Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Am revenit,

Am citit povestea Andrei si am ramas stupefiata.
Imi pare rau ca in Romania exista astfel de medici.
Dar ma tem ca si in ziua de azi mai exista astfel de specimene.Si ar fi bine daca auzi astfel de povestiri sa dam si numele medicilor.De fapt exista o rubrica"Doctori de care sa te feresti" dar nu prea se scrie la ea.Eu am intrat si am citit.
Ce sa zic, bravo Andrei pt curajul ei de a mai face doi copii dupa prima nastere asa de grea.

Cami +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

vai ce liniste.
dar ce faceti fetelor ati domit deja?
mie astaz mi sa facut un dor de casa ca numai
am spus la sotul ca as pleca sa nasc acolo
aicia in afara de el si de niste prieten nu mai am pe nimen.
am uitata va am si pe voi.
dar cad citesc mesajele vostre ca o sa aveti pe mamele langa voi im apuca o stare de plans ca numai si mama mea pana in octombrie nu poate sa vina asa ca o sa am rabdare si sper sa trec cu bine si peste asa.
va pup si sper ca nu va plictisesc cu vorbele mele.
si sper sa intelegeti ce vreau sa spun

matilda29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Madmat stai linistita ca nu ne plictisesti. Eu as vorbi mai mult da imi face figuri netul.
Noapte buna!

Cria cu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! ce mai faceti? Sper ca sunteti bine. S-a linistit si vantul mai peste tot asa ca sa dormiti bine toate(mai ales Mihaela).
Despre povestea Andrei ce sa spun.... oarecum trista la cum a decurs nasterea dar pana la urma un caz fericit ca mama si copilul au scapat fara sa li se intample nimic rau.
Eu sunt bine. si mie mi se intareste burta dar nu prea ma doare. azi totusi mi-am luat No-spa ca nu se stie cand voi avea nevoie. Am cumparat si detergent pentru bebe. I-am cautat si lenjerie de pat dar n-am gasit nimic care sa-mi placa. Cica in Franta si Anglia nu mai recomanda astia aparatorile pt patut. Si ma gandeam sa-i iau si eu fara ca tot va fi mai cald din martie. Daca va spun ca m-au apucat si superstitiile.... cand am vazut ca nu gasesc lenjerie de pat nici n-am mai cumparat hainute cum imi propusesem. Practic eu nu am luat decat pampers, sapun si servetele umede pt bebe. Hainutele sunt primite de la o pritena din Anglia care s-a apucat sa le cumpere inca de acum 3 luni. In seara asta vazusem niste chestii destul de dragute dar nu m-am putut hotara sa le iau. Parca imi era frica desi e aiurea. Nu am simtit asta pana acum. Am sfarsit prin a-i spune sotului, uite cumperi cam asta si asta, te uiti la marimi, le si masori si le speli.... Dar poate imi trece frica si le cumpar singurica pana nasc.

Cineva imi scrisese ca inainte de nastere se masoara craniul copilului si bazinul meu. Cand se masoara ca mie mi-au zis ca ecografia asta de 32 saptamani e ultima care o mai fac pana nasc? Se poate aprecia si la examenul ginecologic? Vad ca altor fete de 1.55m cu bebei grasuti li se vb oarecum de cezariana. La mine nimic. Eu prefer sa nasc normal dar nu vreau sa fie absurzi. Daca nu se poate sa ma opereze si gata. Nu vreau sa scoata copilul cu forcepsul sau sa ma chinui ore bune si apoi sa ma opereze. Dar nu va mai plictisesc cu temerile mele. Deocamdata saunt bine si eu si bebe si vom vedea la momentul respectiv ce si cum. Ma intreb care dintre noi va naste prima.
Aveti grija de voi si de bebei.
Si eu stau in Titan daca vreti sa iesim intr-o zi la plimbare.De preferat in week-end pentru ca eu inca lucrez.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KMI78 - tu ce inaltime ai? Si ti-au vb si tie de posibilitatea unei cezariene? Mi-e mi-au zis ca bebe va ajunge cam la 3.400kg la 40 de saptamani.
Daca gradul de maturizare a placentei este deja 3 e adevarat ca nasc inainte de 40 de saptamani? Placenta imbatranita il poate afecta pe bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

BUNA FETELOR!
In sfarsit dupa trei zile.Mi s-a stricat compu si a trebuit sa-l duc la magazinul de unde l-am cumparat norocul meu ca este inca in garantie altfel nu scapam asa de ieftin.
Da a-ti scris nu gluma la mine e 01.30 noaptea si am stat pana acum sa va citesc,si sa raspund asa in mare ce imi mai amintesc.
Despre asistarea sotului la nastere eu imi doresc foarte mult asta e si prima nastere,sa vedem pentru ca aici ei iti dau voie sa asiste dar de multe ori spune sa astepte sotul pe hol ca il cheama cand intri in sala de nasteri si apoi uita....
Ce vreau sa va mai spun am inceput sa port centura prenatala e de la MAMA DONNA foarte buna o am de vreo 2 luni dar abia acum am inceput sa o port chiar si noaptea e extraordinar de buna am tot auzit de ea dar nu am bagat in seama v-o recomand si voua merita.
Despre soacra,a mea e cea mai buna soacra de pe terra,m-am atasat foarte mult de ea poate si din cauza ca eu si mama nu am fost niciodata apropiate mama mea este o persoana f. dificila tocmai de aceea soacra va veni sa ne ajute cu bebe chiar isi va lasa serviciul pt. noi.O iubim f. mult.
Cam atat deocamdata noi suntem bine si eu si bebelina sunt invidioasa pe voi ca puteti face eco mai des ,eu am 28 saptamani si am facut doar doua si o sa mai fac doar unul pe la opt saptamani,mi-e dor sa o vad dar asta e important este ca o simt toata ziua.
Acum va las si ma duc si eu la somnic.

laura28arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neata fetele....as bea o cafeluta

ralualexandrei toata stima si respectul , jos palaria in fata ta .....nu am cuvinte si oricum plang .....e de neimaginat asa ceva...offfffff

am venit la raport: am dormit super naspa azi noapte...pisu..ochii beliti la tavan....pisu...atipit....trezit ca imi era sete...si tot asa...aaaaaaa si bineanteles vesnicele dureri la intorsul de pe o parte pe alta si la ridicatul din pat....si ma doare si acuma tare de tot( de vreo cateva zile parca se mai potolisera durerile , nu mai erau asa de puternice).asta e...merg CRACANATA si ma legan ca o rata( noroc ca am geaca lunga pana la glezne si nu se vede

numai am rabdare pana joi, cand trebuie sa mergem la .imi e dor sa il vad pe bb.

fetele va urez in sfarsit de saptamana linistit si odihnitiva mult.

va pupic pe buric

31+ cu bb eduard darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am uitat sa va zic ceva

prietena mea ce a nascut in august mi-a zis ca la recomandarea Dr. a folosit Crema de Galbenele foarte buna pt "taietura"( pt cele ce nastem natural)si ne taie la ..... la ea s-a cicatrizat super. in cazul in care stiati VA ROG SA MA SCUZATI!!!

pupici.

revin: aseara am observat ceva super misto si am ras cu lacrimi, bb al meu se gadila , ma gadilam pe burtika si el fugea in partea opusa si dadaea din "nu stiu ce" , nu cred ca ii place si ma jucam eu asa pana tati m-a certat cica : "lasa copilu in pace , nu vezi ca nu ii place, de ce il necajesti?", dar pana atunci se amuza si el chiar ma gadila si el pe burtika. e super incantat cand bb face burta mea colturi colturi si se onduleaza toata.
daca e galagie in camera ( musafiri sau suntem undeva ) se agita si el, ca si cand ar vrea sa ia parte la conversatie..

sper sa fie tot ce am vrut sa zic, sa numai revin inca o data!!!

neuronul bata-l vina( sau umbra lui??)

31+ cu bb eduard darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Neata burticutze

hop si eu la raport.....vad ca azinoapte nu a fost prea mare agitatie pe net.....eu am dormit foarte prost azi noapte...acum ma trezesc mai devreme pe la 2 si stau cu ochii in tavan sau la porcariile de la TV pana pe la 4, drumuri la wc, intoarceri dureroase........

Azi e o zi frumoasa si vom iesi la plimbarica

Pupici si ne revedem azi

Diana 28 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pai nu prea a fost agitatie pe net ptr ca nu a functionat D.C.
Noi am dormit bine si azi chiar ne-am trezit mai devreme.Avem in program curatenie cu tot tacamul,sters praful,etc ,si mai pe seara mergem la cumparaturi ca i s-a facut sotului pofta de peste la gratar ,ca la noi in casa el e cu poftele.
Bebe e vioi si isi infige cu nadejde piciorusele in coastele mele.
Laura hai fata ca-ti dau eu o gura de cafea,numa' nu plange.
Tzuna fii barbata si nu-ti mai face atatea ganduri negre.Eu tind sa cred ca tu nu ai incredere in doctoritza ta ca va face ce e mai bine ptr tine si ptr copil,daca as fi in locul tau eu i-as povesti toate aceste temeri ale mele si in functie de raspunsurile ei mi-as face ceva planuri.
Cami eu i-am dat numele doctoritei in povestire ca nu am ptr ce sa o protejez pe aceasta femeie fara suflet .
Elyanne,Roxanici,Absoluta,pai ce faceti fetelor?Se poate?Dati un semn de viata.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 31+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput