Lucru manual - arts & crafts (2)
Raspunsuri - Pagina 8
DanaD29 spune:
ahaaa am lipsit cateva zile si gata ati si vorbit de mine in lipsa mea pietricele semipretioase cu forme neregulate -cipsuri- se gasesc si la allex dar eu ma aprovizionez cu ele de prin alte parti ....sunt mult mai ieftine ,in schimb la allex sunt super bune la pret pietricelele rotunde
am mai vazut siraguri din cipsuri semipretioase si la magazinele "38" banuiesc ca stiti despre ce magazine vorbesc ,unde un sirag de 40 cm costa 3,8 lei binenteles :))
ce pot face doua maini dibace http://www.sireneanee.3x.ro
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by DanaD29
am mai vazut siraguri din cipsuri semipretioase si la magazinele "38" banuiesc ca stiti despre ce magazine vorbesc ,unde un sirag de 40 cm costa 3,8 lei binenteles :))
eu nu stiu:(, ce magazin e?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
LauraFlo spune:
Sunt magazine cu marfa din China, si au preturi unice gen: 3.8 ron si multimpli ai acestuia.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Sunt magazine cu marfa din China, si au preturi unice gen: 3.8 ron si multimpli ai acestuia.
nici prin gand nu-mi treceau. Le stiu, cum sa nu
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
LauraFlo spune:
Ah, Diana si Ppisic daca erati aseara langa mine nu scapati nepupate. Am fost la un "38" si am gasit trei bratari (verde, maro simplu si ceva ce seamana cu blana de dalmatian) la numai 2.5 lei pe bucata, si mi-au spus ca au avut si coliere, si apoi am intrat si intr-un magazin de bijuuri (dar fara prea multe fasoane) si am cumparat la 5 lei : granat si un cuart rosu (cred, e rosu -visiniu dar are transparenta cristalului).
Bineinteles ca aveau si citrine si piatra soarelui si ochi de tigru...AAA si aveau coral neregulat bleu si mov (erau o idee mai scumpe). Preturile erau intre 5 si 15 ron in functie de piatra si marimea colierului.
M-ati facut inca o data fericita cu sfaturile voastre ; evident ca aseara am margelit putin, dar iarasi nu mi-au iesit cerceii( de data aceasta n-am stiut cum sa fac prinderea de tortita). Mai bine faceam o poza ca sa mi spuneti unde gresesc. Maine de acum, daca nu cumva am inspiratie diseara.
Gata ma intorc la munca, nu de alta dar de vreo doua saptamani imi sta mintea numai la margele. O zi buna !
DanaD29 spune:
Laura ce anume nu iti iese la cercei ??? pune o poza cu incercarile tale si poate ne dam si noi cu parerea
ce pot face doua maini dibace http://www.sireneanee.3x.ro
LauraFlo spune:
Din pacate pozele nu sunt destul de clare, dar am sa incerc sa explic.
Sunt unele pietre (granatul de exemplu) care are orificiile mici si nu intra pe acele acelea speciale (silver head pin se numesc in oferta de la Allex). Ei, pe acestea le-am pus pe nailon. Problema mea apare la "fixarea" pietrelor de tortita cercelului (earhook); daca fac nod direct pe tortita se vede nodul, daca folosesc acele linkuri (folosite si la prinderea incuitorilor) se vede urat (zic eu). M-am uitat la cerceii pe care i-am cumparat din magazin, dar toti sunt facuti pe head pin. Una din bratarile cumparate de la magazinul 38 era din picture jaspar, asa ca am putut faca inca un colier. Trebuie sa-i prind incuietoare si sa-i fac cercei ( in poza sunt cerceii de la primul set).
Poate in poze se vede mai bine: granat si sticla de murano si Picture jasper 2 si cuart fumuriu si agate negre.
Cred ca nu o sa va dati seama din pozele mele (le-am facut azi dimineata pe fuga), dar sper sa fi fost destul de clara.
LauraFlo spune:
Am gasit ieri un site cu tutoriale: beadjewelrymaking.
Eu am incercat aseara sa fac asta, dar desi scrie ca e Kid project nu mi-a iesit. Evident ca am sa incerc din nou ca tare imi place cum arata colierul cu bile.
Daca aveti timp sa studiati site-ul, mie mi s-a parut foarte interesant.
ppisic spune:
Laura, atunci cand acele alea sunt prea scurte sau prea groase sau pur si simplu vreau vreau sa atasez ceva pus pe nylon eu folosesc cu succes (mi se pare ca arata bine da eu stiu... hihi...) un fel de linkuri care se folosesc la atasarea incuietorilor. Uite cam asa www.ketteltje.nl/index.php?cPath=37_38_187&osCsid=00080eb56e8c56947b44edcbe6542f3d" target="_blank">arata Nu stiu cum le cheama in romaneste si in clipa asta nu imi vine decat in olandeza asa ca am pus un site de aici...Cred ca ar trebui sa aiba la Alex,sunt foarte folosite !
Si multumesc pentru site-ul ala, il gasisem si eu cu ceva timp in urma dar am inchis fara sa-l salvez si apoi nu l-am mai gasit !!!
Sunt superbe toate colierele tale, felicitari!
-------------------
Diana
LauraFlo spune:
Am studiat si eu modele voastre si am vazut ca folositi aceste linkuri, Diana. Eu de la allex am comandat linkuri dreptunghiulare nu cu cap rotund, si sunt putin mai mari. Oricum am sa le las asa, in week end vreau sa-mi laud creatiile unor prietene si am sa le vad reactiile.
Daca va fi cazul le voi inlocui.
Imi pare bine ca iti plac margelele mele. Sper ca voi reusi si eu sa fac un tub peyote sau macar o bila din margele....atunci voi fi cu adevarat fericita !