Clubul nurorilor (74)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pai daca recomandarile au venit de la persoane pe care le stiti cat de cat si in care aveti incredere, atunci sa mai astepte sotzul, sa gaseasca alt loc mai bun.
Sincer am patit-o si eu, ca mi-a luat ochii salariul si dupa ce am ajuns acolo am fugit cat am vazut cu ochii. Asa ca sa nu se grabeasca, mai ales daca nu-l da nimeni afara de unde e acum. Ca si asta e un avantaj, ca negociezi de pe o pozitie buna, daca iti convine accepti, daca nu, mai cauti.

Marina nu ma luati si pe mine la plimbarica? Ce-as mai veni si eu... Cred ca-mi gasesc motiv sa ies putin in pauza, ca altfel ma anchilozez de tot aici pe scaun. Si asa o sa ma anchilozez ca de la 3 am conferinta telefonica, iar intzepenesc cu receptorul la ureche.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

exact mai asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Si asa o sa ma anchilozez ca de la 3 am conferinta telefonica, iar intzepenesc cu receptorul la ureche.[/font=Comic Sans MS]

Aly pai pune-l pe Boss sa iti cump casti, sau in cel mai rau caz ti le cump singurica. Ti le pui in loc de receptor si macar stai si tu mai relaxata, si nu te mai doare mana sau urechea de la receptor.
Nico sa stea cumintel aici. Parerea mea. eu am facut asa o data, m-am dus dupa salariu si am rezistat o zi. totul a culminat cand mi s-a explicat ca e vara, ca intra muste si mi s-a inmant un plici. si printre hartiile ce la aveam de facut trebuia sa mai prind si o musca. initial am crezut ca noii colegi fac misto de mine, dar cand am vazut ca vb serios am taiat-o in cea mai mare viteza!!!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

'Neatza la fete!
Briza e o idee buna. Sa vad unde gasesc casti din astea, ca banui ca trebuie sa aiba la capat mufa asa cum are receptorul de la telefon, ca la telefon nu am mufa de intrare ca pt castile obisnuite. Si sper sa nu fie f. scumpe, ca sa le pot lua eu, ca daca astept dupa sefu... pot astepta.
Cat despre patania cu pliciul de muste... of Doamne, ca mare ti-i gradina!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

neata fetelot
briza, ii faceai concurenta lui Nica
dar ai vazut ce a patit, sf.nicolae i-a venit de hac

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Saluti dragelor.
Aly pai la noi sunt in jur de 20RON, unele de astea obisnuite, nu de "firma". Dar sunt f bune, si am o gramada de clineti care le folosesc zilnic pt conferinte pe skype.

briza_marii
poze
edit "clinetii" aia cica vor sa fie "clienti".

Mergi la inceput

Si au mufa cum are receptorul de la telefon? Nu-s scumpe la 20 de ron, lasa ca il trimit pe sotz prin magazinele de specialitate si poate ma invart dup-aia de un decont.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

[font=Comic Sans MS]Si au mufa cum are receptorul de la telefon?

Da, are un papucel de ala alb, de plastic

briza_marii
poze

Mergi la inceput

No, fain. Sigur imi caut si eu. Pacat ca nu esti in Cluj sa vin la sigur . Ce marca is alea de le comercializati voi?

Mergi la inceput