quote:
Originally posted by tudormiha
spuneti-mi fetelor dar uleiul de ricin ptr. ce este bun????
Mihaela
13+
off topic..nikole, am intrat putin sa vad albumele tale, ..ireale,de vis....si tu...la fel...
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
quote:
Originally posted by katalina
off topic..nikole, am intrat putin sa vad albumele tale, ..ireale,de vis....si tu...la fel...
Catalina,ROBERT si
CATALIN
Offf...vacanta aia din Filipine a fost de vis...pacat ca e atat de departe de Romania, e un loc care merita vazut...multumesc mult pentru compliment
13+
cu 2-3 ore maseaza parul cu ulei de masline...si apoi spala normal...in scurt timp va lucii si-l va intari
tudormiha, nu ai spus ce fel de par ai (gras, uscat, normal?)
Daca ai parul uscat (de obicei asta nu are stralucire) trebuie neaparat ca in afara de sampon, sa folosesti balsam la fiecare spalare si, o data pe saptamana o masca hranitoare.
De asemenea, daca parul tau este uscat si vopsit sau facut permanent, poti folosi si un lapte hidratant pe care sa-l dai pe par, fara a mai clati, dupa fiecare spalare.
Ti-ar face foarte bine sa inghiti capsule cu extract de urzica sau capsule speciale pentru par si unghii, cu vitamine si minerale.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.