Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
DianaR spune:
Marcelle si eu tot la un hematom ma gandesc, sau la o reactie imflamatorie normala a organismului la locul injectiei. Liotonul e f bun contine heparina si ajuta la dizolvarea cheagului daca intr-adevar e hematom, mai poti incerca comprese reci si comprese cu rivanol.
Ralu si Vladut inca ma innebuneste cu Mosul si tot ma intreaba unde-i bradul Eu ii spun ca l-a luat Moasul sa-l aduca din nou la anul, dar urmeaza de fiecare data avalansa de de ce-uri...
Cami, felicitari ca dupa un atomix ca Sebi te mai gandesti la un bebe... Se vede ca ai ajutoare... Nasa lui Timi are un baietel de varsta lui Vladut cam ca Sebi al tau (mai rau de fapt) si ea alt prunc nu mai vrea nici batuta... Nici nu are ajutoare prin zona (parintii sunt in zona Moldovei...).
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Irinel spune:
Buna fete dragi!
Am inceput serviciul dupa cum se vede :-))
N-am citit chiar tot ce s-a scris, da am citit in mare.
In primul rand Simona, imi pare teribil de rau ca treci prin asa o perioada grea. Ma rog la Dumnezeu sa o ajute pe Roxi sa vada drumul gresit pe care l-a inceput si tie sa iti dea putere sa o ajuti si sa te rogi pentru ea. Orice ti-am spune noi, tie tot iti va fi greu, dar eu stiu din proprie experienta ca parca ti-e putin mai usor cand ai alaturi suflete calde. Multe pupicuri de la mine pentru tine, Victoras si Roxi.
Anacami, sa stii ca s-ar putea sa fi avut dreptate doctorul tau, asta din ce stiu eu despre ranile pe col. La mine Papanicolaul n-a fost bun deloc, asa incat a trebuit sa fac tratament, cauterizare si iar tratament ca sa se asigure ca totul va fi ok. Sora mea a avut si ea, si doctorul ei, care se zice ca e foarte bun i-a spus ca s-ar putea sa se inchida de la sine dupa o sarcina (nu mai stiu da s-ar putea ca ea sa fi fost deja gravida). Oricum, nu i-a trecut, deci a ajuns tot la cauterizare, dar nu au fost probleme din cauza ranii si nici nu cred sa fi avansat in timpul sarcinii. Totusi ,nu inteleg de ce nu iti face cauterizare ca sa scapi de grija... Pupici, eu tare ma bucur ca vrei inca un pui. Poate ti-e greu sa crezi da in multe privinte il va ajuta pe Sebi, pe Danut l-a schimbat Maria. Asta nu inseamna ca nu e inca agitat, nu vrea sa dea jucarii s.a.m.d. deci nu te speria, vei mai avea parte de "distractii". A, sa nu uit, si fiu-meu are tepi la tuns, noi am cumparat o masina de tuns si il tunde barbatu-meu in 5 minute scurt-scurt. N-am crezut ca o sa mearga, da merge. poate incercati.
Bertha ceva noutati cu postul?
Laurina daca tot sunt probleme pe la serviciu, de ce nu-ti faci curaj cu bebe mic. Daca astepti momentul cand sa nu fie ei suparati pe decizia ta, ma tem ca nu te vei hotari niciodata... asa sunt angajatorii, trebuie sa ii intelegi si pe ei dar sa iti vezi si de viata ta. Sincer, si eu tot cam ca tine gandeam, si inca imi fac probleme de genul asta, da stiu ca trebuie sa ma gandesc si la viata mea.Pupici, sper ca nu-s ca musca in lapte.
Alus, Vanessa sanatate multa.
Scuzati ca nu scriu la toate. Maine am pomana de 6 saptamani a Mariei si sunt in urma si cu pregatirile si cu somnul.Pupici la toate.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
madutza spune:
Buna fete dragi!
Cius, imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu Roxi, dar sunt sigura ca aceasta este cea mai buna solutie si se vor aseza lucrurile. Timpul le rezolva pe toate.
Irinel, cum e la serviciu dupa atata timp?
Cami, se pare ca Sebi e un tauras in toata puterea cuvantului!
Fetelor, sunt un pic suparata. Ana sta cate o saptamana la mama si ate una la soacra. Cand sta la soacra devine foarte rasfatata. Am incercat pana acum sa o invat cu frumosul cum sa o trateze pe Ana si degeaba. Ea nu intelege si nu pricepe unde greseste. Nu stiu ce sa ma mai fac. M-am saturat sa avem 2 zile pe saptamana si in alea sa o cert si sa o ating si sa stau numai in plansete cu ea. Soacra are mare grija de ea, sta numai de fundu ei si o ingrijeste bine, numai ca e foarte rasfatata. Ma gandesc sa o duc la o gradinita particulara pana incepe anul la cele de stat. Voi ce spuneti?
Si nu i-am facut nici vaccinul de la 2 ani jumate....Trebuie sa i-l fac?
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
crisstinuta spune:
Buna fetelor!
Am lipsit un pic am fost la Oradea la bunici si cu ocazia asta l-am vaccinat pe Gabita.A facut un pic de febra azi nopate dar dupa Nurofen nu mai are nimic Nici locul nu-l mai doare desi ieri s-a cam vaitat.Drept rasplata mergem azi l-a circ .Chiar ma intreb daca va avea rabdare sa stea la tot spectacolul.
Iar cu Alba ca Zapada cand am primit CD-ul vreo doua saptamani Gabi s-a uitat la el de patru ori pe zi ,se mai uita si acum la el.Si daca l-ati auzi cum o povesteste.Chiar l-am pacalit sa mai bea lapte sa fie puternic sa o bata pe vrajitoare .Nu stiu cine a intrebat de cd ,noi l-am copiat de la cineva, dar si respectivul l-a cumparat ieftin de la cineva care copiaza cd-uri si le vinde la negru. L-as pune pe dc++ dar nu stiu ce s-a intamplat ca tot imi da erori.Altfel nu stiu ca are 4G.Mai studiez,bine? Oricum sunt foarte frumoase ,Gabi a invatat si cateva cuvinte in engleza de acolo.Desene ca cele de Walt Disney nu vor mai fi.
Va pup fetele.
tnicoleta spune:
Buna fetele
Ete ca ma plangeam deunazi sotului ca am ajuns ca bosorogii si avem acelasi program in fiecare we. Asa ca aseara am petrecut 3 ore prin spital cu Bianca. Si medicii tot n-au descoperit de ce urla cupilu si face febra. La plamani n-are nimic, urechile sunt bine, nasul nu-i curge. A palpat-o pe burta si cica o sa faca diaree . Ne-a dat antibiotic cica sa fie , pe care nici nu l-am cumparat. Ca nu ii dau antibiotic fara sa stiu cauza.
Ca sa nu mai zic ca inainte sa plecam la spital a facut pipi pe ea si nu vroia sa o schim. Am dezbracat-o cu japca si am plecat cu ea in maoieu si geaca, un pantalon de trening si sosete. Toata puse ju japca pe ea, ca vroia sa place in pielea goala.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:
Of, Nicoleta, iar probleme...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Buna!
Irinel, sper sa fie asa! Ce mai face Danut? ii place la gradinita?
Nicoleta,imi pare tare rau! Sper sa ii treaca cat mai repede,te doare sufletul sa-i vezi asa mici si neajutorati!
Diana,chiar ma gandeam ieri ca daca mi-ar face asa zilnic,nu cred ca as mai avea curajul.Nu zic ca in late zile este cuminte,dar totusi este mai intelegator si nu ma aduce la limita extrema! Soacra-mea zice ca noi il agitam,ca la ea este foarte cuminte si intelegator! Eu dau vina pe sot care ii face toate poftele; ce-i drept Sebi este innebunit dupa tati, s-ar juca nonstop cu el.
Madutza,te inteleg perfect! Si pe Sebi gradinita scrie-deja am ochit 4 gradinite pe care vreau sa le vizitam cat mai curand-2 de stat si 2 particulare!
Pana acum nu ma gandeam la cele de stat,dar ieri am descoperit una super-si este la doi pasi de casa!Cred ca arata mult mai bine decat multe gradinite de stat,are si o curte imensa cu multe jucarii,este mai ferita de strada principala.Noi am vrea sa-l dam in primavara,dar la cele de stat cred ca este f. greu sa gasesti un loc-mai ales in timpul anului.Asta ne-ar avantaja pt ca este f. aproape de casa,ceea ce inseamna ca toti mebrii familiei (inclusiv bunicii) l-ar putea duce/aduce de la gradi.Am si una particulara la doi pasi de serviciul meu, dar este in capatul celalalt al Bucurestiului, doar eu avand "treaba" prin zona.In eventualitatea unui bb2 curand, nu ar fi o solutie prea buna!
Marcelle,sper ca Bia sa fie deja mult mai bine!Am amintit de DianaR,pt. ca este medic si am mare incredere in ea la probleme medicale!
Ralu, ai avut dreptate! Aveau nasii nostri (au un baietel cu un an mai mare) desenul!Aveau cumparat varianta in limba romana.Nici nu am trecut bine de generic, ca a inceput sa strige "nu-mi place,vleau Thomas".Acum sta neclintit de vreo 20 minute, ma amuza fetisoara lui asa concentrata! Este innebunit dupa Thomas, celelalte jucarii nu prea mai exista pt. el.Are si un plaint in care sunt prezentati amicii lui Thomas,vreo 35 locomotive.Stie mai mult de jumatate, le pronunta numele f. corect desi sunt englezesti!Ce mai ,are deja o pasiune!
Ralu, unde pot vedea si eu poze cu Maria?
Simona,pupici! Cand mai ai timp, te rog sa ne spui ce mai faci, ce mai face Victoras!Mai esti bolnavioara?Multa sanatate si liniste sufleteasca!
Danaa,ce mai faceti? ce mai face Stefanut?
Va pupam pe toti si va dorim multa sanatate!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
alus spune:
Nicoleta- imi apre tare rau, si sper ca de curand sa aflati ce are.
Eu din pacate nu am vesti bune, ce bine in toate problemele mele ca Julia este sanatoasa si nu a luat nimic de la mine. V-am spus eu mai de mult ca sotul meu nu mai vrea bebe, apoi sa hatarar iar astazi mia zis CATEGORIC NUUUU . Dece va intrebati? Ca nu mai vrea sa treaca prin ce a trecut, mai ales prin asta ce trece acum adica copilul cand face mofturi, nui pasa mai nimic, isi arata crizele de nervi,plange din orice si a.s.m.d. Am plans astazi de zori si el ma intrebat dece. Pur si sim plu nu mai venit sa cred!!! Cand i-am spus sa se gandeasca putin si va sti, eol a spus ca nu are dece ca si asa nu va afla. In cursul zilei am vorbit foarte putin iar seara cand dabea i-am raspuns la intrebare mia spus: VAD CA NU AI CHEF DE VORBA! cum pot avea. I-am spus ca o sa incep sa iau pastile atunci va fi sigur ca nu raman, credeam ca nu ma va lasa, atunci am auzit: VA FI MAI SIGUR!, am incercat sa-i arat pernuta si paturica de carucior, ma intrebat dece doar nu mai avem nevoie, eu i-am spus ca ma gandeam in viitor, dar si asa nu vom mai avea nevoie, si iar aud: PAI NU VOM MAI AVEA NEVOIE! IMI VINE SA URLU CE SA MA FAC
Sper cand pe 3 se intoarce din concediul organizat fe firma se va decide, dar asta este o mica speranta a mea, eu il cunosc bine si cand spune NU rar schimba si spune DA. Of nu va mai obosesc cu problemele mele ca pana la urma va veti prictisi de ele.
Alus + Julia http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
bertha spune:
Salutare!
Fetele mele dragi, n-am mai scris pt ca am avut o stare de spirit de toata jena. Lau a primit in sfarsit oferta, dar este departe de asteptari si de ceea ce li s-a promis. Pe langa salariul mic, a mai intrevenit o pb care l-a stresat ingrozitor. In urma cu un an au dat o testare la care a fost notat FB. S-a spus ca in functie de rezultatul de la test, vor fi incadrati pe o anumita treeapta de salariu. Inainte sa pleca la Buc. i s-a comunicat ca nu poate fi incadrat pe cea mai de sus treapta pt ca e post de conducere si nu are vechimea necesara. OK. Insa, oferta a venit pt un post pe cea de-a 3-a treapta, ceea ce inseamna cel mai jos salariu dintre toti, pt ca pe treapta 4 sunt numai nou-angajatii. Altfel spus, si acolo e ca si in Craiova, adica tot cine trebuie e in fata. Nu conteaza ca a muncit cel mai mult, ca face munca a 4 oameni...asta e. A facut un fel de contestatie, mai bine zis a cerut lamuriri pt schimbarea incadrarii, dar inca nu a venit niciun raspuns. Mai asteapta si luni, apoi o sa inceapa sa dea telefoane, poate obtine o audienta, nu stiu ce sa mai zic. Ideea e ca noi nu tinem sa ne mutam in Buc, dar in Craiova e f greu de gasit un job rezonabil (m-as fi dus eu pana acum, daca s-ar fi ivit vreo ocazie).
Cam asta e...am ezitat sa povestesc, pt ca am fost atat de entuziasmata la inceput, v-am povestit mereu, incat acum am senzatia ca nu o sa ma creada nimeni "uite-o si pe-asta, vine cu texte rasuflate despre nedreptati inventate". Din pacate, e f adevarat. Sper ca nu v-am suparat, sunt amarata si nu stiu ce sa mai cred.
Irinel, iti multumesc ca te-ai gandit la mine!
Nicoleta, sanatate Biei! Nu imi dau seama de la ce poate sa fie febra asta. Apendicita sigur nu are? Intreb pt ca la sora-mea asa a debutat inflamarea apendicelui. Nu avea dureri, doar febra, greu s-au lamurit de unde venea.
Fetele care se plang de vaccin: mama si soacra mea (asistente) spun ca un vaccin bine facut n-are de ce sa faca hematom, vanatai etc. Poate avea reactii de genul febrei, dar dureri atat de intense nu da. Ele spun ca e facut la o adancime mica si aceasta ar fi cauza. Sper ca am inteles bine si nu aberez pe-aici. Oricum, Darius a facut mereu vaccinurile la circa si niciodata nu l-a durut nefiresc, nu i-am pus comprese reci, doar supozitor si atat. La cel de 2 ani si jumatate a zburdat imediat ca un iezisor, nici a 2-a zi nimic, fugea ca nebunul.
Feteleor, ajutati-ma cu niste informatii privind preturile aprox. la gradinite (si de stat si particulare), ne vor fi utile la conturarea bugetului. Ma refer la gardinite cu program prelungit.
Pupici!
Edit: am trimis mesajul asa cum l-a scris, fara sa-l corectez si, cand l-am vazut postat m-am speriat, era plin de erori, numai litere inversate, nu se intelegea nimic. Nici mainile nu ma mai asculta.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze