Clubul nurorilor (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Multumesc Marina. Mai am timp sa-mi fac emotii pana maine, ca maine la 5,30 am interviul.
Va , va doresc o seara frumoasa alaturi de 'jumatatile' voastre.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

'Neatza!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata si de la noi.

oare cum va fi azi vremea in Buc? o sa putem iesi la plimbarici???

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly, bafta multa la interviu, si nervi de otel, ca stiu cum te simti. Si eu sunt la fel, imi tremura stomacul si paraca nu mai pot gandi coerent.
La noi aseara a fost super. Iesirea cu nasii la rest a foat tare tare placuta. Azi i-am invitat la noi: baietii vad meciul si fetele fac pizza si cremsnit. Stiu ca e tarzie ora, dar sotul meu vroia tare mult sa vada meciul cu nasul, si asa l-am ademenit, cu cremsnitul meu.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Briza sa fie! Eu ma enervez pe mine insami, ca doar nu-s luata de pe drumuri, job deocamdata am si nu ma scoate nimeni afara, deci daca imi convine accept, daca nu, mai caut. Am constatat ca-s si tare mofturoasa, adica nu m-as duce undeva unde sa lucrez mai tarziu, ca si asa mi se pare ca abia am timp pentru mine si iubi. Deocamdata avantajul este ca si sediul lor e foarte aproape de mine, tot cam 10 minute de mers pe jos, ca si la jobul actual. In fine, deocamdata nu pot decat sa speculez, sper ca diseara sa aflu mai multe.
Si zi asa, stii sa faci cremsnit? Eu am incercat o singura data si m-am dat batuta.
Marina la Cluj e soare, dar cam rece. Dar la pranz se va incalzi. La Bucuresti ar trebui sa fie mai cald ca la noi, ca doar e mai la sud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

e soareee. emma nu vrea sa doarma, e maraita, asa ca am sa o scot.

cremsni vreau si eu. chiat m-am uitat marti de foi dar nu am gasit.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

un semn de viata si de la mine
aly - bafta
la aceeasi ora se duce si al meu azi sa mai stabileasca niste "detalii"
briza - vrem si noi pizza si cremsnit
cu suc fac eu cinste

Mergi la inceput

Nico bafta pentru sotzul tau.
La o bucata de cremsnit ma inscriu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Foile le-am cumparat ca mie nu imi ies asa de aspectuoase ca cele din comert, plus ca asa termin mult mai repede de facut prajitura. Crema o fac eu e: 15 linguri de zahar, 10 linguri de faina (mai plin, nu de alea lesinate), 800 g lapte, 3 oua, 3 plicuri zahar vanilat. Bati albusul de ou spuma + 2linguri de zahar + zaharul vanilat si il lasi deoparte. Faina, zaharul, galbenusurile si laptele se pun la fiert pe tabla aia de copt ardei (adica nu se pune direct pe flacara). Trebuie avut grija sa mestecati des pt ca se lipeste repede. Dupa ce s-a ingrosat se da la o parte dupa foc si se incorporeaza albusul spuma. Se mai pune putin pe foc (2-3 clocote) si se toarna fierbine pe foi. Se da la rece si se pudreaza cu zahar.
Am vazut ca exista si crema de cremsnit dar nu am cump. De asemenea, am mancat la cineva cu crema amestecata cu frisca. Mmmmm ce buna era, dar nu am luat reteta

briza_marii
poze
edit daca iese buna, sigur ca dau la toate noricile. Ce bien ar fi sa ne intalnim, ca sa va pot da in realitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Doi purici au castigat la LOTO 6 din 49.
- Tu ce ai de gand sa faci cu banii castigati? intreaba unul dintre ei.
- In primul rand, imi cumpar un caine numai al meu...

Mergi la inceput