Sintem in plina societate matriarhala sau nu?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

e una sa bei espresso (sa ai capacitatea de a bea espresso sau capucino) si alta sa preferi espresso...doar ca noi asociem preferinta cu anumite calitati sau mai bine spus ca presupunem existenta anumitor calitati bazandu-me pe observatia libera a preferintelor persoanei in cauza...

eu prefer espresso de exemplu daca am de ales intre espresso si capucino, daca aleg din menu prefer irish caffe.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

Pai hai daca tot ne protejeaza masculii de numai potsa le aratam "gherutele" cand se asteapta mai putin?Sa vedeti ce surprinsi or sa fie!!! glumesc of corse!!!
Hai la o cafeluta ,VANDAL,problemele astea sunt vechi de cand e lumea!!!

dya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Elise
[
..shi trei negocieri de multinatzionala nu se compara cu colicii lu' bebelisa...

Elise & BBLisa

antrenamentul face pe maaestru!! mai vorbim peste un an, o sa vezi ca ai sa spui ca a fost fun, usor, minunat si ca mai vrei unul!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoaneta1 spune:

quote:
Originally posted by vandal

Nu...nu sint subiectiv...tot ce am postat sint pur si simplu constatari ale unor situatii existente. Nici-o legatura cu viata personala...

Sunt constatari...subiective. Nu e deloc asa cum ai spus. Societatea este condusa de barbati si nu le e deloc mai usor femeilor, nu suntem avantajate si nici protejate. Din moment ce societatea e condusa de barbati, nu e vorba de nici un matriarhat. Inteleg ca tu ai vrea femeile la "cratita" si eventual mute si te frustreaza daca ti-o fi luat-o vreuna inainte la job, sau te-o fi inselat nevasta, dar de aici si pana la matriarhat e cale lunga. Eu zic ca esti cam misogin, oricat o dai dupa plop.

Mergi la inceput

te felicit oricum ptr topic,e interesant chiar daca ai abordat problema intr-un mod in care te duce cu gandul la oaresicare frustrari...ooops!!!am zis din nou!!!

dya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Andries

quote:
Originally posted by Elise
[
..shi trei negocieri de multinatzionala nu se compara cu colicii lu' bebelisa...

Elise & BBLisa

antrenamentul face pe maaestru!! mai vorbim peste un an, o sa vezi ca ai sa spui ca a fost fun, usor, minunat si ca mai vrei unul!!

Andries

fun, da', da' nu stie de win-win.... sa doarma shi el, sa dorm shi eu....
Jobu' meu ala menajat era parfum!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by Antoaneta1

quote:

Nu...nu sint subiectiv...tot ce am postat sint pur si simplu constatari ale unor situatii existente. Nici-o legatura cu viata personala...

Sunt constatari...subiective. Nu e deloc asa cum ai spus. Societatea este condusa de barbati si nu le e deloc mai usor femeilor, nu suntem avantajate si nici protejate. Din moment ce societatea e condusa de barbati, nu e vorba de nici un matriarhat. Inteleg ca tu ai vrea femeile la "cratita" si eventual mute si te frustreaza daca ti-o fi luat-o vreuna inainte la job, sau te-o fi inselat nevasta, dar de aici si pana la matriarhat e cale lunga. Eu zic ca esti cam misogin, oricat o dai dupa plop.

Hai bre...las-o naibii...n-am nici-o frustrare sint chestii care le vad si care le-am discutat deja si cu femei si consensul e undeva la mijloc...da sa ma fac tratat de misogin...asta e chiar culmea....pastele masii! acu chiar sint frustat....ma'c sa beau un esspreso dublu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

quote:

quote:
Originally posted by Antoaneta1

quote:

Hai bre...las-o naibii...n-am nici-o frustrare sint chestii care le vad si care le-am discutat deja si cu femei si consensul e undeva la mijloc...da sa ma fac tratat de misogin...asta e chiar culmea....pastele masii! acu chiar sint frustat....ma'c sa beau un esspreso dublu...

Ok, du-te la un esspreso dublu, c-om gasi si noi o cafea, ceva de ...vorbit. Si nu mai fi suparat, cred ca toti suntem mai mult sau ma putin frustrati, asa ca.....

Mergi la inceput

Hai sa fecem pace ptr o secunda.Eu sunt FEMEIE,ma bucur ca sunt FEMEIE,niciodata nu am vrut sa fiu altceva decat FEMEIE,imi cunosc drepturile si atuurile mele si incerc sa ma folosesc de ele ca sa-mi fac viata mai usoara.Si oricum avem nevoie unii de ceilalti asa ca ne impungem pe aici mai degeaba.Nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu toate femeile cum nu sunt nici cu toti barbatii.Asa ca incerc sa caut in jurul meu femeile si barbatii care mi se potrivesc.Hai ca e loc sub soare ptr toata lumea!!!

dya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Apropo de impresia unora ca ne paste matriarhatul si de vremurile demult apuse cand "lucrurile erau asezate cu mult mai bine ca acu' " si la noi in sat... femeia mergea cu doi pasi in urma barbatului, si-i spunea acestuia: "dumneata", ca sa mai destind atmosfera va zic un banc:

Un arab mergea prin desert iar femeia la 50 de m in fata lui. Il vede unu' de pe camila si striga la el: "Bah, scrie in Coran ca barbatul merge inaintea femeii, nu in spatele ei. Ce te-a apucat?"
Ala raspunde: "Apai cand se scria Coranul nu era minat desertul."

============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.

Mergi la inceput