Naturiste si homeopate (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetelor
Am si eu o intrebare la voi, ca sunteti mai pricepute:
am inteles ca Branca Ursului si Napraznicul fac minuni la ...

Imi spuneti si mie, va rog, cum trebuie luate cele doua medicamente, pentru un rezultat bun?

multumesc frumos!

]

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Iyoana iei ceai de napraznic pe care il poti lua intern in 2 feluri:
Pulberea se ia de 3 ori pe zi(pe prospect scrie de 4 , dar fetele recomanda mai putin , fiind si mai tare) pe stomacul gol cantitatea de pulbere continuta de un pliculet .Pulberea se tine sub limba vreme de 10-15 min , dupa care se inghite cu apa.
Infuzia combinata 1-2 pliculete de pulbere se lasa la inmuiat de seara pana dimineata , cand se filtreaza , maceratul se pastreaza , iar pulberea se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte 20 de min , dupa care se lasa la racit , se combina cele 2 extracte , se bea inainte de masa cu un sfert de ora acest preparat.Doza-3 cani pe zi.
Tinctura de Branca Ursului se ia de 3 ori pe zi , numai stiu exact cate picaturi trebuie puse in apa.Tratamentul 2-3 luni.BU eu o folosesc de ceva timp , rezultatele sunt multumitoare.
miki-miki Vitex-ul il iau nu doar pentru hirutism in multe ma poate ajuta.Sincer pofta de as vrea sa ramana la fel...nici sa scada , nici sa creasca.O sa vedem.Adevarul e ca o sarcina am inteles ca ajuta tare mult in cele mai multe cauri la reglarea organismului.Cu mancatul ce sa zic , nu am de gand s-o dau doar pe vegetarian , dintotdeauna am mancat putina carne.Pe langa astea imi plac mult produsele din lapte , cerealele.Consider ca o mancare gatita e binevenita mereu , mai ales ca la nici 20 de ani ai mei am nevoie de energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Denisabia, multumesc frumos pentru raspuns!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

adimercedesFELICITARI PU BB DIN BURTIKA!!!!
eu de mult nu am mai intrat pe acest forum cu scopul de a ma detasa un pik de acest proiect, si uite ca acum am vazut si am citit marea veste, ma bucur nespus de mult pu voi, si sa DD sa fiti sanatosi pe tot parcursul a 9 luni!!!
uite am citit din tratm pe care lai facut l-am imprimat si i-am dat sotului sa citeasca, si ma intrebat de ulei de peste si pe mine...
imi poti da mai multe detalii si de cind lai luat cit si cum?
Iti multumesc tare mult pu timp si consideratie!!!

marryan

Mergi la inceput

Fetele voi Vitex-ul l-ati ridicat de la posta de care apartineti sau de la posta centrala?Pe aviz nu scrie si nu stiu in care din astea 2 locuri sa merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Marryan draga,
-uleiul de peste cu Omega-3,il gasesti in orice farmacie,uneori si la Plafar.
-il poti lua din prima zi ca nu face numai bine si se ia 1/zi daca este de concentratia:1000mg-ulei de peste si 300mg-Omega-3
Dar tu cind il cumperi o sa citesti pe cutie sau prospect si vezi cite zice sa iei pe/zi.Daca esti insarcinata te opresti.
,MONI

Mergi la inceput

Asta-seara am luat prima pastiluta de Vitex sper ca va fi de bun augur.Chiar v-a facut asa bine uleiul de peste am la examen si despre vitaminele A si D , pot fi procurate si din multe alimente.Voi pentru ce l-ati luat mai exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mai Denisuca, tu inveti de aici de la noi pt examene? Fetelor aveti grija ce spuneti pe aici sa nu invete copilul prostii. Sa fie cu noroc prima pastiluta si sa auzim de bine. Omega3 il iau fetele pt pb de ficat care am auzit ca e afectat in PCOS si pt infertilitate.
Aditza sotul meu e mai rau decat un marinar. Cel putin dc ar fi marinar as sti cand pleaca vaporul dar la al meu nu stiu cand pleaca si cand vine. Asa ca adio programari pe la dr.
Mie mi se pare ca plimbi/zdruncini/scalzi prea mult burticul. Ai mai multa grija de el mai ales ca esti in primul trimestru de sarcina. Tu ai mai ramas insarcinata pana acum?
Chivutule mii de pupici pt informatiile cu omega3. Chiar ma intrebam care ar fi doza rec zilnic. La noi e f scump Omega 3 si cautam ceva concentrat pt ca huzbandul meu nu vrea sa inghita hapuri multe.

Miki

Mergi la inceput

miki-miki sigur daca imi pica vitamina A , D o sa stiu sa scriu ca se gaseste in uleiul si ficatul de peste si ca-i bun in bolile de ficat.Cum prind ceva , cum iau aminte.Ma bucur ca primiti printre voi si pe cele mai tinerele.Ziceam de omega , fiindca se poate lua foarte bine din alimentatia zilnica lapte , unt , smantana ,galbenus de ou , ficat , in plante verzi si galbene.Sigur pot fi si carente.Lucrul bun la vitamine e ca organismul isi ia cat are nevoie , daca e un surplus nu-i tragedie.
Am platit 280.000de mii pe colet , deci sunt oameni de cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Marryan draga,
-uleiul de peste cu Omega-3,il gasesti in orice farmacie,uneori si la Plafar.
-il poti lua din prima zi ca nu face numai bine si se ia 1/zi daca este de concentratia:1000mg-ulei de peste si 300mg-Omega-3
Dar tu cind il cumperi o sa citesti pe cutie sau prospect si vezi cite zice sa iei pe/zi.Daca esti insarcinata te opresti.
,MONI

chivuta

Moni, uleiul de peste e recomandat si insarcina. Nu e nici o problema sa continue cu el. Studiile au aratat asta: aici am dat detalii altor fete care isi faceau griji - vezi ultimul post de pe pag 2.

Tu cum stai??? Ti-ai mai revenit? Ce mai iei acum pt tensiunea si colesterolul tau?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput