Nou stil de viata (122)
Raspunsuri - Pagina 29
zisaCami spune:
M-am intors de la plimbare - am mers 6 km pe jos, in ritm alert. Sper sa reusesc sa fac asta zilnic. Am reusit sa nu fac nici cea mai mica abatere
si acum imi beau portia de apa.
Carmen e ok ideea cu poza pe cantar ... si inainte si dupa sau numai la sfarsit? 
Liris, Anangel_lexi bine ati venit si spor la slabit! 
Mamicadulce bine ai revenit si mult succes! 
Leeloo foarte buna ideea cu procentele! 
Hai panterele negre! 

Leeloo-olo-zisaCami-Miag
Cami
dulcetica spune:
Pot sa ma inscriu si eu pe ultima suta de metri la concurs?
Am 56 kg si 1.58m.As vrea sa ajung la 48kg.Intentionam sa ajung la acest topic in perioada de mentinere si acum constat ca va preocupa si slabitul.Bravo!
Daca ma accepta vreo ehipa promit sa trag tare!
1.Nu tin nici o dieta,dar incerc sa maninc pe mese disociat si cit mai putin.De preferat nu dupa ora 18.Acum iau o tinctura de soc,dar nu stiu exact ce efect are deoarece abia am luat vreo 5 zile.
1.Nu am facut sport dar as fi tentata sa fac pilates la domiciliu dipa ce voi primi CD-ul.
3.Nu am tinut nici o dieta.
4.Nu exceselor ; fara junk food ;fara dulciuri.
5.Eu am inceput sa fac cura de slabire de saptamina trecuta,cind am slabit 2kg.De regula ma abtin greu de la dulciuri si recunosc,imi place in general sa pap si ciuguleala.
6. In general dietele nu mi se potrivesc fiindca tind sa ma uit si in farfuriile celorlalti si sa gust.De aceea optez pentru ceva apropiat de Montignac dar nu batut in cuie.Mai mult spre un numar redus de calorii.
7.Regimul care se bazeaza pe consumul de carne exclusiv.Imi scapa numele...Trecerea la modul de viata normal reprezinta un soc alimentar pentru organism si nici un dezechilibru nu poate fi bun.
roxana1974 spune:
fetelor&bebelushelor ![]()
Raport: 57 de dimineata. Azi am mancat numai cereale cu lapte si ceva bip de care eu sunt addicted ... incerc sa nu le combin...
Ruxandra, deocamdata am planificat in aprilie un weekend la Paris, cu ceva oferta de la Tarom. 4 gagici, va fi un weekend pe cinste! Dupa aceea, ne revenim si sigur planific o Praga, nu se poate altfel, deci te voi anunta din timp. Tzuni, ce zici? te bagi? Poate planificam o iesire "sanatoasa" la Praga, hmm, romantic oras!
va las, ca visez deja prea mult, pe maine!
Roxa-boxa
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Doina care-i meniul tau? Nu-mi aduc aminte sa-l fi citit.
fasole verde
Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
dordia2000 spune:
Sunt pe faza!!
Coechipierele meleeeeee....unde sunteti???????
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Dordia, fii pe faza....indata trebuie sa deschizi capitol nou!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Sper sa imi si reuseasca!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
nastad spune:
Ma duc la culcare ca sunt chioara.
Nu ma pozez ca nu am pedichiura facuta,sper sa ma credeti pe cuvant ca am 61 kg.
pe 18 februarie ma duc la o nunta-botez, o sa fac poze si o sa va dovedesc ca am slabit(sper)
Noapte buna!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
puskin spune:
Bine ai venit dulcetica!
Roxana,
Astept sa o corupi pe Tzuni sa veniti pe aici
.
Cam liniste astazi pe aici...fetele portocalii iesiti la raport cu meniul de azi.
Eu am mancat asa:
MD:1 mandarina, 2 cutii de perle de branza
P:salata cu pui
C: ridichi cu feta, crap la cuptor
Pupici, o seara frumoasa.
Ruxandra
inni spune:
Puskin...io am mancat asa :
MD : 1 mar, o cana cu lapte, 4 felii de cascaval, 4 feliute de piept de pui + painea aferenta
Gustare : o punga cu pufuleti
..citind topicul asta...
P : tocanita de cartofi
+ 2 lingurite de salata boeuf ![]()
C : 1 iaurt Danone mic
+ apaaaa la greu.
Si gata.![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

dordia2000 spune:
Poftiti la noul subiect
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz