Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 4
piticul spune:
Avalon, niciodata nu ma dau batuta. Ma impiedic, cad, dar intotdeauna ma ridic.Cred ca in viata cu ambitie si rabdare poti invinge orice. Pana acum eu am putut intotdeauna. Nu stiu ce imi va rezerva de acum inainte viitorul. Doctorul asta,Tutunaru mi se pare si mie un tip destept si interesant.Iti doresc multa bafta!
PITICUL
Ioanatugs spune:
Avalon multumesc mult pentru indicatii, ai mare dreptate, doar ca am fost putin bulversata azi, nu ma asteptam la asa ceva. Nu am prea auzit de polipi uterini si nici de la ce se pot forma, dar de acum ma voi interesa. La mine varianta cu Banceanu cade din prima pentru ca am fost la el la American Medical Center si nu mi-a facut deloc o impresie buna. Eu auzisem ca acolo el face GIFT, insa d-sul nici nu stia ce inseamna procedura in sine, a confundat-o cu IAD-ul si in al doilea rand la el trebuie sa stai internata 4 zile pentru o simpla histeroscopie, iar eu nu am timp. Mi-am cauterizat o data acolo, o rana pe col si am stat 3 zile internata. As astepta la Tutunaru dar nu prea ma simt bine, ma simt f. slabita si as vrea sa iau din pripa chestia asta. Si eu inclin tot mai mult din nou la dr. Ion Ionut, cel care mi-a facut si laparo, dar o sa-l intreb daca face cu anestezie, daca nu, ma anesteziez eu cu ceva si tot o fac!!! Merci pentru tot!
Piticul of... si eu tot spre 34 merg anul asta si nu-mi place deloc cifra aia, 33 inca suna bine. Asa sunt si eu cad si ma ridic, cu forte mereu noi, nu stiu de unde vin!
Avalon spune:
Ioana, pot sa-ti spun sigur ca nu din cauza naturistelor ti-a aparut polipul, dar sangerarea prelungita in mod sigur e din cauza aspirinei. Polipul uterin nu este o afectiune grava, in sensul ca nu evolueaza rapid, multe femei au stat ani de zile cu polipi nestiind de existenta lor, insa actioneaza ca un sterilet, impiedicand instalarea unei sarcini. Orchis a avut mai multi polipi si dupa ce i-a extirpat a ramas gravida. La tine este clar ca e foarte recent pentru ca nu s-a vazut la ecografiile anterioare, dar pt ca ai luat aspirina ai avut sangerari prelungite. Doamne fereste, bine ca nu e fibrom, polipul se extirpa prin histeroscopie fara probleme. Hai ca nu e asa negru, mai mare e sperietura. Daca vrei sa scapi urgent de el, incearca la Ion Ionut, desi am inteles ca si el are programari cu mult timp inainte, of...
Ioanatugs spune:
Avalon draga, asta mi-a spus si Tutu, ca polipul acela poate fi un motiv de infertilitate. Dar nu inteleg de ce am si febra noaptea, pentru ca ma trezesc cu camasa uda, de parca am facut dus dimineata. Eu faceam monitorizari aproape luna de luna pina in decembrie, asa ca ar fi fost chiar culmea sa nu-l fi vazut pina acum. Cred ca s-a format recent, am banuit ca ceva nu e in regula, de cand mi-au intarziat rushii cateva zile. Dar ma tot gandesc la inseminarea aceea din 30 sept. pe care am facut-o cu Matei si Mihalache, poate de acolo mi se trage, pentru ca dupa inseminare am avut dureri de burta si spate, vreo 3 saptamani si m-am ales si cu o usoara infectie urinara atunci.
piticul spune:
Ioana, in primul rand nu toti medicii din Giulesti fac histeroscopie fara anestezie. Pot sa iti spun ca si o "proaspata" intoarsa de la Giuly ca e asa. Doua fete au facut in cele trei zile cat am stat eu acolo si li s-a facut sub anestezie.
In al doilea rand, Avalon are dreptate. Polipii acestia actioneaza ca un sterilet. Poate ca pana la urma ai descoperit in sfarsit cauza. Eu am o prietena care a avut polipi, i-a extirpat si in cateva luni a ramas insarcinata.Acum are un baietel de cateva luni.Asa ca.. curaj!
Avalon spune:
Am vrut sa-ti spun de inseminarea la Mihalache, dar nu am vrut sa pun paie pe foc Cu febra nu e in regula deloc, nu poate fi de la polip, mai bine mergi si faci niste analize de secretie amanuntite si urocultura... ti-am spus parerea mea despre Mihalache...
miki-miki spune:
Ioana ai grija de tine. Ca si Avalon eu zic sa faci repede niste analize amanuntite sau mai bine suna-l pe dr T si spune-i ca nu te simti bine.
Avalon nu m-ai mai vazut pe mess pt ca intru f f tarziu. Cand ajung acasa tb sa fac curatenie si altele si dc deschid net-ul nu mai fac nimic. Mi-am propus sa-l deschid numai inainte de culcare o jum de ora ca sa mai citesc cate ceva. In we intru si mai devreme.
Miki
Ioanatugs spune:
Avalon deci si tu crezi ca de acolo mi se trage? Ce mi-ai povestit de dr. Mihalache mi-a facut parul punk, nici nu vreau sa ma mai gandesc!
Piticul merci de incurajare, poate ai dreptate si acolo e problema, cine stie! Ma bucur sa aud ca sunt medici care fac histeroscopie si cu anestezie, o sa intreb!
Miki-Miki merci
Cat despre febra, e doar peste 37, dar ea indica ca ceva nu e in regula, stiu! Poate unde sunt si la ovulatie, ca aveam foliculi maturi gata sa se sparga pe ambele ovare. Eu am dat vina pe o gripa ce ma tot incearca de cateva zile. Vreo infectie nu cred sa am pentru ca nu am nici un fel de scurgeri ciudate, doar sange rosu aprins si glera aceea de la ovulatie, din cand in cand.
danyalo spune:
Ioana scumpa... uite cine bantuie la ora asta pe forum!N-am somn! Offf...m-ai speriat si in acelasi timp mi-ai bagat si mie cuiul cu polipii!
Scumpa mea la Giuly cred ca doar Mr.M. face histeroscopie fara anestezie... dar ceilalti fac cu anestezie daca asa soliciti! Sigur Dr. Ion face cu! Atunci cand m-am trezit eu dupa laparo' era o tipa ce facuse histeroscopie cu el inaintea mea! S-a trezit...a stat putin si a plecat acasa!
In ziua cand m-am internat era alta tipa pacienta lui Marinescu ce a facut histeroscopie...pe viu of course... saraca...a fost curajoasa...dar a venit in salon pe piciorusele ei... a zis ca nu a durut-o deloc ( ii scosese Marinescovici 7 polipi). A stat putin pe pat( nici nu avea...caci era cam aglomerat) s-a imbracat si a plecat acasica! Curaj! O sa vezi ca o sa fie bine! Daca vrei sa mergi la dr. Ion te duci luni la Giuly si-l cauti pe la 14-14,30 acolo la intrare- prima usa pe dreapta! Eu am stat la rand...am lasat liota de gravidute sa intre...si ultima am vorbit cu dansul- am asteptat pana pe la 16! oricat ar fi de aglomerat o sa vezi ca-si face timp ( ii poti spune ca tot dansul te-a si laparoscopit)!
Te pup ! Ai grija de tine! Totul va fi bine!
dany
nusy spune:
Ioana: intr-adevar,asa cum spune Miki, am facut si eu histeroscopie pt.un polip uterin ,anul trecut in iunie,insa nu la Elias, ci la Polizu cu Banceanu si Esanu( mana intai).Ti-am povestit cum a fost.Dar,daca nu ti-a placut de Banceanu..nu te duce.El nu le are cu infertilitatea,insa cu problemele de ginecologie,da.E un medic foarte bun pe histeroscopii,operatii de fibroame..Eu am sunat la spital,pur si simplu, era joi, si mi-a zis asistenta de pe sectie ca pot veni luni, pt.internare.Daca te hotarasti,totusi ,sa mergi la el( asa,ca ultima varianta),pot sa-ti dau si eu nr.de telefon al secretarei personale al lui (care mi-a spus ca ma serveste oricand,fara probleme).
Si Madaluta( din Constanta) tot cu Esanu ,la Polizu, a facut histeroscopia si luna urmatoare a rams gravi ,iar in decembrie a nascut un baietel.
Asa ca,daca vezi ca ti-e rau in continuare,nu sta sa-l astepti pe Tutu..ci du-te in alta parte.
Miki: nici eu n-am mai intrat pe mess,ca stiam ca nu esti si n-avea sens sa mai intru.Deseara ma gasesti.
Avalonel: fac bine, astept sa ma programez la Dracea.
Nusy