Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lianoo ce faci fatoooo....te tii de intalneala??? Pe unde esti, prin Bucuresti???? Cum te mai simti???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Liana30

si io ma bucur fatoo ca te cunoscui..
da bree ca io mi te imagibam o baba cu ierburile si naturistele ei..si cand colo ce'mi vazura ochiii

Pai baba sunt ca fac 37 nu ca tine teitei. Credeai ca vine vre-o baba in baston cu o desaga de ierburi?.

Ioana sa o luati si pe aia raioasa cu banutz in gura pe care sa o puneti la intrarea in apartam. Tu , pt ca te muti in casa noua apuca-te si citeste cate ceva de Feng-shui ca sa respecti cateva reguli de acolo cand decorezi/mobilezi apartam.
Avalon te las pe mana Ioanei la ales de broscutze.
Auzi.... da bichinii ii asortasi cu scaunul lui Tutu? Si perishorului ce i-ai facut? L-ai reparat?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ioana io uitaai sa te felicit de casa/nu bre io stau acasa in pat si astept vizite..asa ca poftiti!!io va asteept..care doriti care poftiti..
miki io asa ma gandii
Avaloaneee tu grasa?hi..hi..hi,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Miki-Miki am una raioasa cu ban in gura, din metal, mi-am adus-o din Mongolia, dar nu stiu daca m-a ajutat. Poate casa era de vina, o s-o duc in casa noua, poate acolo o sa-i placa!!

poze

Mergi la inceput

Liana draga, multumesc frumos de urari! As veni iubita, dar nu prea am timp si mai am de alergat, de facut acte si mai trebuie sa-mi schimb si buletinul pina la 1 Martie, ca-mi expira. Asa ca alerg toata ziulica. Da, te pup eu dulce ca sa ma compensez cumva!mai vrei??

poze

Mergi la inceput

Ioana , aia tb sa aduca bani si tb pusa jos, la intrarea in apartam cu capul spre interiorul apartam si fundul spre usa. Am citit ca e o legenda care spune ca pleaca noaptea de acasa si se intoarce cu bani . Si dc ai mai multe le pui una dupa alta in directia unde tii banii. Si dc e hotzul e fengshuist afla unde e seiful

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Mai oltencelor, va tineti de intalniri? Bravo voua!
Ioana, Avalon se alinta, nici daca pune 5 kg nu poate sa se planga. Sa-ti poarte noroc casa noua, sa te bucuri de ea si sa dea Domnul sa cresti si un bebe, 2, 3...in ea.
Mikisor, raportul il dau eu, sper sa am si ce. Presimt ca o sa o inebunesc pe Avalon cu intrebari.
Avalon, am reusit sa-ti scriu un pic azi; fetelor sa stiti ca vreau si eu broscute.
Nusy, tu ce mai faci? Inca n-am reusit sa citesc din urma. Te mai duci la Dracea sau ai schimbat?
Somn usor 7 purici pe-un picior!

Mergi la inceput

Miki-Miki ai dreptate si eu stiu ca trebuie asezata pe podea, in stanga usii, dar nu stiam ca trebuie sa fie chiar cu dosul la usa. Asa o s-o asez!! Mie mi-a spus sotul ca trebuie sa-i scot banutul cand sunt acasa si sa-l pun la loc in gura cand plec de acasa. Ma rog, nu am putut face niciodata, asa cum trebuie si nici nu am crezut in ea prea mult. Poate de acum incolo, datorita voua!!
Mirela1 multumesc frumos

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mirela, nu ma inebunesti! Daca pot sa te ajut cu informatii, cu cea mai mare placere! Am primit mailul tau si iti multumesc pentru ca iti pasa de mine

Mergi la inceput

Fetele interesate de Feng Shui pot citi aici despre www.feng.shui.ro/index.html?-_broasca_raioasa.htm" target="_blank">broasca raioasa cu 3 picioare ,
Testoasa cu pui in spate nu o gasesc dar jucati-va pe site si poate o gasiti voi.
Mirelush du-te si tu Avalon si Ioana la cumparat de broscutze. Poate m-ai gasesti pe cineva si vi le faceti cadou una alteia. Mamaaaa ce tare sunt la aranjat intalniri bucurestene

Edit: Avalon Ma faci sa ma rusinez. Bine ca ai reparat podoaba dar vad ca tot faci greseli rutiere. Nu mai treci pe rosu dar treci pe galben si pe interzis.
Ok, bichinii nu ii asortezi dar ceva cizmulite sau o esarfa si un ruj rosu nu merge.
Miki

Mergi la inceput