sangeri in tipul sarcinii????
nus tiu cum sa incep dar mie friica am deja doua luni si ceva de sarcina si am avut unelee sangerari...ce sa fac credeti ca e cazul sa merg la un control:(mie friika
Raspunsuri
MADYN spune:
E cazul sigur sa mergi la doctor! Si asta cit mai curind posibil, chiar azi daca poti si ai unde! Nu are de ce sa-ti fie frica, doctorul nu este un bau-bau ci te va ajuta in sustinerea sarcinii .
Iti tin pumnii sa fie bine!
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
nonni spune:
In primul rand nu te speria, cel mai probabil totul este in regula. Totusi sfatul meu este acelasi..trebuie sa consulti doctorul sa te asiguri ca sarcina este in regula si sa iti prescrie ceva pentru fixarea ei daca este cazul.
chiquitita spune:
Du-te neaparat la doctor. Pot fi inofensive sau foarte periculoase, depinde de cauza lor. La dr te lamuresti!
19+ 
nikole spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Du-te neaparat la doctor. Pot fi inofensive sau foarte periculoase, depinde de cauza lor. La dr te lamuresti!19+
Din pacate asa este.Numai dr iti poate spune cauza lor si riscurile aferente.
Eu am avut scureri maronii, la inceput mai light, in anumite zile abundente, aproape spre negru, am fost ingrozita.
Pe langa repaos cat se poate de mult, evident am luat si niste relaxante uterine.
In fine...inca mai am, s-au mai rarit, dar nu au disparut...
pot fi din cervix, fara sa aiba vreo legatura cu fatul...dar numai medicul in functie de ce vede se poate pronunta.
Iti tin pumnii,sa ne spui ce ai facut.
Cum sunt sangerarile?e rosu curat, sau mai inchis la culoare?
bebika 12+
youngmomy spune:
sincer is maronii dar is putin dar nu mai curge a curs ceva nesemnificativ oricum ma duc la doctor multumesc pt ajutor...
selena_kiss spune:
e cel mai bine sa mergi la medic si nu te speria multe femei patesc asa la inceput.si eu am sangerat pana la 3 luni iar acum am 7 luni iar bebe e bune.mult noroc la medic
brazuca25 spune:
Multe fete de pe forum au patit la fel, si este de cele mai multe ori nevoie de un tratament de sustinere a sarcinii, sau macar de repaus pt cateva zile. Mergi la dr sa vezi ce iti recomanda!
13+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
youngmomy spune:
sangerarile alea insemna ca era cat pe ce sa pierd sarcina....doctorul mi-a data niste pastile la inceput...acuma nu le mai iau se pare ca alea nu-mi priau organismului meu sper ca totutl sa fie ok in martie am 4 luni sper sa fie ok...oricum..pastilelea alea dupa control mi-a spsu sa le iau...dar nu le mai iau sper sa fie totul ok...
brazuca25 spune:
Ce pastile ti-a dat? Eu am luat Utrogestan,de la 5 sapt, si le-am lasat abia la 12 sapt cand a zis dr ca bb e ok si a crescut chiar mai mare decat calculasem noi.
14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Joujou spune:
Fetelor, ajutor! Am nevoie de incurajarile voastre... Acum o jumatate de ora, dupa ce m-am ridicat din pat sa merg la toaleta ca orice burtica gravidoasa (adica cal putin de 2 ori la interval de o ora), am observat pe chilot o mica pata , sau mai precis, o dungulita maronie....bineinteles ca s-a-nvartit totul cu mine si m-am panicat putin, asta poate si pt. ca in urma cu o jumatate de an am pierdut o sarcina tot cam in perioada asta (eram in 8 saptamani) si totul a inceput de la o pata maronie pe chilot si cateva firisoare de sange pe hartia igienica....consolarea mea este ca de data aceasta pe hartie nu a mai curs nimic, ca si cand scurgerea era mai veche (in ultimele 2 ore nu am facut altceva decat sa stau in pat si sa butonez la tv...) Iau utrogestan inca de la 5 saptamani, practic de cum am aflat de sarcina si la recomandarea ginecologului meu....primul lucru acum a fost sa-mi sun medicul si sa-i cer parerea, mi-a recomandat sa maresc doza de utrogestan de la 2 la 4 pe zi...si atat...ce sa fac, cum sa alung vocea din capul meu care imi spune ca...oofff....istoria se poate repeta? 
Joujou
9 saptamani si crestem!