Serom dupa cezariana...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna dragi mamici,

citind m-a luat cu frig pe sira spinarii. eu am facut a 2-a cezariana pe 16 ian. (la prima nu am avut nimic). acum, dupa 2 sapt de la operatie am aceleasi simptome pe care le descrie marybell. lichid lipicios, piele vinetie, nu curge sange. ma dau cu spirt, betadina, bepanthen si tinctura de propolis.
Ma ingrozeste ideea unei complicatii sau o eventuala interventie chirurgicala. Daca pana maine nu arata mai bine merg la dr.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Asiza, cum adika iti "deschidea" operatia, ca m-au luat fiorii?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am fost la dr speriata de "bombe" ca am puroi si fac infectie. Pana la urma puroiul este de la ata. Adica, cica, in procesul de absorbtie pielea a reactionat urat. In final mi-a scos firul de la operatie si a zis sa ma dau in continuare cu betadina si baneocin.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Asiza, cum adika iti "deschidea" operatia, ca m-au luat fiorii?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Adik mereu se inchidea operatia si el imi baga o pensa acolo, intr-un loc, pentru a se putea drena seromul...nu era tragic cu anestezii si sali de operatie ...doar ca nu o lasa sa se inchida...
Fetelor, inca n-am apucat sa merg la chirurg, dar sper sa ajung sapt. viitoare...oricum, acel nodul e mai mic deja...sper din suflet sa se resoarba singur... fetele...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Ce mai faceti fetelor? Sper ca sunteti sanatoase si s-au inchis frumos operatiile voastra. Daca inca mai aveti complicatii, va rog sa nu neglijati vizita la medic, desi bebelul va tine f ocupate.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty, multumim frumos pentru intrebare!
Eu va anunt ca am fost la chirurgie...s-au uitat 2 medici la chestiuta de deasupra operatiei si mi-au spus acelasi lucru pe care mi l-a spus si ginecologul meu: sa am rabdare ca se resoarbe singur! Asa ca...desi nu sunt eu o fire prea rabdatoare...mergem inainte si avem rabdare cateva luni...Voi ce mai faeti, haideti cu vesti! Sper ca sunteti bine!

Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

aaa..si inca ceva: am intrebat chirurgul daca este cumva granulom de fir (mie de asta mi-e cel mai frica) si mi-a spus ca in niciun caz, sa stau linistita......

Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu-gama spune:

Fetelor si eu ma confrunt cu problema asta. Am nascut prin cezariana pe 27 ianuarie, pana acum totul bine si frumos dar astazi 7 februarie am descoperit cateva pete serosangvine si am analizat operatia si am cate o umflatura deasupra capetelor si de acolo se scurge lichidul. vreau sa va intreb pe voi cele care ati fost la medic, aveati scurgeri de ser sau numai umflatura? Roxy, tu mergeai la doctor periodic sa curete? in ce consta aceasta curatare? POti, te rog sa-mi dai mai multe amanunte?

Mergi la inceput