Scoala nr.79 -stie cineva?
Raspunsuri - Pagina 5
davira spune:
extraordinara doamna pe care o am la copilul meu;deci extraordinara scoala
nu spaga la intrare
nu spaga de-a lungul anului scolar
nu mi s-a cerut ;nu mi s-a impus
pe cuvint
succes!
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui davira extraordinara doamna pe care o am la copilul meu;deci extraordinara scoala nu spaga la intrare nu spaga de-a lungul anului scolar nu mi s-a cerut ;nu mi s-a impus pe cuvint succes! |
Vrei sa te si credem???
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loryi1974
Vrei sa te si credem??? |
Sau poate e ruda / prietena / cunostinta cu cineva sus pus
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
matahut spune:
Eu cred ca e pur si simplu o gluma
Pe de alta parte, daca stai in blocul de langa scoala, nu ai cum sa ai probleme la inscriere. Daca mai ai si o oarecare functie...oamenii se vor purta frumos cu tine si cu copilul tau. Sau chiar poti avea noroc de o doamna extraordinara - eu stiu si parinti foarte multumiti de calitatea umana si profesionala a unora dintre invatatorii din acea scoala.
Si eu am avut copila la o gradinita zis de fitze...oarecum vecina cu scoala 79, unde se zice ca de la portar si pana sus trebuie sa dai si sa tot dai etc etc. E, uite eu nu am dat, mie nu mi s-a cerut, nici macar nu mi s-a sugerat (sau poate sunt eu mai nesimtitoare...) iar copila a fost fericita acolo, doamnele s-au purtat frumos, nu am nimic de reprosat. E drept, a fost gradinita cea mai apropiata de locuinta, deci nu avea cum sa ne refuze. Altii...da, au dat si, din spusele lor, chiar mult...Depinde de fiecare cum interpreteaza anumite gesturi ale personalului, de asteptarile avute.
Scuze ca am divagat, dar voriam sa spun ca la o adica...poate chiar a spus-o serios (desi eu cred ca a fost mai degraba la misto sau pentru a starni reactii)
loryi1974 spune:
E posibil sa stea in apropiere.Dar mi-a trecut un zvon pe la ureche care spunea ca din minunata lista de "admisi" mai putin de 40% indeplinesc criteriile decise de "consiliul de administratie".Daca eram in situatia celor care nu indeplinesscas fi starnit niste valuri.Mijloace sunt destule....
matahut spune:
Lory, sunt convinsa ca mare parte din "admisi" nu indeplinesc conditiile (domiciliu in circumscripitia scolara, frati mai mari in scoala) fiindca nu pot fi 125 de copii de 6-7 ani intr-o zona relativ restransa (sa nu uitam ca intr-un perimetru destul de mic sunt vreo 3, 4 scoli). Problema la aceasta scoala este pe cine admit din cei care nu indeplinesc criteriile, care sunt conditiile stabilite de Consiliul despre care se vorbea mai jus...
loryi1974 spune:
Poate trag la sorti ......Baga 100 de bilete intr-o urna si scot ce vor "sortii" Sau poate se extind criteriile ,de exemplu ruda de gradul 20 cu un copil din scoala....
Eu cred ca ar trebui studiata modalitatea de trierePoate e vorba de jobenul fermecAt din Harry P...
Dupa "marea"triere,urmeaza "mica"triere,adica repartizarea pe clase,respectiv fuga dupa invatatori
loryi1974 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellej
Sau poate e ruda / prietena / cunostinta cu cineva sus pus Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
Nop ,eu m-am lamurit.Frunzarind topicul "Scoli generale"(vreau sa deschid un topic legat de clasaI anul scolar 2009-2010 sa ne impartasim experienta ),cine credeti ca povestea despre intrarea la 79:pe scurt cu "interventii"la trierea mare,apoi cica "am apelat unde trebuia"la trierea mica.Mai oameni buni,unii chiar va cred....se duc increzatori in transparenta si corectitudinea de la aceasta scoala si apoi ,hopa,apare lista de "respinsi" si mai apare si aia cu rezerve si nu cunosc motivul adevarat
Macar pastrati o coerenta,am intrat cum am intrat si cu asta basta,dar nu veniti peste cateva luni si ne spuneti cat de curat si parfumat a fost,cum v-ati dus cu dosarelul in mana,timizi,cum v-a primit cu drag si cu lacrimi pe obraji doamna directoare ,cum vi s-a acceptat dosarelul fara nimic altceva,nu tu un plic,nu tu o vorba buna de la o persoana draga doamnei,si asta fara sa indepliniti faimoasele criterii
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xzyk Persoana cu "limba de lemn" este chiar directoarea scolii. |
Cred ca ai dreptate,are prenumele asta...