speciala pentru gravi. Eu am o crema normala si nu imi dau decat pe solduri, pe fund si pe sani.

Mica 23+

Poze

Mergi la inceput