Rep. Dominicana

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by khristin

Dana n, m-am uitat la pozele tale, tare frumoase sint , si am observat ca ati stat la acelasi hotel la care am stat si noi in Punta Cana, poti vedea pozele mele....ce mica e lumea ...plaja din Punta Cana mi-a ramas mereu in suflet

Cristina

noi si poze mai noi

Tot la Grand Paradis Bavaro ati stat?
Frumoase si pozele tale.
Noi am fost in 2005 in Dominicana.In 2006 am fost in Cuba,dar mi-a placut mai mult Dominicana.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicanawww.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Dana, noi in 2003 am stat la Occidental Allegro de fapt....imaginile sint destul de asemanatoare, si probabil asta m-a indus in eroare. Oricum cred ca plaja din Punta Cana se mentine pe locuri fruntase . Asa ca le urez vacanta placuta fetelor care urmeaza sa plece

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ptr. fetele din Canada, mai ales: noi am vrut sa mergem in Rep. Dominicana in Ian. si in Dec., inainte de a face rezervari, am sunat la Ambasada lor in Ottawa si mi-au spus ca din ianuarie se schimba legea si daca nu sunt cetatean (sunt landed immigrant, adica rezident permanent) imi trebuie viza de turist, care costa US$100 si se elibereaza in 2 saptamani; asa ca noi am fost in Cuba, unde plaja este absolut superba (Varadero), dar mancarea lasa de dorit. Oricum, nu ne-am dus ptr. mancare, asa ca am avut o saptamana de vis. Vreau doar sa spun sa va interesati de viza, sa nu aveti surprize.

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput