Tabere/excursii

Tabere/excursii | Autor: claujro

Link direct la acest mesaj

Mateiul meu a implinit 3 ani in decembrie. Nu mergem inca la gradinita, dar m-ar interesa pentru la vara, daca se organizeaza la voi la gradinita sau la scoala tabere/ excursii, treceti pe aici si spuneti-ne si noua, va rog. Mi-as dori tare mult sa mergem si noi.

Multumesc!

Claudia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alias spune:

In tabara ar trebui sa mearga cu cineva cunoscut , zic eu.
Baietelul meu a fost prima data in tabara cind avea patru ani.
Dar a fost cu toti prietenii din gradinita.
Si a venit foarte incintat.
Acum are 6 ani si patru luni si pleaca miine intr-o tabara de schi la Predeal.
Cred ca e foarte important sa nu plece singur ci cu cel putin un prieten/prietena/frate/sora.

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici nu ma gandesc sa-l las singur. Va merge cu mine iar prietenii vom lega acolo. Copiii isi fac prieteni foarte repede.

PS. Maine plecam si noi in tabara la Predeal, la schi, la Fulg de nea. Poate ne vedem pe acolo, desi cred ca vom fi in grupe de varsta diferite.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

claujro - cand va intoarceti sa ne povesteti cum a fost...
drum bun si distractie mare.

Mergi la inceput

Buna!

In tabara a fost ok, cu bune si rele. Relele au fost ca la 3 ani si 1 luna i-a fost greu sa se concentreze la indicatiile monitoarei si sa faca ce i se spune dar macar a invatat sa se tina pe picioare si sa faca plugul, s-a obisnuit sa mearga in clapari si pe schiuri. La anul va fi mai bine. Apoi a urlat tot timpul "mami, mami" nu puteam pleca o secunda de langa el. A inceput sa invete sa manace si sigur desi spalam bluza dupa fiecare masa..deh, asta e! Apropo de mancare am fost nemultumita de cati cartofi prajiti au putut sa dea intr-o tabara de prescolari si de faptul ca salatele au lipsit cu desavarsire.

Am avut zapada, monitoare fff dragute, personalul din cabana foarte cald incepand de la patroni si pana la cameriste toti erau amabili si primitori... a fost bine. Mai mergem si la anul, ca acum am intrat in hora si tb sa jucam, nu avem incotro.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

clau - important e ca ati facut miscare...nu????
pupici.

Mergi la inceput

Bine ai venit din tabara Clau !
In afara de cartofii prajiti administrati in cantitati industriale , cum ti s-a parut tabara ?
Andreiul a venit foarte fericit din tabara ( e la al doilea an de Fulg ).
Si pe partie vad ca se misca mult mai bine decat anul trecut.
A venit si julit pe nas - a cazut de teleski - .

Alias

Mergi la inceput

Readuc in atentie subiectul pentru a va intreba daca la voi la gradintie se organizeaza tabere pentru prescolari, unde am putea si noi (eu si Matei) sa ne inscriem...pt vara.

Multumesc mult!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Daca ti-a placut la Fulg poti sa mergi si in vara.Fac tabere in luna august din cate am inteles. Activitati - inot, calarie, tenis, orientare in padure.

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Inca n-am incercat nici una din ele, dar stiu ca exista
http://www.crim-tabere.ro/tabere.php
si
http://www.mastermind.ro/mastermind.html,
ambele initiative private.

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

La Crim sunt prea departe, in Bihor si cea din Brasov e de la 14 ani in sus... Iar Mastermind-ul are limita de vartsa 8 ani...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput