Scoala nr.79 -stie cineva?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Buna, Simona.

Din toamna intram si noi in clasa I, la scoala 79.
M-am dus si eu azi sa vad repartizarea, dar scoala este in renovare si nu era nicio lista pe nicaieri sau nu am vazut eu de moloz... Tu unde ai vazut afisata lista ?

Multumesc,
Ioana

www.alexav.ro
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146664
teledon: 0900 900 273

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoacsi spune:

Buna!

scuze pt ca raspund tarziu, am fost in concediu.
Lista este afisata pe ferestrele secretariatului la intrarea din str.oitelor. Este renovat acolo. Deasemenea, D-le secretare mi-au spus sa revin dupa 1 sept pt ceva noutati legate de sedinta cu parintii.
toate bune!

simona.

Mergi la inceput

Buna, Simona.
Ieri am ajuns din nou la scoala. Catalina mea este la clasa dnei Petria.

Ai intrebat cumva daca au uniforma lor sau le cumparam clasica uniforma? O sa dau si eu maine un telefon la secretariat, sa vad daca mai aflu cate ceva legat de ziua si ora de incepere sau poate se tine vreo sedinta inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismonique1 spune:

Am citit mesajele anterioare si am constatat ca tineti cont de parerile celor care scriu pe forum. Sunt pareri personale si de multe ori eronate.Copilul meu a nimerit la dna Georgescu(desi am optat pentru dna Neacsu). E tanara, draguta si atat....nimic deosebit profesional.Din respect nu scriu mai multe.
Cineva spunea de dna Dobre ca e dura. Nepoata mea e acum in clasa a V a si ii datoreaza dnei Dobre pregatirea exceptionala.
Ar fi bine sa mergeti sa vorbiti cu dna directoare la inscriere, sa cunoasteti invatatoarele si sa va formati singuri o parere. Stiu ca cele mai multe au o pregatire profesionala foarte buna,iar rezultatele la concursuri vorbesc de la sine.Succes in noul an scolar!

Mergi la inceput

salut!

eu am fost azi la scoala. este vorba de uniforma clasica: fusta neagra/gri inchis/bleumarin si bluza alba. modelul la indemana fiecarei familii. nu exista STAS. manualele vor fi date de scoala. apoi impreuna cu invatzatoarea parintii vor cadea de acord asupra editurii la care vor apela pt diverse altele: caiete speciale, etc.dupa 13 sept. ce mi s-a parut interesant va fi programul 8-11. din cauza renovarii neterminate vor fi 3 ture de copii. asta pana in primavara 2011. in rest bafta si sanatate ! eu nu cunosc invatzatoarele personal ( si nici nu cred ca ai cum chiar si cu 3 ani inainte de a inscrie copilul!!! adica din 5 min de discutii chiar cu toata bunavointa- de ce nu si tupeul??!! nu iti poti forma opinia clara ca "X" persoana e potrivita pt copilul tau...si apoi toata tevatura cu audiente, etc...) dar sper din tot sufletul ca daca ne ocupam de copii cu adevarat sa putem avea reusite alaturi de acest cadru didactic de baza pt formarea unui elev.
numai bine!

simona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Stie cineva la cat e deschiderea luni?? (la sc 79) Sau daca mai este vreo deschidere?
Aveti vreun nr de tel de la secretariat?

mersi,

Mergi la inceput

Oana, deschiderea este la ora 8. Dar ora asta e valabila pentru cls. I... am observat ca erau ore diferite, in functie de clasa in care e copilul. Imi notasem numarul la inscriere, dar nu il mai gasesc. Am incercat saptamana asta la numerele de pe net, dar nu a raspuns nimeni.

Simona, da, este important si cum ne ocupam noi de ei in primii ani. Sigur, sunt convinsa ca trebuie sa existe si o compatibilitate intre invatatoare si copil. Sa speram ca va exista...

Mult succes si cat mai putine emotii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamimo spune:

Buna Si,

Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat,am fost plecati cam mult de acasa in aceasta vara...
Doamna Ionescu este o dulcica,din toate punctele de vedere.E apropiata de copii,comunica foarte bine cu parintii si a avut rezultate foarte bune cu fostii ei elevi.Cu siguranta o sa fii multumita.
Multa bafta tuturor copiilor in noul an scolar si parintilor multa putere si rabdare!

Mergi la inceput

Multumesc Mona.

Pentru mine a contat aceasta comunicare de pe forum.Si apoi m-am linistit caci dupa 2 zile de scoala Francisca mea este tare incantata de "DOAMNA" si de tot ce se intampla la ore. Din suflet urez tuturor copiilor & parintilor sanatate si bafta !

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Si noi intentionam sa o inscriem pe Clara anul viitor la 79. Ma puteti ajuta, va rog, cu numele invatatoarelor care vor prelua in 2011 clasa I? Nu cunoastem pe nimeni acolo si chiar nu avem nici o referinta.
Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput