Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
Marcelle spune:
Multumesc mult la toate mamicile care mi-ati raspuns.
I-am pus comprese cu rivanol si azi de dimineata nu a mai avut nimic.
Eram foarte ingrijoata pt pata aia, dar vad ca acum e bine si nu e singura cu o reactie asemanatoare.
Sanatate Biencutei lui Nicoleta! si celorlati copilasi!
Va multumesc inca o data !
va pup!
Irinel spune:
Offffff ce de probleme...
Nicoleta sanatate multa Biei, cred ca faci bine ca nu-i dai antibioticul. Doamne ajuta sa aflati ce e in neregula!
Bertha, imi pare teribil de rau!!!... imi imaginez dupa atatea planuri si sperante cum esti acum... si stiu cum e cu joburile in Craiova :-(sper ca poate in ceasul al doisprezecelea sa se razgandeasca sefii lui. Ma gandeam, daca el tot e inBucuresti, n-ar putea incerca sa se mute la alta firma? Pe aici cam asa se procedeaza cand vrei sa obtii salariu mai mare, nu-i frumos da-i sanatos.
Marcela n-am stiut sa raspund la intrebarea ta, ma bucur ca e mai bine fetita ta.
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Nico, sper ca deja Bia este mai bine, tocmai am vorbit cu o prietena care are un bebe si exact simptomele de care spui,povestea si ea ca le avea bebe(febra ff mare, care nu scadea, a durat 5 zile), l-a tinut pe antitermice si pana la urma totul s-a terminat cu bine, era vorba de gripa care circula acum (au dat si la tv).
Bertha, imi pare rau de sotul tau, sunt niste nesimtiti sefii aia, iti faci planuri in functie de promisiuni si pana la urma... . Intr-adevar ar trebui sa profite cat mai sta acolo sa caute un alt job sper ca altii il vor aprecia cu adevarat. Tinem pumnii sa se rezolve problema asta cat mai repede, te rog sa ne tii la curent.
Irinel, cum a fost readaptarea la serviciu?
Madutza, of ce rau, nu poti sa incerci sa o iei seara acasa? Stau departe socrii de voi? Eu asa fac, sunt seri in care il i-au acasa si la 21, dimineata il duc iar, dar simt nevoia sa stau cu el cat de putin si lui ii place sa il culc eu, e greu asa este... Poate gradinita ar rezolva din probleme...
Simona ce mai faceti? Cand poti mai povesteste-ne de Victoras si bineinteles de printesa Roxi
Cami, mai a fost ceva in atmosfera cred, ca si Mihnea a avut ieri o zi, a reusit sa-l enerveze pe tati la culme, eu am ramas calma, dar pe masura ce treceau orele crestea si maraiala si nervii pana la urma am cedat si eu, l-am pedepsit, am si tipat un pic la el, am plecat sa ma plimb un pic ca deja simteam ca imi i-au creierii foc. In final am reusit sa iesim in parc si totul s-a calmat cand am ajuns la sarituri si la leagane. Mai pe seara am mai avut un show, dar lejer
Alus, multa sanatate!, Of, imi pare rau de decizia sotului, eu sper totusi ca se va schimba poate nu imediat, cred ca ar fi bine o perioada sa nu il mai intrebi nimic, sa incerci seara tu si Julia sa il faceti sa inteleaga ce familie minunata sunteti si poate pana la urma va ceda. Poate nu imediat, dar..., soacra ta nu are nici o influenta? un aliat puternic iti va fi de folos hai fi optimista te rog
Danaa, sper ca sunteti bine, asteptam vesti de la voi!!!
Carmenbr ce mai faceti voi? Cum se mai simte Eric?
Nico, Irinel, nu va bagati deloc, poate asa ma conving si eu, ca sunt foarte derutata, nu stiu incotro sa o apuc, ma gandesc cu groaza ca pana la noua locatie de acasa fac cel putin o ora, ca toamna, iar vine campania de promotionale si nu o sa am timp de nimic, ca daca plec de aici, iar tb sa stau o perioada si la alt job pana la bebe2, ca daca nu gasesc ceva convenabil cand voi incepe din nou serviciul...(aici sunt aproape convinsa ca vor gasi o solutie sa scape de mine) si uite asa, Na, nu cred ca s-a inteles ceva din ce am indrugat in afara faptului ca sunt
anacami spune:
LA MULTI ANI SIMONA!
Sanatate,bucurii si o familie armonioasa (sa se rezolve toate problemele)
Va pup pe toate si pe toti, revin mai tarziu, sunt fuga!!!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Multumesc de ganduri bune. Bia e mai bine acum. Febra nu a mai facut dar recitaluri tot am mai avut. Cred ca febra a facut din cauza eruptiei ultimei masele care mai trebuie sa iasa. dar tot nu sunt sigura. Iar recitalurile cred ca le mai tine si pe fondul oboselii. Cum v-am mai spus ea nu mai vrea sa doarma la pranz de cand i-am scos suzeta iar oboseala isi spune cuvantul. Aseara a urlat 2 ore ca "eu nu vreau sa doarma, nu vreau sa ma joc singura, nu vreau nimic". Pana la urma a adormit pe balcon uitandu-se dupa masina.
Berta Imi pare rau de situatia creata la serviciu. Poate se rezolva. Preturile la gradinite sunt cam asa: particular peste 700 RON/luna iar la cele de stat variaza intre 4,5-6,5 RON/zi (in jur de 130 RON/luna) dar la astea mai adaugi fondul gradinitei, fondul grupei, rechizite si consumabile sanitare (servetele, hartie igienica, sapun, spirt). Astea le stiu de la cumnatamea care o are pe Stefi la gradi.
Alus Imi pare rau de decizia luata de sotul tau. Parerea mea este sa nu mai aduci subiectul in discuti o perioada. Timp in care el se va linisti si va putea sa reflecteze mai bine. Daca aveti prieteni cu doi copii vizitatii mai des, dar nu ii spune ca vrei sa mai ai un copil. Vazand la altii poate va vrea sa mai aiba un bb prin casa.
LA MULTI ANI! Simona. Multa sanatate si pace sufleteasca. Sa-ti trasca comorile si sa fi fericita alaturi de familie.
si
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
ralu spune:
Buna fetele!
Camelia-cred totusi ca "Alba ca zapada" este prea grea pentru varsta lor, sau mai bine zis actiunea se deruleaza prea incet. Fetita mea cea mare s-a uitat pentru prima oara la "Alba ca zapada" la varsta de 3 ani. Si cred ca a vizionat-o atunci pentru ca eu deja i-o povestisem inainte. Maria mea asculta doar Scufita Rosie si Capra cu 3 iezi, dar la Alba ca zapada se plictiseste si cand i-o povestesc.
Pupici lui Sebastian
DianaR-Maria intreaba rar "de ce" si asta doar in franceza, in schimb ma innebuneste cu "ce este asta?" (dar varianta frantuzeasca) sau unde este tata? unde este Ioana, unde este anumit obiect? ,etc. Turuie toata ziua doar a vorbeste pocit. Pronunta mai bine in franceza decat in romaneste!! Asta este! Pentru un copil bilingv nu este rau nu?Pupici pentru Vladut si Timeea
Irinel-pupici lui Danutsi pentru tine
Nicoleta-imi pare rau de Bia. Am patit si eu o data cu Ioana (fetita cea mare) la fel. Avea temperatura, dar doctorii ridicau din umeri. Pana la urma i-a trecut de la sine. Cred ca a fost o gripa mai ciudata care se solda cu temperatura si atat. Doar ca pentru noi parintii, au fost 3 saptamani de groaza. Sanatate multa printesei tale!
Va pup mult si incerc sa va mai sriu!
ralu spune:
Madutza- sa stii ca aceleasi probleme le-am avut si eu cu soacra mea, dar cu fetita mea cea mare (Ioana). Cand se ducea la soacra-mea devenea alt copil. Nu ma mai puteam intelege cu ea... Iar soacra-mea imi replica: "Noi doua ne intelegem foarte bine" Adica Ioana se intelegea doar cu ea. Eram plina de nervi de cate ori ajungeam acolo. Ioana ajunsese sa planga dupa ea, iar cand o duceam la mama mea (care se comporta cu ea cat se poate de normal, spunea ca ea vrea la cealalta mamaie). Stii cum am scapat? La 2 ani si 8 luni am plecat in Franta, iar daca nu plecam o dadeam la gradinita. Oricum, pe fetita ta o vei da la gradinita in toamna, nu?
Si ca sa spun asa, unul din multele motive pentru care am plecat in Franta a fost si faptul ca soara-mea o rasfata mult prea mult pe Ioana. Iar daca aveam tupeul sa-i spun ceva se supara. Asa ca daca tu crezi ca nu este bine pentru ea acest rasfat mai bine da-o la gradinita. Oricum este destul de aproape de varsta de 3 ani. Si la gradinita se va invata sa fie mai independenta. Maria mea, s-a dus de la 1 an si 3 luni la o asistenta maternela (o femeie care are grija de ea). Este mult mai independenta decat Ioana care pana a intrat la gradinita a stat cu mine si i-a suflat in fund si soacra-mea! Asa ca nu red ca este o idee rea-mersul la gradinita!
Te pup
Laurina spune:
SIMONA La Multi Ani!!!, Sa fi sanatoasa, iti doresc tot binele din lume si multa putere! Sper ca problemele sa se rezolve si sa fi din nou acasa cu minunile tale
Cami, uitasem sa iti spun, si mama imi spune la fel' cu mine este asa cuminte, niciodata nu face asa, voi sunteti de vina' Eu sunt convinsa ca face la fel si cu ea, dar ... bunicii percep altfel lucrurile astea, Ralu are dreptate cu gradinita...
tnicoleta spune:
Io cred ca placa asta o au toti bunicii ca si soacramea o are "cu mine e cuminte, mana, nu face crize dinastea"
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
LA MULTI ANI SIMONA
la noi totul este bine, am iesit si noi um pic afara dupa 2 saptamani. Julia sarmana de ea tot imi cere desene iar eu nu am cum sa-i dau drumul ca astazi ni sa stricat, de fapt acum Julia este fericita sa o vedeti cum a aprins TV si a spus MAMA UITE MERGE si un ras de copil superb. Deci nu stiu ce a avut de dimineata. Sia revenit TV-ul. Ciudat nu. In rest nimic mai interesant pe la noi.
Bertha- imi pare rau pentru sotul tau.
Pup pe toate, ma duc sa fac manacre.
Alus + Julia http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia