Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

mitibine te-ai reintors!!!!!

CarminaFelicitari !!!!! Sper sa te prindem din urma si noi pe la anul pe vremea asta!!!!

Am vazut si eu , in final, celebrul filmulet cu masinuta si am ramas cu gura cascata.....!!!!!!

Si multe poze simpatice si filmulete...

Eu azi mi-am luat «liber». M-a trimis sotul la plimbare ca altfel intram in depresie postnatala la 7 luni de la nastere. La noi sunt - 25 de grade si sa stau blocata cu copilul in casa e un chin pt. mine.
Asa ca a ramas el cu copilul si am plecat singura la cumparaturi....Doua ore jumatate.... Dar tot lucruri pt. el am cumparat.
Vai ce bine a fost!!!! Nu ca mai am timp sa repet experienta , ca de acum trebuie sa ma mobilizez sa ajung la scoala....Ca am cam chiulit. Ba era viscol, ba prea frig....

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutari livada..!

Oau ce de noutati asa in cateva ore!!

Carmina super felicitari!! sa fie bine sa fii si tu sanatoasa si samburica/relul din burtica !!

Miti bine ati revenit din vacanta!!Asteptam povesti si poze!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgi

Astazi am sarbatorit-o pe Luana. Am fost la restaurantul indian cu cativa prieteni si ne-am simtit tare bine. Luana a fost cumintica si ne-a lasat sa papam.
Maine o duc la "playing school with parents", gata s-a terminat vacanta, trebuie sa ne apucam de treaba.

am pus cateva poze facute astazi
http://community.webshots.com/album/557061297CKtYIa

Super pozele!! Ce scumpa e Luana,draga de ea!! dulce de la noi!! ma tot uit cu cine seamana pui mic si hmmmm parca seamana mai mult cu taticul.. deocamdata!!
Mancarea arata bine, n-ai gusturi proaste deloc !! si noua ne place mult tandoori.Ce era ca garnitura?

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Amiss vazut poza cu tortul.. pare delicios!!

Roxana scuze de confuzie..

Dana felicitari pentru vorbaret si mai ales pentru primii pasi!!Cred ca esti

Doroti multumim ca ne-ai trecut si pe noi la progrese cu statul pe olita!!

Camelia cum ai facut mamaliga ...normal? sau e vreo reteta speciala pt bebei? Merci!

Marilena am vazut pozele noi: ce jucausi sunteti voi..!!
Simpatic pui mic!!

Lacra..fara cuvinte!!

Viviana ce ochisori superbi are Ingrid.. uitasem!! O sa franga multe inimi la vremea ei..

DianaR uff .. da-i de la noi Timeei!! Sa treaca repede bubu!!
Spor la cumparaturi!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi25
Vroiam sa va intreb si eu cate ceva:
1. copii vostri se scarpina....a mea se scarpina dupa cap si are treaba si cu urechile!
2. Daria are in jur de 9 kg...nu stiu exact ...dar ceva peste, ei acum problema mea e pampersul, suntem la nr.4 si dimineata pot sa va spun ca e uda de la jumatate in jos. Nr. 4 nu era pana la 12 kg....eu ma gandeam ca pana la 11 kg nu va fi nevoie sa schimb numarul.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

1. Sofia nu prea se scarpina dar se trage de par..in general e ok dar cateodata i se lipesc fire de par de degetele si atunci tipaaaa!!

2 cu scutecele nu stiu ce sa zic ca astia au alte masuratori, noi suntem acum la nr 4 spre 5 curand in ritmul asta..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
si inca ce buna.

http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804179939415/0

Carmina

si urari de bine sarbatoritilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

FELICITARI CARMINA!!!Sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos,mancacios si perfect.

Vivi sa-ti traiasca papusica. Doamne ce ochi frumosi are!

Si noi ne ridicam in patut de ceva vreme, am lasat salteaua mai jos ca era pericol sa-si ia zborul direct in cap!

CamiM mamaliguta am facut-o mai moale decat o fac pentru noi.Am adaugat branzica si un pic de iaurt, le-am amestecat toate si a iesit ca un fel de budinca.La noi a mers foarte bine asa.

Adi, Raluca a ajuns director? Ai grija sa nu-ti sufle locul de pe scaunul ala mare!Tare scumpica e si tare placut sa o vedem la inceputul zilei.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Lyly intr-adevar e greu sa auzi despre asa situatii.Cand ajungi sa le zi vezi....te cutremuri de-a dreptul.De multe ori ma gandesc cat de binecuvantati suntem.Doar cand ne confruntam cu situatii ca cea prezentata de tine sau de Dolcebaby facem un pic de pauza si multumim (cel putin in gand) ca avem copii sanatosi, cu tot ce au nevoie, avem familii fericite si parca lipsurile noastre nu mai conteaza asa mult in comparatie cu nenorocirea altora.

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Adi, Raluca a ajuns director? Ai grija sa nu-ti sufle locul de pe scaunul ala mare!Tare scumpica e si tare placut sa o vedem la inceputul zilei.

Director?!?!? ne jignesti. e o functie ingrata pentru nivelul ei. este de-a dreptul patroana, stapina, ... doar are cel putin doua slugi din care cel putin una permanenta.
scaunul este de fapt un balasoar care o distreaza uneori, dupa cum se vede si in poza. cu toate ca mie mi se pare cam incomod. dar ... se balanseaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adib

quote:
Originally posted by camelia.t

Director?!?!? ne jignesti. e o functie ingrata pentru nivelul ei. este de-a dreptul patroana, stapina, ... doar are cel putin doua slugi din care cel putin una permanenta.
scaunul este de fapt un balasoar care o distreaza uneori, dupa cum se vede si in poza. cu toate ca mie mi se pare cam incomod. dar ... se balanseaza.

Scuzeeee!
Sti reclama aia cu tanti nu stiu care tot prajitureste de nu se mai opreste? Ei noua ni se potriveste : slugareste!Si eu sunt una din slugile alea permanenete.Da ma bucur de "patronul" meu!!! Sunt sigura ca si pe voi va incanta slugaritul asta!

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput