Aici,in Olanda (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Danyce,am ajuns si noi cu bine acasa,merci de ospitalitate,draguta ca de obicei
Gusta,profita de ocazie si go for it,daca iti plateste asigurarea operatia de micsorare e super.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anca, sper sa va fi simtit bine. Eu m-am simtit excelent si mi-a parut bine sa va revad dupa atata vreme. Si Fons zicea ca trebuie neaparat sa ne vedem mai des.
Fetelor, pt o intalnire la Ballorig eu propun sfarsitul lunii aprilie, inceputul lui mai ca atunci sigur pot. Voi ce ziceti?
Gusta si Leistra, cred si eu ca nu e prea placut cu durerile voastre. Va doresc multa sanatate! Sunt alaturi de voi, macar cu gandul.
Alina, sper sa-i fie din ce in ce mai bine lui Mandy. Lichidele sunt cele mai importante, cu mancarea recupereaza ea dupa ce isi revine. Urmareste-i temperatura, da-i supozitor la nevoie si nu te impacienta. In principiu scade febra dupa supozitor cu paracetamol daca e totul in regula, adica daca nu e vorba de infectii. Daca vezi ca febra persista, eu as zice ca o poti duce totusi la medic (mai ales daca e mare). In rest, cum e? Tuseste inca mult si are secretii mucoase?
Pupici tuturor.Eu ma duc la nani ca maine am inca o zi plina la servici.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Fetele multumesc mult de sustinere si sincer ma bucur ca am cu cine vorbi.

leistra eu chiar nu am nici un ajutor.iar din partea familiei sotulkui am ajuns sa am eu grija de taicasu ca restul vin numai la cerut si tot asa.

Anky ince nu stiu daca imi va plati asigurarea dar daca o va face sigur am sa fac operatia.Pe 16 martie am prima intalnire cu chirurgu si am sa merg la Saint Franciscus in Roterdam .Sper sa fie bine.

Alina multa sanatate lui Mandy.

danyce vroiam sa te felicit pentru Alma e frumusica foc .Am vazut-o in poze.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , se pare ca dimineata nu e asa buna totusi pt. noi , a vomitat la fel ca ieri de la tuse , eu cred ca noaptea se strag mucozitatile si dimineata tuseste in nestire si de acolo ii se trage . Nu a mai facut febra de loc de ieri nopate ceea ce e bine .
In rest vad ca se simte o.k. , se joaca acum .
Danyce , Gusta multumesc de gandurile bune .
Danyce si Anca ce fain ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine , si eu pot in sf. lui aprilie inceputul lui mai , asa ca sa o punem la cale , noi sa fim sanatosi .
Leistra ce mai face Elena , spune-ne mai multe despre ea .
Mandy daca nu e bolnava e o scumpa , adica spune cuvinte noi , se catara pe mine , rade , citeste carti . Daca e bolnava nu vrea nimic si nimic nu e bine .
Ma duc la ea ca ma striga deja de 2 ori .
O saptamana buna va doresc .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

buna buna ....hop si eu ...

Sa aveti o saptamana frumoasa dragelor ....cu multaaaaaaaaaa sanatate ,voiosie si multe impliniri

Eu am scris azi noapte si vad ca mesajul meu nu apare si scrisesem bahtai mesajul ..ce oi fi facut nu stiu ....promit sa il refac mai tarziu ca si cam chiauna de cap si iar scriu degeaba ...la 4 m-am dus la somnic ..la 7.30 s-a trezit piticul

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by gusta

Buna dimineata.

Fetele multumesc mult de sustinere si sincer ma bucur ca am cu cine vorbi.

leistra eu chiar nu am nici un ajutor.iar din partea familiei sotulkui am ajuns sa am eu grija de taicasu ca restul vin numai la cerut si tot asa.

Anky ince nu stiu daca imi va plati asigurarea dar daca o va face sigur am sa fac operatia.Pe 16 martie am prima intalnire cu chirurgu si am sa merg la Saint Franciscus in Roterdam .Sper sa fie bine.

Alina multa sanatate lui Mandy.

danyce vroiam sa te felicit pentru Alma e frumusica foc .Am vazut-o in poze.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Gusta,depinde de asigurarea pe care o ai,daca ai Confort polis sau Confort plus polis operatia estetica se plateste 100% in cazul tau.Hai,curaj,o sa fie bine,o sa ai din nou de domnisoara.Ai incredere in tine,e foarte important.Nici eu nu am ajutor,am noroc ca vin ai mei mai des incoace,nu avem ce face,sintem in tara morilor de vint,deci tre sa ne luptam cu ele daca vrem sa facem ceva,daca nu, vorba aia "ne papa lupu"

Pupici de la noi toti si sus moralu

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

profit si eu de desenele cu Dora sa va scriu un pic ....

Gusta ...iti scrisem aseara poveseta unei olandeze ..o cunostinta ..in 2004 a facut operatie de ingustare de stomac ( nu ii stiu termenul medical) ...anyway considerata operatie estetica si care i-a fost deconatata suta la suta ...si unde mai pui ca alta operatie facuta in 2005 de corectare a corpului ( i se lasase pielea de la slabit ) si ridicat sani ..a fost facuta tot pe gratis ...procedeul ei a fost ffffffff simplu ...s-a dus la doctor de 5-6-7 ori la medic cu "dureri" de spate ...si neiesindu-i nimic la analize ( era sanatoasa tun) doctorul a considerat ca e din cauza greutati si a sanilor mari ( eu imi am de 3 ori cat ii avea ea)...asa ca a declarat interventia nu in scop estetic ci in scop terapeutic ..asigurarile fiind obligate sa le deconteze ..vb cu doctorul tau ..nu stiu ce asig avea la vremea aia eram venita cu pluta nici nu stiam cum arata un card ..dar a fost smechera si a facut operatiile gratis ..a slabit 45 de kg in primul an si in al doilea si-a corectat corpul ...Si eu sunt cam in aceeasi sit cu tine ..as da orice sa pot sa am macar cupa D si sa nu mai atarne manstodontii mei ...cat despre kg ..nici o dieta nu mai merge si is cat China ..

Eu iti doresc multaaaaaaaaaaa sananate si sa rezolvi totul repede si fara durere

Alina
..multaaaaaaaaaaa sanatate printesei ...sa se faca repdeee sanatoasa si tie multaaaa rabdare

Ma duc sa fac un nani pui ptr ca azi noapte nu am putut sa dorm pana la 4 dimineatza am avut o durere insuportabila de cap ....la 7.15-7.30 Benny era in picioare ..acum is ...va scriu mai pe dupa-amiza din nou o zi frumoasa dragelor

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Va pupacim si noi!

Alina, ma bucur ca e mai bine mandruta ta! Toti copiii se manifesta asa daca sunt bolnaviori, dar lasa ca isi revine ea! Eu cred ca voi trage o fuga prin Dronten sa mai iau cate ceva, cred ca maine!

danyce, multumim

anky, mai da ce mamaica frumoasa vad eu in pozici, sunteti o familie tare frumoasa!

gusta, sper sa reusesti sa te operezi si sa te refaci usor, mai ales ca nu prea ai mult ajutor pe aici!

Eu plec cu Elenica pe 3 aprilie in Romania, de Pasti, ard de nerabdare sa plec, desi nu e prea usor ca ramane taticul nostru acasa, dar la vara mergem cu el, acum ne ducem sa ne vada lumea ca stam in fundulet, mergem de-a buselea si ne ridicam de-acum in picioruse, mama mea a vazut-o ultima data in decembrie, dar tata si fratele meu nu au vazut-o din septembrie, asa ca vor fi sarbatori deosebite pentru ei

alessia, ma bucur ca esti mai vesela in ultimul timp

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Wow Leistra pai daca vii maine in Dronten hai sa ne vedem ca eu sunt acasa toata ziua , ma doare mana stanga rau si nu merg la servici , nici astazi nu am fost .
Stai ca te sun de fapt dupa ce scriu mesajul , daca tot ma apucai de scris sa termin .
Gusta deci pe 16 martie sti mai multe , nu mai e mult , sa ne tii la curent , chiar ma gandeam la tine cum oi face fata cu toate , eu sanatoasa si tot nu reusesc sa tin totul in frau , casa ,servici , copil si sot care si ala tot un copil e .
Alessia si eu profit de multe ori cu Dora , nu imi vine sa cred ca si tie Benny iti face probleme , si ce putin ai dormit , vai vai greu e cand nu dormi . Credeam ca baieteii sunt mai cumintei si fac probleme mai putine .
Mandy e mult mai bine , tuseste inca , dar spre seara s-a jucat frumos si a fost o dulceta de copil . Sper sa imi doarma noaptea intreaga .
Ma duc sa vad un film cu sotul , a copiat Babel cica ar fii bun .
O seara placuta !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna seara olandici,

uf dupa cum citesc raceala asta se lipeste tare tare de copilasi.Si noi am avut problemute de genul asta acum suntem mai binisor.
Alina , dupa ce am devorat vreo 5-6 sticle de hoestdrank am trecut pe homeopatice si nu mai tusim asa de tare e vorba de tussinkind din gama vsm poate te ajuta.
Danycico ne-am simtit bine la petrecere, pacat ca imparatul a fost cam moale ca-i place la gagice .
Gusta bafta multa.
Anky ma bucur ca ne-am revazut dupa un an cred.
Leidstra calatorie placuta spre Romanika.
Alessia ma bucur ca faci parte din grupul nostru ,ma rog eu am cam lipsit dar am fost trasa de urechi .Sa-ti traiasca teroristul daca nu ma insel a facut 2 anisori(cam tarziu ce-i drept).

Dantje & Martijn

Mergi la inceput