Manichiura

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ehe,da ,dar aici era vb de oje care tin mai mult timp

quote:
Originally posted by teo1970

a, gel de culoare !

credeam ca e ceva legat de cuticule, ca noi cind ne gindim la manichiura - ne gindim cum sa scapam cit mai repede si mai de durata de ele!

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Uitati fetelor ce a mai aparut in materie de unghii.

La salonul unde merg eu la manichiura deja exista si este super...ies niste modele de vis...mi-am facut de 2 ori si unghiile mele au fost remarcate de fiecare data.

Look:
http://www.citymag.ro/detalii.php?cod_produs=0731002

http://www.micmag.ro/produse.html

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Bufi,

astfel de "modele" gasesti si la Peggy Sage, multe, multe feluri si de calitate f. buna (nu c-as avea ceva cu chinezismele sau taiwanismele sau coreenismele , da' mi-am mai cumparat si d-astea si-apoi le-am aruncat)

sunt (mult) mai ieftine decit la salon si ti le poti pune si singurica acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai multe amanunte despre Peggy Sage se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by teo1970

quote:
Originally posted by tumpi

Nu Nikole, ma refer chiar la gel de culoare pe unghii naturale, nu la unghiile false.Dar nu stiu daca se gasesc si in magazine sau doar la saloanele cosmetice.E de incercat la Peggy Sage,fiinca ei stiu ca au.

Tumpi,

eu nu stiu despre ce manichiura pe baza de gel Peggy Sage spui tu ... ca eu mai stiu produsele lor ... pt cuticule au, un ulei si un fel de "apa"
da' nu-nteleg tehnica la manichiura asta pe baza de gel ... ?!

E un gel care se aplica pe unghie, se modeleaza, se intareste astfel incat unghia sa fie mai rezistenta. sunt mai multe posibilitati, si cu acril (cum a zis si nikole), insa dezavantajul este ca intretinerea lor trebuie facuta cam la 2 saptamani.
Eu nu stiu sa se faca decat la saloanele specializate.
Eu le fac doar la Plaza sau Mall Vitan, costa in jur de 700 mii. (daca vrei sofisticaturi cu strassuri oate costa si 1.3 mil).
Poate o fi existand si la preturi mai mici, nu am idee.

Nu cred ca are nici o legatura cu Pegy Sage. Gelul sau acrilul sunt de provenienta SUA.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Votez si eu pentru Peggy Sage.Am vazut ce faine sunt gloss-urile si creionul pentru ochi.La oja n-am incercat , dar m-ati determinat sa cumpar si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Salut, am si eu placutele acelea cu stampila, de cate ori incerc de atatea ori imi promit ca o sa le arunc. Sunt naspa de tot, poate de la o firma mai buna se renteaza sa le cumparati, eu am made in korea.

Aici se poarta foarte mult manichiura facuta pe baza de gel, am avut si eu, este super si tine in jur de 3-4 sapt, se vede ca a crescut unghia doar daca te uiti atent. Si persoana care le face tre sa fie calificata, sa stie cum sa le faca sa nu se cunoasca asa repede.
Am renuntat la manichiura cu gel doar din cauza ca am ramas insarcinata si am zis ca decat sa arunc banii mai bine ii pun deoparte pt bebe. Dar mama ce-i simt lipsa si ce frumoase erau unghiile mele.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Saliu,
Azi am incercat la manichiura un nou "sortiment", oja croco, de fapt un set format din 3 sticulute: baza, oja propriu-zis si un lac protector.
Efectul e suuuper, sunt de'a dreptul incantata de ce a iesit pe unghiile mele, se aplica baza, dupa 5 minute se aplica oja speciala care in 3-4 minute incepe sa "crape"..efectul e absolut minunat, toata lumea ma intreaba cum am reusit ..
Sunt curioasa cat dureaza si mai ales daca o pot cumpara , fata de la manichiura nu mi'a dat prea multe detalii (nici nu acred ca are interesul de a imi spune de unde o procura, de la ce distribuitor).
Are cineva vreo idee? Ati mai auzit de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

mai multe amanunte despre Peggy Sage se poate?

pai cel mai bine e sa faci o vizita la magazin (Olari 43, linga Foisor) ; si cauta pe Google inainte ca sa-ti faci o idee (sau prin revistele de beauty si etc.etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Claudi@

Salut, am si eu placutele acelea cu stampila, de cate ori incerc de atatea ori imi promit ca o sa le arunc. Sunt naspa de tot, poate de la o firma mai buna se renteaza sa le cumparati, eu am made in korea.

Aici se poarta foarte mult manichiura facuta pe baza de gel, am avut si eu, este super si tine in jur de 3-4 sapt, se vede ca a crescut unghia doar daca te uiti atent. Si persoana care le face tre sa fie calificata, sa stie cum sa le faca sa nu se cunoasca asa repede.
Am renuntat la manichiura cu gel doar din cauza ca am ramas insarcinata si am zis ca decat sa arunc banii mai bine ii pun deoparte pt bebe. Dar mama ce-i simt lipsa si ce frumoase erau unghiile mele.

30+

adevarul e ca sunt f scumpe aici, asa ca prefer sa mi le fac singura acasa,(desi tare mi-ar place sa ma mai rasfat pe la un salon) si le si pictez, asta cand am chef.Cand am sa ma duc in Ro am sa-mi reinoiesc colectia de oje pt modele, de care eu sunt f multumita.
Mi-ar fi placut si mie sa-mi pun unghii false,dar nu stiu, pe langa ca-mi dau impresia ca cele care cle au nu fac treaba in casa, am asa o mica retinere,desi stiu care este operatiunea si cu ce se lucreaza.
Adina, eu ma refeream la oja pe baza de gel, nu la manechiura pe baza de gel, care este cu totul alta chestie.

Mergi la inceput