Naturiste si homeopate (28)
Raspunsuri - Pagina 27
Tia spune:
aaaaa
nou venit
Romania
24 Mesaje
Trimise - 02/02/2007 : 21:24:34
--------------------------------------------------------------------------------
Buna,
Si eu sunt in asteptarea unui bb. Dupa 1 an si ceva am reusit sa raman insarcinata, dar din pacate sa oript din evolutie. Acum incercam de 5 luni... si nimic. S-a mai confruntat cineva cu problema asta, si ce tratament naturist a-ti luat? Ba bate gandul sa incerc cu tinctura de lemn dulce dar nu stiu cand sa incep, in timpul CM sau dupa ce trece? Ma poate lamuri cineva? Merci.
danyalo spune:
aaaaa
Bine ai venit! Eu nu stiu sa-ti raspund...dar te vor lamuri fetele! Nu trebuie sa disperi vei ramane din nou insarcinata ! Cauza ai cercetat-o si pe la dr.?? niste hormonale de ziua 3 si o monitorizare a ovulatiei ar fi bune..in paralel si ceva naturist!
fetele
acum va deranjez iar!Dupa cum stiti am luat maca intai de la Innovatics vreo 2-3 luni apoi am luat Multi maca tot vreo 2 luni!Cu 2 zile inaite de venirea CM-ului am inceput si Vitex-ul! Buuun!! Toate bune si frumoase...CM-ul scurt ca zile si cantitate( ca de obicei). In ziua 3 deja gata...s-a terminat!Mentionez ca luam 2 multi maca si 2 vitex pe zi.
Saptamana trecuta joi/vineri m-au tot intepat ovarele- iar uterul imi palpita asa..nu stiu sa explic!Nu am putut ajunge la monitoizare sa ma edific! Azi insa am ajus... fiind in ziua 13 a CM.
Surprise pt. mine nu mai e...ca am mai auzit vorbele astea si alta data...dar credeam ca dupa laparo' sa se mai indrepte ceva!
Endometru bun... ( nu mi-a spus cat..dar era f. multumit...deci cred peste 10) dar foliculi...ioc( toti sub 10 mm). M-a mai chemat si joi! A zis ca nu crede ca am ovulat ca nu a vazut lichid ! Eu sunt confuza...
De 3 zile am intrerupt pastilele( maca s-a terminat...si acum fac comanda..la innovatics...again) iar vitex nu am mai luat! Eu de la maca...nu aveam pb... nu ma mai dureau sanii! Insa din ziua 10 au inceput sa ma doara sanii! si in prezent ma dor...si am oprit Vitex-ul!
Ce sa fac?? sa-l iau in continuare?? se pare ca maca si-a facut treaba..a ingrosat endo'... dar pe foliculi nu a vrut sa-i umfle putin!!
Scuze daca nu am fost coerenta...sunt destul de mahnita! Nu mai stiu ce sa mai iau/ fac ca sa produc si eu foliculi( fara clomifen...caci nu vreau sa obosesc organismul inainte de fiv)!
Poate ma lamureste si pe mine cineva( asta daca a inteles ceva din ce am spus)
( un manunchi de ghiocei)!
dany
bubulina1 spune:
Buna ziua la toate naturistele,
Nu am rezistat sa nu scriu, mai ales dupa mesajul lui danyalo!
Am impresia ca acest Vitex este la moda acum si ma intriga ca toata lumea il ia. Dar va intreb eu stiti exact ce probleme aveti si daca Vitexul ajuta?
Eu am luat Mastodynon 6 luni aproape si am fost dezamagita. Mai tarziu, am realizat unde am gresit, dar nu am mai incercat sa iau din nou.
Orice tratament naturist luat dupa ureche poate face mai mult rau decat bine! Asta mi-a zis si endocrinoloaga la care am fost anul trecut.
Daca aveti prolactina marita sau deficienta de faza luteala, atunci merita luat Vitex, dar nu toata luna. Ci doar dupa ovulatie.
Mie din cauza Vitexului mi s-a scurtat CM-ul ajunsesem sa am si la 25 de zile. Plus ca era neregulat.
Despre Maca am numai pareri bune, dar cred ca in caz de anovulatie, trebuie combinata cu branca ursului.
Astept si alte pareri.
Bubulina
Speranta moare ultima!
danyalo spune:
bubulina 1
aici e si dilema mea: eu m-as incadra la Vitex..CM neregulat , ovare micropolichistice... Maca sincer mi-a facut mult bine!
Eu am ovare micropolcihistice vazute laparoscopic..caci analizele hormonale de ziua 3 facute in diverse locatii ( credibile) mi-au iesit f. bune!
Dilema mea de acum e Vitex-ul ( sunt sigura ca de la el ma dor sanii) de aceea l-am oprit!E normal ca din ziua 9 sa te doara sanii?? Sunt tari si grei!Cand luam maca simpla sau multi maca... chiar nu aveam astfel de probleme!Si s-ar putea ca sa fi ovulat totusi sapt. trecuta cand am simtit intepaturile ! Caci atunci aveam si albusul de ou...dar CM-ul era pe sfarsite( doar pete)! Acum aspectul mucusului este specific per. postovulatorii clar! Deci aproape sunt sigura ca iarasi imi va veni CM-ul muult mai devreme . Sunt tare confuza!
As incerca si branca ursului.
Dupa cum vedeti ...eu sunt ca trestia...as incerca orice... naturist vorbesc...decat clomifen...care mi-a dereglat organismul!
dany
bubulina1 spune:
dany, exista o varianta care e cam neplacuta: sa fi ovulat in ziua 9, asta inseamna ca ovulul s-a spart si fiind foarte devreme sa nu aibe loc unde sa se fixeze, endometrul neavand timp sa creasca suficient! Cred ca asta mi se intampla si mie, de asta nu recomand Vitexul inainte de ovulatie.
Bubulina
Speranta moare ultima!
daciovi spune:
Fetelor, eu iau MACA 3/zi de o luna si menstruatia intarzie sa apara. V-i sa intamplat ca Maca sa va prelungeasca faza postovulatorie? Eu astept sa vina de 2 zile, dar pina acum nimic. Test nu am curaj sa fac.
Va pup.
miki-miki spune:
Daciovi poate esti
Danyalo si eu am patit la fel . M-au durut sanii vre-o 10 zile inainte de menstruatie si au venit rusii in z 23 in loc de z 28 . La mine niciodata nu a fost asa. Si eu am luat combinat maca cu vitex dar dupa ce am oprit maca nu a mai fost asa. Astept luna asta sa vad cum vin rusii dar de ovulat am ovulat in z 14 luna asta pt ca m-a durut rau ovarul drept. Luna trecuta cred ca nu am ovulat ca nu am avut dureri de ovare si nici mucus prea mult si a un CM de 23 e clar ca a fost anovulator. Cred ca nu e buna combinatia maca +vitex. Eu zic sa intrerupi maca si sa iei vitex . Amandoi sunt reglatori si cu toate ca Livia a zis ca merg impreuna la mine nu merg. Eu am cantit de menstruatie f putina dar dupa ce am luat vitex a venit ceva mai mult
Bubu
Miki
MRL spune:
quote:
Originally posted by antosit
Fetele cam pe 15.02 se fac 3 luni de cand iau MACA. Pe la inceputul lunii aprilie, dupa calculele mele as incepe un nou tratament de fiv. Este necesar sa fac pauza sau pot lua in continuare pana atunci, ce ma sfatuiti?
Anto
Anto, eu cred ca poti lua linistita Maca si eventual sa iti faci cate o eco sa vazi cum stai cu valorile la endometru si de ce nu si la folicului. Din cate am inteles de la fete Maca pregateste bine organismul pt sarcina. Daca as fi putut sa iau si eu maca neintrerupt pana la fiv ce bine ar fi fost, dar recomandarea a fot de AC pana la demararea lucrarii. Asa ca eu o sa iau imediat ce o sa termin cu AC, doar cu cateva zile inainte de a trece la stimulare dupa care o tin continuu cu ea pana la aflarea rezultatului.
Pupici
antosit spune:
MRL si eu ma gandesc ca nu poate sa imi faca rau mai ales ca de cand iau maca ma simt mult mai bine, am alt tonus, nu mai dorm pe mine, am dat jos 2 kg si nu ma mai doare capul asa des ca inainte. Cel mai tare imi doresc insa sa lucreze pe endometru....voi vedea pe 12.02 la eco!Vroiam sa mai adaug si Vitex dar nu mi-a venit inca coletul si dupa discutiile fetelor asupra combinatiei Maca-Vitex acum stau !
Anto
MRL spune:
Anto, nu stiu ce sa iti spun despre VItex. Vad ca Miki nu a reactionat bine la combinatia Maca - Vitex. Abia astept sa ne spui dupa eco cum este endometru la tine. Inainte cum stateai cu endometrul?
Fetelor, eu mi-am cumparat ceaiul de cretisoara dar pe indicatii scrie doar atat: Recomandari: partile aeriene cat si cele subterane datorita continutului in taninuri si fitosteroli au actiune astringenta interna si externa, actiune stomahica antidiareica si antihemoroidala; hemostatica in metroragii si in hematurii. Mod de administrare: infuzie (din 1 lingura la cana). Se beau 1-3 cani pe zi. Infuzia poate fi folosita si extern.
Ma asteptam sa scrie clar ca ajuta la fixarea sarcinii. Am intrebat vanzatorul ce stie despre planta si mi-a spus ca este foarte buna in probleme ale femeilor, planta hormonala. Cica regleaza ciclul bla, bla iar cand i-am spus pt ce ma intereseaza mi-a spus ca este buna ca tot o problema hormonala este.
Pupici