Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

iuliabraila, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita. Ai grija de bb, asta si-ar fi dorit si el
nusy, ma bucur ca ti-a raspuns dr, tine-te de capul ei si fa ce-ti spune. Bafta multa in continuare
va pup fetelor pe toate, zile fertile

gabi

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

iulia, nu am cuvinte. Dumnezeu sa-l odihneasca. chinul era oricum mai dureros.
te pup, fii tare, ai grija de tine si de bebe.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA imi pare sincer rau..dar capul sus mama asta e viata..acum pe primul plan e samburelul iar tatal tau sunt sigura ca nu a vrut sa fii suparata..de acolo de sus va va ocroti..te pupppp..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

IULIA--imi pare rau ,sincere condoleante si ai grija de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

IULIA, imi pare rau pentru tatal tau... condoleante... Ai grija de tine si de bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

IULIABRAILA condoleante, ai grija de tine, de bebe si de mama ta! Fii tare iubita, pentru ca bebelushul are mare nevoie de tine acum!!
Mirela_1 ma bucur ca ne-am intalnit si mie mi-a facut mare placere sa te cunosc personal.
Carmen94 ma bucur ca te "vedem", asa de activa pe aici, mi-a fost dor de tine!
Nusy iubita, ce rau i-mi pare ca nu ne-am intalnit!

Fetelor eu nu stiu ce am si de la ce m-am dereglat, dar ceva nu e in ordine cu mine. Eu sunt prin z12, sau 13 si normal ar fi sa fiu la ovulatie, dar eu am sangerari de 4 zile incontinuu. Luna trecuta mi-a venit menstra prin z32, a durat doar 2,3 zile si s-a oprit, pentru inca 4 zile. Insa de prin z9 a inceput sa curga din nou sange rosu aprins, nu mult dar constant. Nu stiu ce sa fie, mi-am facut si beta HCG si mi-a iesit 0, am facut si o dozare de prolactina si e in limite normale, deci nu mai stiu ce sa fac. Sa fie oare de la faptul ca am luat cate o aspirina pe zi??? Acum cateva ore am facut o injectie cu vit K si speram sa se opreasca, dar tot mai am pete rosii. Am programare la Tutu, dar pt. saptamana viitoare, sa astept pina atunci, poate se opreste de la sine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ioana, te pup iubita, ma bucur ca ne-am vazut din nou, am prins drag de ambianta aceea pe care o faci sa fie atat de placuta!Dupa cum te-am sfatuit si ieri, te rog sa te duci degraba la doctor, sunt convinsa ca in situatia asta te primeste fara programare, nu e un lucru obisnuit sa ai sangerari in afara menstruatiei... Este posibil sa iti faca o ecografie si sa te sfatuiasca mai bine decat oricine. Ai grija de tine, te rog

Pup toate pustoaicele Nusy, Miki, Copilutzu, Liana, Carmen94, IULIA, anastacia, danotino, Mirela, gabiu, orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirela, nu am sunat inca, vreau sa sun luni si la ea si la Matei, pentru o programare in aceeasi zi la amandoua(pe 14 februarie,daca se va putea).

Ioana, si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit...dar" va urma"!Din pacate,nu stiu ce sa iti zic de sangerarea pe care o ai..decat ca..s-ar putea sa fie de la aspirina( care stiu ca da hemoragii).Vezi ce zice Tutu,da-i un telefon.

Avalon: si eu te .Ai rezolvat cu anticorpii aia?

Iulia: imi pare tare rau,sincere condoleante.

Miki,Andra,Liana: v-ati ascuns?Nu mai ziceti nimic?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Iulia, condoleante! Pe noi, prezenta copilului ne-a facut sa trecem mult mai 'usor' peste o asa mare pierdere, spre deosebire de cei care nu au avut copil in preajma si au fost daramati. Asa e un dat!
Orchis, nu stiu ce zic zodiacele dar mi s-a parut evident de-a lungul anilor sa observ ca din pacate, da, se stinge cineva din familie inainte sau dupa o nastere cu maxim 1-2 ani ... Esti a doua pe care o aud ca face aceasta remarca. Vezi tu cum se umple golul cu alta flacara a vietii?
Mey, acu sa nu va obsedeze ca veti pierde neaparat pe cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nusy nu m'am ascuns mama sunt aci nu dupa ci pe
dj

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput