Naturiste si homeopate (28)
Raspunsuri - Pagina 16
miki-miki spune:
MRL dc iei AC acum inseamna ca stii cand incepi FIV-ul nu? Sau continui cu AC pana iti da unda verde?
Lau Meli
Fify dr ta e DP dau Miciner? Miciner are ob sa spuna la toate fetele ca nu au ovulatie. Sa nu iei AC. Eu zic sa tratezi mai intai prolactina cu ce ti-a dat si sa iei si vitex, extract de muguri de zmeur si ceai de napraznic vreo 3 luni. Mai repeti un eco si cand vezi ca nu mai ai chisturi incepi si cu maca. AC ti-a dat pt odihna ovarelor , ca sa scapi de chisturi de aceea zic sa te stimulezi cu maca dupa ce scapi de chisturi. Si dc e vb de dr Miciner neaparat sa o schimbi.
Miki
fify spune:
MIKI, eu sunt din galati...si am , zic eu , un dr bun !! Eu vreau sa fac in paralel si tratamentul naturist, dar ma simt f. rau de la aceste pastile !!imi vine sa vomit, ma doare f. tare capul...nu pot sa mananc. Si nu am luat decat 2 pastile. OFFFF.Oare sunt hormoni?Nu inteleg de ce am aceste efecte?Daca sunt hormoni , oare ce efect au asupra mea?
miki-miki spune:
Fify de la bromcriptina ti=e rau. Am mai auzit ca unele fete nu o suportau si au schimbat cu dostinex. Picaturile de tinctura de coada soricelului sunt f bune pt scaderea prolactinei dar eu nu mai retin parca nu era chiar asa de mare prolactina ca sa-ti dea bromcriptina. Cred ca vei reusi sa o scazi cu Vitex si coada soricelului.
Miki
fify spune:
MIKI, iubita, nu-ti dai seama cat am asteptat raspunsul tau..Pai prolactina mi=a iesit 24.28, iar val normala era 1.38-24.20.Mi-a dat sa iau bromcriptina 2/zi, mastodynon 30 pic de 2 ori /zi, duphaston din z17.Si eu zic ca e prea multa bromcriptina,nu?
Vitex se mai numeste cumva mastodynon?sau incurc borcanele mai rau ca o baba chioara?Nu vreau sa te stresez, departe de mine gandul asta, dar esti singura care ma poate linisti.Si sotul meu mai are o pata pe creier...si nu i-o pot sterge.Vrea sa stie daca sunt hormoni toate aceste medicamente...si cum imi influenteaza ele viata.Stiu ca e o intrebare tampita, dar crede-ne ca e prima data cand ne intalnim cu un astfel de diagnostic.Pupicei la fata si la toate fetele de pe forum.
felicia_ spune:
Fify, si mie mi se pare prea mult bromcriptina, mai ales ca valoarea ta este fff putin peste limita ! Iar daca te simti si rau... poate ar fi mai bine sa nu mai iei...Iar mastodynonul stiu ca e cam acelasi lucru cu vitex, nu ma pricep sa-ti explic ce si cum....
miki-miki spune:
Fify, Mastodynonul contine Vitex Agnus Castus dar si alte plante. Dr ta nu stie probabil ca a aparut pe piata rom si Vitex Fruit (adica numai plata Vitex Agnus Castus). Eu zic ca e mai bun Vitex Fruit decat Mastodynon.
Asa cum a spus Felicia ti-a dat prea multa bromcripitina si zic sa nu o mai iei.
Duphastonul este progesteron si ti l-a dat pt ca ai deficit de progeteron.
Bromcriptina din cate stiu eu nu e un hormon dar e f greu de suportat de organism.
Miki
fify spune:
Aha, gata scumpele mele, m-am lamurit. Mii de multumiri si pupicei pt ca meritati din plin.O sa iau doar o pastila de bromcriptina si, clar, schimb dr. Ma duc sa mai consult si alt dr, poate ca e mai bine.
Ma gandesc,totusi, sa incerc in continuare sa raman gravi, iar daca e sa fie sarcina ....voi intrerupe administrarea cu bromcriptina, voi ce spuneti?
bb_yasmi spune:
buna fetele!!
as avea si eu o intrebare : Maca se poate lua cu acid folic??? se poate lua fara a face analize inainte?? did a cata zi se ia?
va multumesc!
nusy spune:
Da,Yasmi,maca se poate lua din orice zi a CM,fara a face analize inainte si impreuna cu acidul folic.Asa ca poti lua linistita!
Nusy
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by nusy
Da,Yasmi,maca se poate lua din orice zi a CM,fara a face analize inainte si impreuna cu acidul folic.Asa ca poti lua linistita!
Nusy
saru' mana de raspuns!!! imi spui te rog si ce perioada se ia??cat timp??