sangeri in tipul sarcinii????
Raspunsuri - Pagina 2
aventura spune:
Joujou, stai calma! Ai 9 saptamani ceea ce inseamna ca in aceasta perioada cam trebuia sa-ti vina ciclul in mod normal! Eu am avut mini pete maronii si la 5 saptamani si la 9-10 saptamani...
Ia utogestran 2 dimineata 2 seara vaginal si o sa vezi ca o sa fie ok. Gandeste pozitiv te rog! O sa fie bine!
Aventura
37+ cu
Antonio
rali spune:
JouJou- nu te mai gandi la ce e mai rau... o sa fie bine o sa vezi. Daca te ajuta si eu am fost in situatia ta: o sarcina pierduta la 6 saptamani iar la aceasta sarcina am avut scurgeri maronii la 7 saptamani...(cel mai bine e sa te odihnesti, repaus fizic, aceste pete pot sugera si fixarea sarcinii).Eu am luat duphaston pana la 20 de saptamani. Acum am aproape 40 de saptamani si astept din zi in zi sa nasc.
Sarcina usoara!
Raluca 39+
Joujou spune:
Multumesc mult burtici pentru incurajari! Sper sa se opreasca scurgerile astea maronii, sunt mai sterse acum.....intre timp urmez sfaturile voastre si incerc sa ma odihnesc cat pot mai mult! Ma agat de faptul ca nu am nici un alt simptom ingrijorator (dureri, crampe) si sunt optimista ca pana la urma o sa treaca si asta si bb o sa mai creasca un pic si inca un pic cu fiecare zi si o sa fie mai puternic! O scoatem noi la capat!
Multumesc inca o data!
Va doresc multa sanatate si bebei frumosi si vigurosi! 
Joujou
9 saptamani si crestem!
teodoran spune:
Eu nu am experienta ca celelalte fete, sunt in 8 saptamani, si de la 6 saptamani, am sangerari maronii. Dna dr. mi0a dat pe langa utrogestan si gravibinon...bb-ul e ok,maine ma duc din nou la eco. Si eu am fost foarte speriata de sangerari, mai ales ca in unele zile au fost abundente, si intr-o zi chiar rosu aprins, dar atunci cica a fost un hematom care l-am eliminat. Deci incerc sa fiu optimista, chiar daca nu cred ca e normal sa sangerez tot timpul.
Ce am obsevat ca in ultima perioada foarte multe fete se vaita de aceste sangerari,,,dar pe vremuri nu era asa...am intrebat si eu pe celel mai in varsta si ele nu au trecut prin asa ceva. Cred ca e si din cauza stresului si din cauza ca ne dorim atat de mult bb si am obtinut atat de greu sarcina.
8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png