Manichiura

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

o oja care ma tine 2 saptamani fara exagerare este oja de la Hemel , nu se gaseste decat la distribuitori, dar este intr-adevar f. buna.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

sincer, nu stiu cum reusiti voi, da' pe mine ma tine o oja 2 sapt doar daca:
- oja e de oarece calitate
- oja e deschisa la culoare sau incolora
- spal vasele/aragazul sau alte chestii (chiuveta, cada etc.) numai cu manusi sau deloc
- ma spal cit mai rar pe maini si, in general, nu pun mainile goale peste tot (prin metrou, autobuz, birou etc.etc.)

cum nu prea pot indeplini toate cerintele simultan si in acelasi timp si, in orice caz, nu pt perioade asa de lungi de timp (2 sapt) ... zau, nu stiu cum reusiti voi ...
CUM FACETI ?

plus ca, sincer, eu m-as plictisi 2 sapt cu aceeasi oja ... mai ales daca o asortez cu hainele/accesoriile, atunci e musai s-o schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

teo si eu la fel, ma plictisesc repede.Aveam o perioada cand imi faceam in fiecare zi manechiura in functie de cum ma imbracam a doua zi.De tinut mai mult si fara sa ma plictisesc e french manichiure.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Pai eu nu folosesc decat lacul de unghii, nu imi dau niciodata cu oja colorata, nu stau mult cu mainile in apa, , la baie spal numai cu manusi . Insa chiar si daca stai cu mana in apa, nu sare ca altele dupa o zi. Mi s-a intamplat sa imi dau cu lac si a doua zi sa fie deja dus.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput