Aici,in Olanda (15)

Aici,in Olanda (15) | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

La Multi Ani ! fetele,ne-am intors si noi din State insa in 3 saptamini nu am reusit sa vizitam tot ce ne-am propus,asa ca ne vom intoarce la vara.Ne-am simtit excelent atit in NY cit si pe west coast. Revul in Times Square a fost suuuper..!!!.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Bine ai revenit, Anca!Ma bucur ca ti-a priit vacanta si ai avut parte de clipe minunate. Si noi o sa mergem anul asta in America pt vreo 2 saptamani deocamdata, insa pe la Boston si imprejurimi. Si cred ca in toamna ca pana atunci am deja programate 2 ture de Romanika (de Pasti si la vara cand am eu intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului; abia astept sa-mi satur inima ca nu am mai fost de un an si jumatate in tara).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Intru iar sa-i urez domnisoarei Mandy sa aiba parte numai de clipe fericite alaturi de parintii ei in noul an de viata!La multi ani, Mandy!Sa cresti mare si sa fii mereu sanatoasa!Si mami de Mandy, hai nu te mai scuza atata, da si tu un telefon cand ai chef de-o cafelutza si profita de carnetul de sofer.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc mult Danyce pt. urari .
Da si tu nr. si mai vb. sigur mi-ar face placere sa ne vedem .
Pana una alta va invit de ziua mea pe 19 martie , o sa incerc sa strang cati mai multi romani sper sa iasa fain in noua casa .
Anky bine ati revenit , asteptam poze .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI! pentru Mandy,sa cresti mare,sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de parintii tai dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Dragele mele,
am o prietena care vine in Olanda pentru cateva zile, la un curs. Este prima ei iesire in strainatate si e foarte derutata.
Am inteles ca merge (citez) "langa Amsterdam la Zoeterwoude (iar hotelul o sa fie la Leiden)". Imi puteti da cateva detalii? Este o zona turistica? Ce poate vizita in zona? Se poate face shopping? Unde?
Multumesc mult,

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Shopping poate face in Amsterdam dar si in Leiden.Despre Zouterwoude nu stiu prea multe.In Amsterdam sint destule de vizitat,Leiden este mai degraba un centru universitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Multe salutari fetelor! Eu m-am prezentat deja in capitolul anterior si tot asteptam raspunsuri de la voi da' tare liniste a mai fost pe aici! Ma bucur sa va citesc, mai aflu si eu cate ceva si poate imi impartasiti si mie din experienta adaptarii ca la mine e greu tare

Imi doresc mult sa imi iau permisul de conducere, dar nu indraznesc, mi-e teama ca in limba asta armonioasa tare nu am nici o sansa

Eu locuiesc in Urk, Flevoland, de aproape patru ani.

va pupic

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor ,
Tin sa iti multumesc si tie Anca pt. felicitari . Bine ca v-ati intors o.k. Cum mai merge viata , ma refer la copii , cum se inteleg mai ales ca Bianca si Cristi sunt mai marisori .Pune poze cand ai timp , mi-ar placea sa vad si eu cum a crescut baiatul ca banuiesc ca Bianca cam tot asa e .
Adina Roberta bine ai venit , la capitolul carnet de conducere pot sa iti spun ca este intradevar greu , nu atat limba cat practica , adica condusul in sine , se vrea cam perfect la examen . Eu am picat de 4 ori , pe cand teoria am lut-o dintr-o data fara nici o gresala .
Tu stai in Urk , wow , asta e aproape de mine , eu stau in Dronten , poate ne vedem , desigur daca doresti .
Ti-am vazut si pozele , toate frumoase si o nunta reusita .
Poate vrei sa vorbim si pe msn , adresa mea e joehe12@hotmail.com .
Acum va las ca sotul mie bolnav si ncesita ingrijire mai rau ca un copil , noroc ca Mandy nu are inca nimic .
Aprpo i-au mai iesit si ei 2 dintisori jos , mancai-ar mama pe ei .
O seara buna va doresc !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Leistra,carnetul de sofer poti sa il iei si in Romania,acum e recunoscut si aici.Asa ca..bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bine ai revenit anky! cand mai treci pe la noi??

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput