Salutam forumistii :)
Rog pe cei ce stau in Budapesta sau cei ce cunosc, sa-mi spuna o firma de taxi convenabila in Budapesta.
Vom merge la o clinica in Budapesta saptamana viitoare si vom pleca cu trenul iar din gara trebuie sa luam taxi. Este aceiasi "jungla' ca si-n Bucuresti in gara, cu taxiurile, sau pot avea incredere sa iau orice taxiu?
multumesc de orice informatie,
Mariaa.
Din experienta proprie pot sa-ti zic ca sunt foarte scumpe taxiurile in Budapesta.cel mai avantajos mod de a calatori acolo e tramvaiul.Dar daca nu stiti pe unde e clinica..cam greu....cred ca cel mai indicat e taxiul.Ce firme sunt de taximetrie nu stiu....
Succes!
Eu am patit-o acum citiva ani in Budapesta.
Din aeroport am luat un taxi de firma din fata iesirii, erau autorizate si m-a taxat rezonabil, dupa contor.
Cind am plecat de la firma unde am avut treaba, ei au insistat sa-mi comande un taxi si pe urma am inteles de ce. Si taxiul asta, fiind "monitorizat" intr-un fel prin aceasta comanda, mi-a luat o suma rezonabila. In schimb, cind am plecat din oras spre aeroport, am luat un taxi dintr-un loc ce parea o statie de taxiuri, linga un magazin. M-a taxat dublu fata de primul drum de la aeroport in oras, desi eram mai aproape de aeroport. Nici nu a vrut sa auda de protestele mele. Eu am vazut cind a dat un ghiont in aparat si a sarit suma. Mi-a dat in schimb chitanta pe suma respectiva asa ca am
decontat-o.
Nu stiu cum o mai fi acum, dar ar fi bine sa intrebi din start cam cit costa, sau sa fie o statie autorizata, linga gara, cu un dispecer care ii monitorizeaza. Eu m-am inteles cu ei in engleza.
Multumesc mult de informatii
Eu am cautat si pe net insa nu sutn sigura ca sunt actuale infirmatiile gasite.
Maine dimineata plecam. Sper sa decurga totul bine.
Multumesc si sanatate maxima tuturor.
Mariaa