LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEA GEORGIANA spune:
O poveste naiva
Privind prin gaura din perete, un soricel il vazu pe fermier si pe
sotia sa desfacand un pachet.
"Oare ce se afla acolo?" se intreba soricelul. A fost ingrozit sa
vada ca in pachet era o capcana pentru soareci.
Intorcandu-se la ferma, soricelul dadu de veste tuturor despre ceea
ce vazuse.
"Este o capcana pentru soricei in casa! Este o capcana pentru
soricei in casa!"
Gaina a cloncanit, si-a ridicat capul si a spus: "Domnule soarece,
iti pot spune doar atat. Inteleg ca este o problema grava pentru
dumneata dar nu are nici o consecinta asupra mea. Nu
pot fi deranjata de aceasta informatie".
Apoi soricelul se duse la porc si ii spuse: "Este o capcana pentru
soricei in casa!"
Porcul a fost impresionat, dar a raspuns: "Regret, domnule
soarece,dar nu pot face nimic, poate doar sa ma rog pentru tine.
Poti sa fii sigur ca esti in rugaciunile mele viitoare"
Soricelul s-a dus apoi la vaca si i-a spus si ei: "Este o capcana pentru
soricei in casa!"
Vaca i-a raspuns: "Wow, domnule soricel, imi pare rau pentru tine
dar in ceea ce ma priveste pe mine aceasta capcana nu ma poate rani
in nici un fel".
In cele din urma, soricelul s-a intors in casa foarte desnadajduit
si s-a decis sa infrunte de unul singur capcana. In acea noapte s-a
auzit un sunet care vestea ca ceva fusese prins in capcana.
Sotia fermierului se grabi sa vada despre ce este vorba, dar din
cauza intunericului nu a vazut ca in capcana era coada unui sarpe
mare si veninos. Asa ca acesta o musca.
Fermierul se grabi cu sotia sa la spital, apoi o aduse acasa cu
febra mare.
Toata lumea stie ca un bun remediu impotriva febrei este supa de
pui, asa ca fermierul se duse si sacrifica gaina.
Cu toate acestea, starea sotiei sale se inrautatea.
Prietenii si vecinii venisera sa stea cu ea, iar ca sa ii poata
hrani, fermierul taie si porcul.
Sotia fermierului nu se insanatosi si in cele din urma muri.
La inmormantare au venit atat de multe persoane incat fermierul a
sacrificat si vaca pentru a-i hrani pe toti.
Soricelul privea acum prin gaura din perete cu multa tristete...
Morala : Toti suntem intr-o calatorie numita viata. Atunci cand auzi
ca are cineva o problema si crezi ca nu te priveste, adu-ti aminte
ca daca unul dintre noi este amenintat, noi toti suntem in pericol.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Catrinel_17 spune:
Fetele, pupici multi la toata lumea!
Am citit asa, putin in dunga, nu am apucat sa citesc chiar tot. Noi suntem OK, Oana o duce super cu Buni! Ieri nu au iesit afara ca cica am avut “uragan”. Aici nu s-a simtit (ziua) chiar asa de tare, am avut noroc. Noaptea cica au fost niste vantoaseeee….
Ne mutam!!! Am gasit un apartament (in aceeasi casa!! Ceea ce e foarte bine). E fix sub noi, cu 2 etaje mai jos, deci etajul 3. Pe chestia asta nu sunt asa incantata, ca 2 etaje in minus nu e rau, dar nu e o cine stie ce deosebire. In fine. Aveam de ales intre asta si un apart la et 1, care nu era chiar asa fain. Sunt tot trei camere, e frumos, dar abia astept sa treaca 4 ani sa ne cumparam unul cu 4 camere. Ne mutam in martie… Astea-s noutatile noastre.
Am zis ca Oana a inceput sa pape mai bine?
AIDA, am gasit in cele din urma mesajul, bine ca ai scris aici Ufff, sorry.
BIUTA, sorry, eu zau ca incerc sa raspund la cat mai multa lume, cat ma tin puterile si stiinta Eu cred ca fiecare scrie cat poate si cat are timp si raspunde la cat de multa lume poate. Doar asa faci si tu, nu?
CIUF, mai, nu stiu ce sa zic. Eu l-as lua acasa macar o vreme pe Luca, pana se face Eva putin mai mare. Am o prietena care are un baietzel de 3 ani care merge la gradi si un bebe de 6 luni. Si ala mic le-a adus gripe, pneumonii, conjunctivite, bronsite, aproape in fiecare luna! Bebitza mica are acuma bronsita cronica si e pe tratament si inhalatii pana in mai! Nu stiu, io zic ca tu faci bine cum faci.
TWEETY_GEO bine ai revenit intre noi!
A scris Tina? Unde a scris?
POLI hop si eu la spatul targului: LA MLUTI ANI si numai bucurii si fericire si noroc si sanatate si...tot ce-ti doresti tu!!!
TILI, cum sa te dam afara, mey!!!! Esti de-a noastra acum!!!
CAT, asa ma bucur ca ai scris!!!!!! Poze! Ai mai pus ceva poze? Te pup cu drag mare. Acu‘ ma uit la pozne
SEEERJ, asa-i ca si tu o sa scrii mai des? Acuma ca e iarna si urat afara… Poate ne mai sunam!
-----------------------------------------
Asta am scris azi dimineata la birou hihihi. Continuam....
Mai cat ati scris azi!!!!!
Ia sa mai vedem....
ADAR, stiu ce zici. Ca nici la nasterea Oanei nu a fost cu aplauze, bis-uri, “iti tinem pumnii”, galerie!!! (si cat mi-am dorit-o!!)etc. Am fost trista, dar am trecut peste. Ca si tine. Daca tu nu scriai asta, nu cred c-as fi zis vreodata ceva.
Am citit pana la pag 6, mai citesc mai tarziu....
Primul Craciun
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
So. Reluam de la pagina 6 si nu mai zic nimica de conflict, ca pur si simplu nu are rost. Eu stiu ca toate mamicile sunt sufletiste, entuziaste, generoase, si daca sarim pe cineva, nu este din rautate. Si ar si trebui sa ne intelegem unele pe altele. Punct.
CAT si SERJ, mie tare imi pare bine ca mai scrieti, pliz, pliz, SERJ nu te supara si nu pleca! Acuma chiar ma uit la pozele vostre din Ro. Ce fain ca v-ati intalnit!!
Anna e o dulce, a fost o printesa adevarata la botez!! Iti tin pumnii si te rog si pe tine ca pe Serj, sa mai scrieti!
Poftim!!! Na ca uitai sa scriu ca i-am vazut pe Ambra si pe Sergio, nu-mi vine sa cred ce a crescut Ambra! e o dulce si Sergio un jmeker! si tu arati super, Cristina.
ELVIE, bafta cu serviciul! Primele zile va fi mai greu, e important sa fii sigura ca are cineva de incredere grija de Lara. Daca esti sigura de asta, totul e OK. Deci ii dai avocado? Ma jucam si eu cu gandul….
CIUF, pe bune, nu ai probleme cu tensiunea?
HANIPUMA hmmm, cred ca o sa-ti vina sa-mi tragi una, dar pe bune cuvantul cheie e “rabdare”…. Am trait 2 saptamani cam nasoale ca oana manca mai mult nu… si am lasat-o in pace. Crezi ca ar putea fi frun dintzos? Ca dupa ce i-au iesit cei 2 de sus, Oana si.a revenit.
Primul Craciun
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alinaalex spune:
nah, ca s-au umplut cateva pagini intr-o zi daca e ceva atat de interesant...ce sa zic, vorba Deliei, asta sa fie cea mai mare problema...
Catrinele, fain ca va mutati, macar nu mai urci atatea etaje! si la noi au fost ceva vantoase destul de urate, dar asta nu ne-a impiedicat sa mergem la plimbare. si bineinteles ca era plin de copii afara.cica vantul asta vine dinspre voi!
Elvie, ai o fetitza cumintica si bipeda! bravo! si care papa bine! excelent!
Mihaser, si Marc e foarte sociabil, zambeste tuturor, ii place mult sa fie rasfatat de lume si sa colinde. de fapt asa l-am invatzat.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
ah, am uitat, atata vreau sa zic, ca tot s-a deschis subiectul: au venit multe fete sa se inscrie pe lista, au postat cateva mesaje, apoi au disparut definitiv sau aproape...si nu cred ca motivul e ca n-au fost bagate in seama...
de ex., pe lista sunt inca 3 fete din Oradea, care nu au mai scris de vreun an, de la Odisee...eu le-am scris la fiecare in parte la vremea respectiva si nici una nu mi-a raspuns vreodata, speram sa ne intalnim macar la spital, ma rog asta e, de fapt cam asta ar fi singurul lucru care m-a deranjat pe mine, personal...nu-i bai, le am pe fetele din tara si strainatate, ca toate imi sunteti dragi! chiar daca inca suntem prietene virtuale !
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc
tcelen spune:
CATRNEL17,oauu in sfarsit te muti!!!da ce departeeeeeeeee!!ei oricum felicitari,felicitari si ptr oana ca papa mai mult si multi pupici!!
honeypuma,mei, prb ca ti-au urat bine ai venit ,fetele noi care nu te stiu si nu esti o straina si nici in plus!!pupici
pupici si ptr piciul tau care nu vrea sa pape,asa era si baitelul meu,Iuli,in schimb Ana-Maria,papa,ohoo
ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
alinutza3 spune:
Sa stiti ca are dreptate biuta, sunteti multe, dar tocmai aici e farmecul. Eu am intrat aici pentru ca mi s-a parut ca sunteti o comunitate foarte unita si ca aveti grija unele de altele. Dar ma simt depasita de situatie, pentru ca, chiar daca intru in fiecare seara, cu chiu cu vai reusesc sa citesc ce s-a scris, si rar sa mai si raspund la vreun mesaj. Dar pentru ca vreau sa ajung sa fac si eu parte din comunitatea voastra, incerc sa nu ma las pagubasa.
Stefanna, sa nu crezi ca eu sunt vreo prospatura. Am si eu vreo cativa ani la activ. E drept ca nu prea am colege cu copii de scoala, dar colegii mei de liceu, ba nu s-au casatorit, ba n-au facut copchii. Oricum, daca ai chef sa vezi o fata noua si ai timp, poate aranjam o intalnire.
Aida o, fetita ta e frumoasa ca si mama ei, oho, are niste ochisori! Asa am scris, 3006?!!! Cine stie ca alte postii am mai scris... Dar macar data nasterii grasanului sa o scriu bine.
Catrinel, cum o mai duci cu serviciul, te-ai obisnuit deja? Sefa mea e putintel ticnita, are un limbaj de zici ca vine direct de pe sosea, daca intelegi ce vreau sa zic. Nu e fata rea, dar nu e stilul meu. Ma lasa sa intarzii la servici daca am nevoie sau sa plec mai devreme, dar eu nu abuzez de chestia asta. De ajuns acasa ajung pe la 6-7 seara, dar plec pe la 9,30 dimineata. Cam nasol, dar asta e! Inainte sa raman insarcinata stateam 10-12 ore la servici si veneam si sambata, asa ca acum e parfum.
honeypuma, noi nu avem probleme cu papa decat foarte rar, dar am auzit pe cineva care spunea ca "foamea e cel mai bun bucatar", ca avea probleme cu fetita, nu manca, si n-a mai insistat cu mancarea pe langa ea, a asteptat pana a cerut ea. Pe de alta parte, am auzit mamici care spuneau ca daca asteapta asta, copii lor au toate sansele sa moara de foame.
elvie, eu am inceput serviciul acum vreo 3 luni. Mi-a fost foarte greu, colegele de servici imi spuneau ca aveam o fata de parca traiam nu stiu ce tragedie. Incet-incet m-am obisnuit, dar din cand in cand ma mai intristez pe chestia asta, mai ales dupa ce petrec cate un weekend perfect cu baietelul meu. Pe de o parte cred ca am exagerat putin cu povestea asta, dar pe de alta, nu ma pot abtine sa nu imi para rau dupa zilele cand stateam cu bebelinul de dimineata pana seara. Dar nu te lua dupa mine, ca eu sunt o mama exagerata si obsedata, dupa cum mi s-a spus, ca mie nu mi se pare asa, evident.
Nu mai pot de somn, ma duc sa fac .
Pupici!
kim spune:
La multi ani mamicilor care mai adauga un an in buchetul vietii:
Irina
Pispirica
Polixeni
Dianad
Emii2
La mai multe lunisoare bebeilor:
17
ianuarie - Ana-Maria - - Tcelen
februarie - Markus - - Mariana_1976
februarie - Madalina - - Loriana27
februarie - Tudor Bogdan - - Cameliada
martie - Stefania si Maria - - Adibal
aprilie - Eric Ionut, - - Honeypuma
18:
martie - Tudor - Emii2
19:
aprilie - Ionut-Alexandru -- Gabi_fer
20:
martie - Andreea Giulia - - Luizax
martie - Ioana Timeea - - Val77
martie - Mihai Dan - - Batentian Dana
martie - Markus Erik -- Diana Forisch
aprilie - Cristian - Alorea16
Am scris un mesaj si s-a dus naibii (cred ca mi-e virusat calculatorul, imi merge super ciudat, nu selecteaza ca lumea, mi se inchid ferestrele, etc).
Ok, sa vad de ce mai sunt in stare. Pana se trezeste bubulina. V-am citit in cateva reprize, sunt buimaca, in final nu stiu cu ce am ramas (nu vorbesc de gust, dulce–amar). Dar daca stau si ma gandesc nici n-am ce scrie concret. Pai daca n-am mai scris de la prima pagina, cate fete credeti ca mi-au scris personal? 3? Vreti nume? Alinaalex, Mihaser, AndreeaGeorgiana. Nu sunt suparata, n-am pretentii si nici nu vreau sa pun paie pe foc, fac o constatare simpla. Eu ma bucur ca existati si atat. Mi-ati demonstrat ca ati fost alaturi atunci cand am avut nevoie, si va multumesc, in rest facem fiecare ce putem. Bun, deci n-am de raspuns direct nimanui, nu ma simt in stare sa dau nici sfaturi, deci n-are rost sa scriu numai sa dau de citit celorlalte. Totusi as avea de facut aprecieri legate de pozele pe care le-am vazut, cu riscul de a uita pe cineva . Anna Lia- o frumusica cu ochi albastri, minunata ata la mare cat si Craciunita. Daria- surioara grijulie si iubitoare pe care si-ar dori-o oricine. Implicit cateva poze cu Ambra-o scumpete maaare si expresiva, sa n-o recunosti cat a crescut. Sergio- un cavaler pe cinste, sa se tot mandreasca Cristina cu el. “Noroc” cu mesajul lui Cat si discutiile iscate, ca altfel e foarte posibil sa nu fi observat pozele. Nu e de mirare, la ritmul in care se deruleaza discutiile pe forum (si toata viata noastra de altfel), la cat suntem de prinse fiecare cu copiii nostri. Eu una n-am pretentia sa mi se scrie totdeauna mesaj (nici eu nu resusec sa scriu la toata lumea) sau mi se admire miile de poze pe care le fac odraslei mele, nici taica-su nu mai tine pasul cu pozele. Mda... se pare ca toate astea trebuiau spuse. Si uite ca tot am scris, sa citeasca cine poate. Gata, s-a si trezit goanga mea, stiam eu.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
dea0277 spune:
salutare fetelor,
am intrat si noi putin sa semnam condica ... in caz ca se intreba cineva, suntem bine numai ca eu am inceput serviciul si nu prea mai am timp sa intru pe forum. Ne mai laudam cu un dintisor si cam atit. In general cuminte si mincacioasa si mama cu tata o iubesc tare mult. ma uit la ea si ma minunez si imi vine sa o maninc asa cum, cind are o zi proasta, imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Anyway, mai avem putin si facem 1 an si trebuie sa dam o mica petrecere, numai citiva apropiati, nici macar nasii care sunt in america. ... o lasam cu motul la vara cind vin nasii ...
va pupacim si mai intram cind putem ...tre sa plec la munca ...
sper ca toata lumea este bine, daca nu, insanatosire grabnica si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor ....
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
Tili spune:
Am intrat doar sa felicit sarbatoritii. Deci:
Andreea Giulia
Ioana Timeea
Mihai Dan
Markus Erik
Cristian
LA MULTI ANI!
Icerc sa revin mai tarziu! Pupici
Poze cu Matei si Mihaita aici.