Naturiste si homeopate (28)
Raspunsuri - Pagina 29
bubulina1 spune:
adimercedes, iti tin pumnii sa fie bine bebe, Doamne ajuta!
Bubulina
Speranta moare ultima!
miki-miki spune:
Aditza iti scru repede ca sunt in timpul programului. Iti tin pumnii sa fie OK dar ce vroiam sa-ti spun este sa nu mai bei ceai de napraznic pt ca stiu ca nu e bun in sarcina. Bea cretisoara !
Daciovi precis e de la dipherelin.
Miki
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Aditza iti scru repede ca sunt in timpul programului. Iti tin pumnii sa fie OK dar ce vroiam sa-ti spun este sa nu mai bei ceai de napraznic pt ca stiu ca nu e bun in sarcina. Bea cretisoara !
Miki
Miki, ceai de napraznic nu am mai baut de mult. Saptamana trecuta il poftisem 2 zile si nu am mai rezistat. Nu am chef sa mananc nimic sau sa beau ceaiuri. Abia ma indemn sa mananc cand e vremea de masa, desi ma roade stomacul non-stop, de parca as fi nemancata de 1 zi.
Multumesc pt incurajari. Va tin la curent .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
MRL spune:
quote:
Originally posted by antosit
MRL eu nu prea stateam bine cu endometrul la ET l-am avut 7.5 acum sper sa fie muuult mai "frumos"!Cat despre cretisoara, eu beau cate 1 cana pe zi si l-am inceput o data cu maca (nu este asa rau la gust!).
Anto
Eu la Et am avut endometru de 13 si degeaba. Ceaiul trebuie baut fara sa mai adaugi macar miere? Zaharul iese din discutie, dar am inteles ca ar fi bine de baut neindulcit. Sper ca nu este prea amar. Eu ma gandeam sa incep sa beau imedit dupa punctie 3 cani/zi (vorba aia - dimineata, pranz si seara). Nu cred ca il voi incerca inainte de punctie pt ca am inteles ca este progesteronic si nu am nevoie de asa ceva inainte de ovulatie.
Te pup
antosit spune:
Eu il beau neindulcit, am baut si cu o lingurita de miere, dupa cum am chef.Nu este chiar asa rau la gust si zic asta pt. ca eu in general prefer totul dulce! Cred ca o sa il intrerup si eu pe perioada inhibarii!
Anto
MRL spune:
adimercedes, imi pare tare rau ca treci prin aceste clipe. Parerea mea este sa stai calma, stiu ca iti este foarte greu. dar pana nu ajungi din nou la medic sa iti spuna clar ce este incearca sa te gandesti ca totul este in parametrii normali, pentru ca stiu ca asa este. Poate ca bebe mic este mai comond si vrea sa va puna putin pe jar, se joaca cu voi. Poate ca asa este el de mic, pus pe shotii. Hai gandeste pozitiv, tu sti foarte bine ca si gandirea pozitiva aduce numai bine si de multe ori vindeca. Te pup dulce si suntem alaturi de tine.
Mire79 spune:
Miki iti multumesc mult de raspuns!
M-am uitat si eu dupa ce ai scris pe cutie si
asa e .. Mastonydomul si Vitexul au aceasi
componenta de baza. Eu n-am stiut. :)
Domnul sa-ti dea un bebe cat mai curand!
Mire
oana_2006 spune:
buna fetelor! de la 01 ianuarie am inceput tratamentul liviei, iar astazi sunt z33 a cm. sa fie o asa mare dereglare a cm sau e posibil o sarcina? mi-e frica sa fac un test ....si sa iasa negativ. care este parerea voastra?
gudinde spune:
Adimercedes
Trebuie sa crezi ca puiul tau va fi bine.
Imi pare rau ca treci prin asa ceva si sa stii ca ma gandesc la tine si la bb.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by MRL
adimercedes, imi pare tare rau ca treci prin aceste clipe. Parerea mea este sa stai calma, stiu ca iti este foarte greu. dar pana nu ajungi din nou la medic sa iti spuna clar ce este incearca sa te gandesti ca totul este in parametrii normali, pentru ca stiu ca asa este. Poate ca bebe mic este mai comond si vrea sa va puna putin pe jar, se joaca cu voi. Poate ca asa este el de mic, pus pe shotii. Hai gandeste pozitiv, tu sti foarte bine ca si gandirea pozitiva aduce numai bine si de multe ori vindeca. Te pup dulce si suntem alaturi de tine.
MRL si gudinde, multumesc de incurajari. Imi prind foarte bine. Da, incerc sa gandesc pozitiv si o fac. Pana la proba contrarie, totul e bine.
Ieri venind spre casa (ca habar nu am cum am ajuns, cred ca am condus robotic) simteam in sinea mea o voce ce zicea "Don't shut me out, I am scared, too" (adica, "nu ma izola, imi e si mie frica"), a fost asa ca o strafulgerare interioara, nu stiu cum sa explic, asta in momentele in care incepusem sa ma detasez sufleteste de bebe. Si ma busise plansul pe masina si nu imi aduc aminte cum am ajuns acasa...
In fine. Azi am dormit muuuult de dimineata si sunt optimista. M-am atasat de sufletul samburiciului meu si stiu ca va gasi o cale sa ajunga la mine mai devreme sau mai tarziu. Numai sa nu pierd asta din vedere...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici